Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

storm_raider
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon jan 04, 2021 12:41 pm

Nista, ne trebamo se vracati. Mogu ti samo napisati da grijesis i sada, kao sto si tada. Znalo se ko ce doci, znalo se da ce ovako biti, samo se iz ljubavi upozoravalo. Bilo je sta je bilo, idemo dalje.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

reks1
Kontakt:

pon jan 04, 2021 12:54 pm

Naravno da se znalo.Ko je iole promisljao o proslosti i pokusao izvuci naravoucenije je mogao bar pretpotstaviti sta nas ceka.
Ili da se uhvatimo one narodne:Vuk dlaku mijenja ali ....! Zar ima iko ko vjeruje da covjek moze zaista spustiti ego.Sto je najgore bojim se i da je svlacionica i njen karakter upitna Nacin na koji se uslo u Zelju,slavilo je determinisalo sve ostalo.
Samo da budemo jasni .Nema se bas puno vremena za to neko stabilizovanje..Reagovati se mora haman pa danas.
Doduse kad procitas kraj posljednjeg intervjua shvatis da covjek koji je doveo sebe i ove i ovakve ne "brine"puno oko financija i ne ineresuje ga to nesto aman zaman
Uzmi ubi pa se pusku :zid:

Racional87
Kontakt:

pon jan 04, 2021 1:14 pm

@kvalitet

Tvoje razmišljanje se i dalje svodi na to 'ako Amar nauči ....", "ako Amar prihvati ...". Ta nezalica nema više šta tražiti u klubu. Zaustavio je našu putanju razvoja i stabilnosti, po cijenu nekog instant uspjeha (čitaj titula prvaka) kojeg nije uspio realizovati-niti će. Rezultat toga je da smo se u svakom segmentu vratili najamnje 10 godina unazad. Da ima obraza sam bi otišao i ostavio priliku da se klub pokuša izvući iz ove dubioze u koju nas je odveo. Ali nema obraza.

A sav taj javašluk samo u slučaju sir amara osima nas košta = 24 mjeseca (2019. i 2020.) X 8.000 KM (plata) + porezi/doprinosi. Baš me zanima kad bude letio iz kluba da li će se on odreći ove cifre kao što igrače tjera na to.
Amar Osim danas je od Željezničara zatražio isplatu 128.000 KM na ime zateznih kamata, a klub tvrdi kako nekadašnjem strategu Plavih ne duguje ništa.

Amare Džukelo napolje !

Dzezvar
Kontakt:

pon jan 04, 2021 2:54 pm

Kvalitet.
Makstore da izmedju ostalog nije bilo malo Brkovica nikada mi nebi igrali drugu utakmicu u Izraelu...
Iskljucivo svojim konekcijama a moze se reci i sposobnoscu je izdejstvao drugu utakmicu te da nam uefa plati troskove puta po drugi put
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

neroazzuro
Kontakt:

pon jan 04, 2021 3:03 pm

On hudnik još misli da su hajvani na čelu sa najvećim brkatim hajvanom došli u klub sa željom da mu pomognu...
Jes da mu je sve govorilo suprotno samo je želja za odlaskom "ega" iz kluba bila malo jača od razuma.
Pa uživaj sad, i ti i tebi slični.
Još čekam onu dvojicu da nam kažu da je babuka tu i da može ostati dokle god on želi...

avlami97
Kontakt:

pon jan 04, 2021 3:08 pm

Je li Demagog podnio neopozivu ostavku?
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

neroazzuro
Kontakt:

pon jan 04, 2021 3:14 pm

Braći izgleda još nije jasno otkud na Federalnoj tv prilog o, pazi ovo, kriminalu u režiji Upravnog odbora FK Željezničar sa poštenjačinom gudalom i braćom iz SD u glavnim ulogama. Nije im jasno otkud promjena politike na duplomgovnetu prema nama otkad im je haver izašao iz kluba pa opet promjena otkako se vratio.
Nije im jasno otkud opstrukcije iz opštine za istok, nije im jasno otkud sporazumi sa SD-om za poligon, otkud sporazum sa inforadarom da, pazi ovo, MI NJIMA PLATIMO zbog laži koje su iznosili o nama.
Ono što mene lično najviše boli i sa čime nikako ne mogu da se pomirim je činjenica da pripadam istoj grupi ljudskih bića koja sve ovo ne primjećuju i ne pridaju tome pažnju. Nego daaaaaaj titulu, ona će riješit sve probleme. Aha, kako da ne.

