Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

SIMA_SIMAU
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub dec 12, 2020 4:52 pm

AMARE ODLAZI!!!

Hoce li se navijaci oglasiti po pitanju ovih rezultata?
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

fcz
Kontakt:

sub dec 12, 2020 4:52 pm

Kad je skupstina??
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Haklapuc
Kontakt:

sub dec 12, 2020 4:53 pm

Sve nešto kontaš, nadaš se, vidiš sve od samog početka, ali opet kažeš ma nemoguće da je to istina, lažeš sam sebe iz dana u dan, čekaš da se desi neko čudo. Daješ povjerenje poslije 0:3 na Grbavici, daješ i poslije uplatnice, na svako srozavanje kluba žmiriš, ali istovremeno gledaš kako klub tone i moliš Boga da pri udaru u dno odskoči, a ne zakuca se za to dno. Gledaš razne poltrone i debile u klubu, opet misliš Amar će barem na terenu nešto uraditi. Gledaš Nihada u loži nakon što te zajebo za milion ipo maraka i gurnuo u dubiozu. Zaboli te konstantno vrijeđanje inteligencije na press konferencijama i intervjuima, kažeš j tri tačke on zna bolje i progutaš knedlu. Žmiriš i na dovođenja bajnih pojačanja, Milićevića, Blaževića, Miletića, vraćanje isluženih igrača, kontaš Amar zna za šta mu trebaju. Prešutiš i poraz od ekipe koja je došla na utakmicu iz hitne, zaboli te i poraz od Krupe kući, prešutiš i bruku protiv Širokog i onda kad je jedino pozitivno razmišljanje daj barem da Krupu pobijedimo pa da se skupimo na pauzi, dobiješ ovakav šamar koji te vrati u realnost i shvatiš da si poslije svega jedino na početku imao ispravno razmišljanje koje su otpuhale iluzije, zaslijepljenost ljubavlju prema klubu i pokušaju pronalaska pozitivnih stvari u ovom haosu.

E pa neće moći više, dogorjelo je. Ispucao je sve kredite koje je imao, popišao se na svaku titulu koju je osvojio. Amare i upravo, vakat je, idite više i ne vraćajte se. Ne spašavajte nas više molim vas. Nije bitno ko će doći poslije vas, ovo više ne može ovako i treba nam promjena podhitno.

NAPOLJE SVI

TOJEMOJTIM
Prijatelj foruma
Kontakt:

sub dec 12, 2020 4:59 pm

pisano prije 2 godine....nažalost, nije trebalo biti posebno vidovit pa vidjeti očigledno. nažalost, bolje nismo ni zaslužili

TOJEMOJTIM je napisao/la: ↑ned dec 16, 2018 5:32 pm
Ovo je početak kraja ideje da Željo može biti nešto drugačije. Drugačije od ovog blata. Nažalost u godinama kokice dolaze imat ćemo smanjenje vrijednosti našeg kluba kako bi isti bio kupljen od nekog polupismenog baje. I tada, kada klub bude u privatnom vlasništvu, ljudi će navijati, tugovati, slaviti ali nije isto kad navijaš za tim čija priča je priča tvoje raje, tvoje ulice, tvoga oca, radničke klase, jednog cestitijeg vremena... i kada budeš navijao za tim čiji je vlasnik neki konjokradica koji je namjerno snizio vrijednost nečega sto će kasnije kupiti. I tako će taj klub “ličiti” na svog vlasnika, puno je primjera na šta to izađe.
Ovi koji spominju neki monitoring nad ovim novim ljudima... pa ne budite smiješni. kad niste htjeli/znali odbraniti ove ljude i ovaj proces sad ćete odjednom progledati. Ovo je gotova priča. Jbg nismo ni zaslužili. Nije ni slučajno da odavde ode glavom bez obzira gotovo svako pristojan. Ili ga mi otjeramo ako se slučajno on zainati da nešto i promjeni.

Refa1921
Kontakt:

sub dec 12, 2020 5:02 pm

Ma neće ubleha nigdje otići dok ne povrati navodne pare koje je dao. Samo nezzz kako će ih povratiti kad u klubu marke nema. Dvije godine smo bili nadomak titule koju smo pod cudnim okolnostima izgubili, kao i ona kad smo imali 5 vezanih izgubljenih tekmi. Jesmo loši bili ali nismo toliko da bi izgubili 5 zaredom, nećemo se mi ni za 5 godina izgući iz ove situacije.

