Zato što je ovo bahaćenje i sila, tako su i došli i mnogi ljudi ne žele da imaju posla s tim. Trenutno najmanje ličimo na fudbalski klub, tako da i navijači ne liče na fudbalske navijače.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑ned dec 13, 2020 3:32 pmKakvi debili cuj kraj januara, klub se raspada ali oni nista...nemamo predsjednika, direktora i nekako mi se cini da nemamo vise bolesnika za Zeljom.
AMARE ODLAZI!!!
Moramo se aktivirati svi i tražiti Skupštinu u ovoj godini. Vakat je i više nego bitan.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑ned dec 13, 2020 3:32 pmKakvi debili cuj kraj januara, klub se raspada ali oni nista...nemamo predsjednika, direktora i nekako mi se cini da nemamo vise bolesnika za Zeljom.
AMARE ODLAZI!!!
Koji brate novinar, koji portal? Sta misli da debili sa gg smije Amaru postaviti neko nezgodno pitanje.
Racional87 je napisao/la: ↑ned dec 13, 2020 6:50 pmGledajuci tabelu i nase stanje, Evropsko takmicenje ce biti tesko izboriti.
Pitari novom titulom i novom zaradom prave razliku koju necemo moci stici. Za sve to zahvala ide amaru osimu - grobaru Zeljeznicara.
Cijedi sampanjac, a ne vino, Babuka je to...Eh, samo da se vrati...A, vratice se, neka to bude poruka moja...avlami97 je napisao/la: ↑ned dec 13, 2020 7:51 pmRade novinari. Evo jednog članka![]()
https://reprezentacija.ba/308767-amar-o ... eda-realno