Dzezvar
Kontakt:

pon jan 04, 2021 3:32 pm

slika

storm_raider
Kontakt:

pon jan 04, 2021 3:43 pm

I kaze zasto se ne vrati...
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Grbavica
Kontakt:

pon jan 04, 2021 4:46 pm

100 godina kluba...
Ko nas je kleo, nije dangubio.

BrUDA
Kontakt:

pon jan 04, 2021 5:44 pm

Sta se brinete bezze oko sporednih stvari... :D
Srce ima svoje razloge koje razum ne poznaje!

milanribar
Kontakt:

pon jan 04, 2021 5:54 pm

Cemu ova smrtovnica ? Kakvu su to cetnicki fazoni. Jel to necim ostetio klub da ga se stavlja na smrtovnicu, jos se navode imena nekih likova koji su puno vise valjali klubu, nego klub njima...
Nece ti takve stvari pomoci, ni donijet titulu, nit ce se Amar pretvorit u onog starog...

Dzezvar
Kontakt:

pon jan 04, 2021 6:35 pm

milanribar je napisao/la:
pon jan 04, 2021 5:54 pm
Cemu ova smrtovnica ? Kakvu su to cetnicki fazoni. Jel to necim ostetio klub da ga se stavlja na smrtovnicu, jos se navode imena nekih likova koji su puno vise valjali klubu, nego klub njima...
Nece ti takve stvari pomoci, ni donijet titulu, nit ce se Amar pretvorit u onog starog...
Ova smrtovnica je objavljena netom poslije sampanjca u ttuborgu....ostalo valjda znas.

reks1
Kontakt:

pon jan 04, 2021 6:38 pm

neroazzuro je napisao/la:
pon jan 04, 2021 3:14 pm
Braći izgleda još nije jasno otkud na Federalnoj tv prilog o, pazi ovo, kriminalu u režiji Upravnog odbora FK Željezničar sa poštenjačinom gudalom i braćom iz SD u glavnim ulogama. Nije im jasno otkud promjena politike na duplomgovnetu prema nama otkad im je haver izašao iz kluba pa opet promjena otkako se vratio.
Nije im jasno otkud opstrukcije iz opštine za istok, nije im jasno otkud sporazumi sa SD-om za poligon, otkud sporazum sa inforadarom da, pazi ovo, MI NJIMA PLATIMO zbog laži koje su iznosili o nama.
Ono što mene lično najviše boli i sa čime nikako ne mogu da se pomirim je činjenica da pripadam istoj grupi ljudskih bića koja sve ovo ne primjećuju i ne pridaju tome pažnju. Nego daaaaaaj titulu, ona će riješit sve probleme. Aha, kako da ne.
Ma def se dobar krimic mogao snimiti!

Dzezvar
Kontakt:

pon jan 04, 2021 7:07 pm

slika
💣💣💣💣💣💣💣💣💯

kvalitet
Kontakt:

pon jan 04, 2021 7:14 pm

Ma ja, sve vi znate, svi koji misle drugačije griješe... ne može se s vama normalno pričati.

@Faca Sa Ulica
Ne mogu to nazvati uspjehom. To mu je valjda posao. Uspjeh bi bio da smo igrali na neutralnom ili da su ih diskvalifikovali. Svejedno, to je jedan slučaj. Svi znamo na koji je način došao i sjećamo se cirkusa oko konkursa (momak već radio, a konkurs raspisan, smiješno).
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

Dzezvar
Kontakt:

pon jan 04, 2021 7:33 pm

kvalitet je napisao/la:
pon jan 04, 2021 7:14 pm
Ma ja, sve vi znate, svi koji misle drugačije griješe... ne može se s vama normalno pričati.

@Faca Sa Ulica
Ne mogu to nazvati uspjehom. To mu je valjda posao. Uspjeh bi bio da smo igrali na neutralnom ili da su ih diskvalifikovali. Svejedno, to je jedan slučaj. Svi znamo na koji je način došao i sjećamo se cirkusa oko konkursa (momak već radio, a konkurs raspisan, smiješno).
Ma druze u svemu tome je on najmanji problem.
On je kao nesto i radio.....
I on je po meni u tome svemu pored Badzaka jediba pozitivna stvar a vjeruj mi da ima razloga zbog kojeg to i pisem.

Dzezvar
Kontakt:

pon jan 04, 2021 7:38 pm

Ekipa Željezničara će pripreme za naredni dio sezone početi 15. januara, a glavni dio priprema obavit će u Sportskom centru Circle u Međugorju.

