AMARE ODLAZI!!!
Hoce li se navijaci oglasiti po pitanju ovih rezultata?
Sto bi se zadovoljio sa 400 milja kad imovina kluba vrijedi milione.Refa1921 je napisao/la: ↑sub dec 12, 2020 5:02 pmMa neće ubleha nigdje otići dok ne povrati navodne pare koje je dao. Samo nezzz kako će ih povratiti kad u klubu marke nema. Dvije godine smo bili nadomak titule koju smo pod cudnim okolnostima izgubili, kao i ona kad smo imali 5 vezanih izgubljenih tekmi. Jesmo loši bili ali nismo toliko da bi izgubili 5 zaredom, nećemo se mi ni za 5 godina izgući iz ove situacije.
TOJEMOJTIM je napisao/la: ↑sub dec 12, 2020 5:04 pmsamo da dodam, ja nisam protiv privatizacije. samo sam protiv bošnjačke privatizacije, talova i polupismenih kabadahija. ne možeš dati dokazanim prvim violinama da pričaju i provode proces privatizacije. jednostavno zato što su nepismeni, beskarakterni i ne vole Želju. jer voliti Želju nije gledati tal i staviti šal. žao mi je samog sebe jer imam, fala Bogu, uvijek finih opcija za vikend - a sebe zajebem gledajući nešto što već 2 godine znam da je osuđeno na scenario koji sam iznad naveo. žao mi je čestitih Željovaca, koji se brinu i kidaju. ali jbg niti muda imamo dovoljno, niti kritične mase. valjda nekad izdobri
Samo je budala protiv investitora/promjene vlasnicke strukture. Naravno, za to bi trebali pravi navijaci da podrze prave ljude a ne da tako nesto sprovode nekakvi Balici, Peste i ulojeni Dabar.TOJEMOJTIM je napisao/la: ↑sub dec 12, 2020 5:04 pmsamo da dodam, ja nisam protiv privatizacije. samo sam protiv bošnjačke privatizacije, talova i polupismenih kabadahija. ne možeš dati dokazanim prvim violinama da pričaju i provode proces privatizacije. jednostavno zato što su nepismeni, beskarakterni i ne vole Želju. jer voliti Želju nije gledati tal i staviti šal. žao mi je samog sebe jer imam, fala Bogu, uvijek finih opcija za vikend - a sebe zajebem gledajući nešto što već 2 godine znam da je osuđeno na scenario koji sam iznad naveo. žao mi je čestitih Željovaca, koji se brinu i kidaju. ali jbg niti muda imamo dovoljno, niti kritične mase. valjda nekad izdobri
Isto i ja napisah, ali ovi sami nece otici - barem dok ne ugase klub i uzmu sve sto mogu. Brkati cetnik i saradnici placaju "ledja" i jedini spas bi bio da nas ima dovoljna kriticna masa koja bi razbucala gamad. Posto nema, oni ce silom sprovesti sto su naumili.
Neka sam budala. Nemoj samo reći da je istok nikao sam od sebe. Vidli smo svi da moze bez investitora. Nama samo treba sposoban čovjek, a ne čovjek koji se petlja u sve, a ni za šta nije.fcz je napisao/la: ↑sub dec 12, 2020 5:24 pmSamo je budala protiv investitora/promjene vlasnicke strukture. Naravno, za to bi trebali pravi navijaci da podrze prave ljude a ne da tako nesto sprovode nekakvi Balici, Peste i ulojeni Dabar.TOJEMOJTIM je napisao/la: ↑sub dec 12, 2020 5:04 pmsamo da dodam, ja nisam protiv privatizacije. samo sam protiv bošnjačke privatizacije, talova i polupismenih kabadahija. ne možeš dati dokazanim prvim violinama da pričaju i provode proces privatizacije. jednostavno zato što su nepismeni, beskarakterni i ne vole Želju. jer voliti Želju nije gledati tal i staviti šal. žao mi je samog sebe jer imam, fala Bogu, uvijek finih opcija za vikend - a sebe zajebem gledajući nešto što već 2 godine znam da je osuđeno na scenario koji sam iznad naveo. žao mi je čestitih Željovaca, koji se brinu i kidaju. ali jbg niti muda imamo dovoljno, niti kritične mase. valjda nekad izdobri
Ma ne moze brate moj, oni su s onim nacinom rada dali maksimum. Ne mogu oni dati ni "obrnuti" novac koji nam treba. Da su pravi ljudi za sprovodjenje privatizacije/transformacije - to svakako jesu.Qooler je napisao/la: ↑sub dec 12, 2020 5:32 pmNeka sam budala. Nemoj samo reći da je istok nikao sam od sebe. Vidli smo svi da moze bez investitora. Nama samo treba sposoban čovjek, a ne čovjek koji se petlja u sve, a ni za šta nije.fcz je napisao/la: ↑sub dec 12, 2020 5:24 pmSamo je budala protiv investitora/promjene vlasnicke strukture. Naravno, za to bi trebali pravi navijaci da podrze prave ljude a ne da tako nesto sprovode nekakvi Balici, Peste i ulojeni Dabar.TOJEMOJTIM je napisao/la: ↑sub dec 12, 2020 5:04 pmsamo da dodam, ja nisam protiv privatizacije. samo sam protiv bošnjačke privatizacije, talova i polupismenih kabadahija. ne možeš dati dokazanim prvim violinama da pričaju i provode proces privatizacije. jednostavno zato što su nepismeni, beskarakterni i ne vole Želju. jer voliti Želju nije gledati tal i staviti šal. žao mi je samog sebe jer imam, fala Bogu, uvijek finih opcija za vikend - a sebe zajebem gledajući nešto što već 2 godine znam da je osuđeno na scenario koji sam iznad naveo. žao mi je čestitih Željovaca, koji se brinu i kidaju. ali jbg niti muda imamo dovoljno, niti kritične mase. valjda nekad izdobri