TOJEMOJTIM
Prijatelj foruma
Kontakt:

sub dec 12, 2020 5:04 pm

samo da dodam, ja nisam protiv privatizacije. samo sam protiv bošnjačke privatizacije, talova i polupismenih kabadahija. ne možeš dati dokazanim prvim violinama da pričaju i provode proces privatizacije. jednostavno zato što su nepismeni, beskarakterni i ne vole Želju. jer voliti Želju nije gledati tal i staviti šal. žao mi je samog sebe jer imam, fala Bogu, uvijek finih opcija za vikend - a sebe zajebem gledajući nešto što već 2 godine znam da je osuđeno na scenario koji sam iznad naveo. žao mi je čestitih Željovaca, koji se brinu i kidaju. ali jbg niti muda imamo dovoljno, niti kritične mase. valjda nekad izdobri

igla
Kontakt:

sub dec 12, 2020 5:06 pm

Treba dovesti Stanica i Svraku.

Brkata kurčino, mrš iz kluba, u usta te yebem.

Haklapuc
Kontakt:

sub dec 12, 2020 5:12 pm

Gledam danas utakmicu i prosto ne vjerujem svojim očima kakvo je rasulo na terenu. U drugom poluvremenu od 10 igrača u polju 6 na neprirodnim i nekakvi izmišljenim polupozicijama. Ne bi se ni Messi snašao da ga bace u onakvo rasulo.

Gasal jednu utakmicu pokazao da može i više nikad nije zaigrao na poziciji koja nam je deficitarna. Objašnjenje?

Šehić dokazao da je barem defanzivno stabilniji, a ti guraš Milićevića, beka od kojeg se i Livaja bolje postavljao, koji je usput i posuđen igrač pa od njega apsolutno nikakvog hajra nemaš. Objašnjenje?

Čekaš Blaževića pola godine, dočekaš ga i vidiš da je momak totalni amater. Ni on sam ne zna da li je ustvari krilo ili bek, što je uostalom totalno nebitno jer neće donijeti ništa dobro gdje god da ga staviš. Objašnjenje?

Dovedeš Vrhovca na deficitarnu poziciju, zaigra jednu ili dvije utakmice na drugoj poziciji i onda ga nema narednih pet. Objašnjenje?

Dovedeš Hajrića, momak odigra ukupno možda 5 minuta fudbala. Objašnjenje?

Kakvu povredu sada ima E. Zec, objašnjenje?

Zbog čega je vraćen A. Zec?

Zbog čega je vraćen Kosorić koji je bio katastrofalan prije 5 godina, šta se to vidjelo u Miletiću, moze li objašnjenje?

Prošle sezone vidiš da imaš problem na golu, dovedeš Irfana Fejzića. Objašnjenje?

Forsiraš povrijeđenog Štilića, objašnjenje?

Bekrić, trenutno najbolji igrač ekipe dobije 5 minuta, objašnjenje?

Zbog čega Veseli ima kredite da poslije svega bude na terenu, objašnjenje?

Puno je pitanja, a mislim da ne želimo čuti odgovore na pitanja jer bi opet bili vrijeđanje inteligencije.

Amar927
Kontakt:

sub dec 12, 2020 5:12 pm

Amare drag si mi bas ali vakat je..tvoje vrijeme je proslo..treba neko mladji..Dudic,Mulalic ili Sablic

fcz
Kontakt:

sub dec 12, 2020 5:14 pm

Refa1921 je napisao/la:
sub dec 12, 2020 5:02 pm
Ma neće ubleha nigdje otići dok ne povrati navodne pare koje je dao. Samo nezzz kako će ih povratiti kad u klubu marke nema. Dvije godine smo bili nadomak titule koju smo pod cudnim okolnostima izgubili, kao i ona kad smo imali 5 vezanih izgubljenih tekmi. Jesmo loši bili ali nismo toliko da bi izgubili 5 zaredom, nećemo se mi ni za 5 godina izgući iz ove situacije.
Sto bi se zadovoljio sa 400 milja kad imovina kluba vrijedi milione.