Početak priprema za proljetni dio sezone zakazan je za 15. januar kada će stručni štab obaviti prozivku fudbalera, te potom obaviti i prvi trening u 2021. godini. Ljekarski pregledi su na rasporedu 18. januara.

Planirana su dva dijela priprema u Međugorju po deset dana, prvi dio od 22. januara do 2. februara, te drugi dio od 5. do 15. februara. Plavi su do sada dogovorili tri pripremne utakmice, 2. feburara protiv Veleža, 6. februara protiv Zrinjskog i 20. februara protiv Širokog Brijega na Grbavici. U narednom periodu će se potvrditi odigravanje još nekoliko susreta.

Proljetni dio sezone nastavlja se 27. februara, a u okviru 20. kola m:tel Premijer lige BiH Željezničar dočekuje Sarajevo.

Veteran1965
Kontakt:

pon jan 04, 2021 8:05 pm

Tako deplasirano izgleda kominikacija na ovu temu nakon protekle 2 godine i svega sto se izdesavalo i gdje je Amar sa ekipom dovukao klub. Pitam se odakle nam snaga uopste...
Samo 5% i ni stolice više!!!!

santakuruz
Kontakt:

pon jan 04, 2021 9:48 pm

kvalitet je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:
pon jan 04, 2021 12:24 pm
@kvalitet, grijesis. Izvini, nemam sada vremena, ali grijesis. Ti si bio jako glasan da se promjeni struktura. Naravno da ce administracija otici, njima je Misimovic bio neka vrsta garancije, nije ih niko primoravao, niti ucjenjivao, iako si pojedinci predstavljali i tako. Evo slegla se prasina, lazi su iscezle i sta je ostalo? Gola, ruzna, suha, uzasna istina. Ne mogu trenutno pisati mnogo. Samo mogu napisati da njih dvojica nikada nece moci saradjivati zajedno, jednostavno to su razlicite svjetonazori, bez da iciju stranu uzimam. Sto se tice Vukotic/Gredic inicijative, a upucen sam, dosta mi je nerealna, ali necu jos da pisem jer se 100% ne zna da li ulaze ili ne (zna se 95%, ali eto), pa da ne bude da podrivam nesto. Ko god se uhvati u kostac sa problemima koje mi imamo, mudonja je i treba ga podrzati. A imamo ih mnooooooogo vise nego prije 2 godine.
Bio sam za to da Senad ide. Napisao sam to i sada, a pisao sam i tada. Napisao sam i zbog čega, da ne ponavljam. I tada, a i sada pišem koga bih želio vidjeti. To što su došle neznalice, to je druga stvar.

Čuj "naravno da će administracija otići". Ja to ne mogu prihvatiti kao normalno. Nisu ni pričali s novim ljudima, a već su otišli i tako klub ostavili na cjedilu. Izvini, da se moj šef promijeni, koji mi je i ponudio posao, sigurno ne bih odmah otišao iz firme. Valjda prvo vidiš šta novi nude, popričaš. Ja to ne mogu da prihvatim kao normalno, POSEBNO jer se radi o Želji. Čak ne mogu da prihvatim da je u klubu jedan čovjek bio neka vrsta garancije cijeloj administraciji. Ni to mi nije normalno.

Slažemo se da njih dvojica nikada neće moći sarađivati, samo sam se osvrnuo kratko na taj period. I slažem se s tvojim zaključkom.

@santakuruz misli se na sportski segment.
Meni to malo cudno zvuci da se Misimovic mijesao u sportski segment. Ja sve ovo posmatram kao navijac Zelje, kao simpatizer kluba. Nekako nam jr sve nakaradno postavljeno. Eto glavnom covjeku kluba se spocitavalo da se mijesao u sportski segment. Kako, na koji nacin? Da li je odredjivao treneru ko ce igrati? Da li mu je postavljao taktiku? Ako cemo biti realni, prvi covjek kluba ima pravo zamjeriti treneru neke stvari, usmjeriti ga u nekom pravcu koji je mozda za klub strateski puno bolja opcija. On vodi cijeli klub i odgovara za njega. Trener vodi samo jednu ekipu igraca i isto tako odgovara za njih. Trener ne odgovara za finansije kluba, za uposlenike, za imovinu, investiticije, razvoj, omladinski pogon... Trener je samo jedna karika u nizu.
Imaju sigurno mnogo upuceniji oko nekih stvari ali mislim da je krajnje vrijeme da neko otvoreno kaze da se na taj famozni krah sportskog segmenta uticalo sa strane i ko stoji iza toga.

Sent from my SM-A515F using Tapatalk

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 43 gosta.

Prijava