Smrdljivog dabra i njegove kuje je nemoguce otjerati bez jake borbe a nas nazalost izgleda nema dovoljno za to.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

salle86
Kontakt:

sub dec 12, 2020 5:19 pm

TOJEMOJTIM je napisao/la:
samo da dodam, ja nisam protiv privatizacije. samo sam protiv bošnjačke privatizacije, talova i polupismenih kabadahija. ne možeš dati dokazanim prvim violinama da pričaju i provode proces privatizacije. jednostavno zato što su nepismeni, beskarakterni i ne vole Želju. jer voliti Želju nije gledati tal i staviti šal. žao mi je samog sebe jer imam, fala Bogu, uvijek finih opcija za vikend - a sebe zajebem gledajući nešto što već 2 godine znam da je osuđeno na scenario koji sam iznad naveo. žao mi je čestitih Željovaca, koji se brinu i kidaju. ali jbg niti muda imamo dovoljno, niti kritične mase. valjda nekad izdobri
👍
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

storm_raider
Kontakt:

sub dec 12, 2020 5:22 pm

A pitari to rutinski zavrsavaju...
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Refa1921
Kontakt:

sub dec 12, 2020 5:23 pm

Ovaj Tatar je ubica, lik jednostavno ne zna promašiti kad se nađe u sličnoj poziciji.

fcz
Kontakt:

sub dec 12, 2020 5:24 pm

Samo je budala protiv investitora/promjene vlasnicke strukture. Naravno, za to bi trebali pravi navijaci da podrze prave ljude a ne da tako nesto sprovode nekakvi Balici, Peste i ulojeni Dabar.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub dec 12, 2020 5:27 pm

Nije problem u investitoru, nego ljudima u klubu. Pa nece valjda ovi beskicmenjaci voditi procese.
Željezničar ante portas !

fcz
Kontakt:

sub dec 12, 2020 5:31 pm

AsharaK je napisao/la:
sub dec 12, 2020 5:27 pm
Nije problem u investitoru, nego ljudima u klubu. Pa nece valjda ovi beskicmenjaci voditi procese.
Isto i ja napisah, ali ovi sami nece otici - barem dok ne ugase klub i uzmu sve sto mogu. Brkati cetnik i saradnici placaju "ledja" i jedini spas bi bio da nas ima dovoljna kriticna masa koja bi razbucala gamad. Posto nema, oni ce silom sprovesti sto su naumili.

Qooler
Kontakt:

sub dec 12, 2020 5:32 pm

fcz je napisao/la:
Samo je budala protiv investitora/promjene vlasnicke strukture. Naravno, za to bi trebali pravi navijaci da podrze prave ljude a ne da tako nesto sprovode nekakvi Balici, Peste i ulojeni Dabar.
Neka sam budala. Nemoj samo reći da je istok nikao sam od sebe. Vidli smo svi da moze bez investitora. Nama samo treba sposoban čovjek, a ne čovjek koji se petlja u sve, a ni za šta nije.

fcz
Kontakt:

sub dec 12, 2020 5:34 pm

Qooler je napisao/la:
sub dec 12, 2020 5:32 pm
fcz je napisao/la:
Neka sam budala. Nemoj samo reći da je istok nikao sam od sebe. Vidli smo svi da moze bez investitora. Nama samo treba sposoban čovjek, a ne čovjek koji se petlja u sve, a ni za šta nije.
Ma ne moze brate moj, oni su s onim nacinom rada dali maksimum. Ne mogu oni dati ni "obrnuti" novac koji nam treba. Da su pravi ljudi za sprovodjenje privatizacije/transformacije - to svakako jesu.

ANamelessGhoul
Kontakt:

sub dec 12, 2020 5:38 pm

Znaci pitari treci put zaredom pred vjecnom i to na nas stoti rodjendan. Sjajno. ***** mrtve i zive svima koji su to omogucili

Refa1921
Kontakt:

sub dec 12, 2020 5:38 pm

phpBB [video]

Poslušati 1:12:00. Vukotiću doktoree !!

Trenutno korisnika/ca: PlavaDobrinja1921 i 44 gosta.

Prijava