Jebeni su. S igračem manje su ih pritisli.
A i Borac pičkasto igra otkako je poveo. A imali su i šanse da riješe meč.
Fanimo je nevjerovatan... pa bilo koji drugi igrac bi ono nabio na tribine. Steta, bas smo dobru priliku propustili.
Za ovakvog igrača daješ koliko gazda traži jer znaš da je kapitalac, pogotovo što si deficitaran na toj poziciji.storm_raider je napisao/la: ↑ned dec 06, 2020 6:45 pmFanimo je nevjerovatan... pa bilo koji drugi igrac bi ono nabio na tribine. Steta, bas smo dobru priliku propustili.
Znam i ja da je Audi beton ali jebiga, imam samo za polovnu Astru.blueboy je napisao/la: ↑ned dec 06, 2020 6:47 pmZa ovakvog igrača daješ koliko gazda traži jer znaš da je kapitalac, pogotovo što si deficitaran na toj poziciji.storm_raider je napisao/la: ↑ned dec 06, 2020 6:45 pmFanimo je nevjerovatan... pa bilo koji drugi igrac bi ono nabio na tribine. Steta, bas smo dobru priliku propustili.
Vidi, plaćala su se obeštećenja za Boju i Mujezinovića, znači imalo se ne tako davno. Što dovedeš pet polovnjaka i daješ im platu (doduše svaka 3-4 mjeseca), a ne igraju, te pare preusmjeriš u jednog kapitalca koji ti ekipu čini 30% boljom. Ali jbg, ima drugih prioriteta.fcz je napisao/la: ↑ned dec 06, 2020 6:49 pmZnam i ja da je Audi beton ali jebiga, imam samo za polovnu Astru.blueboy je napisao/la: ↑ned dec 06, 2020 6:47 pmZa ovakvog igrača daješ koliko gazda traži jer znaš da je kapitalac, pogotovo što si deficitaran na toj poziciji.storm_raider je napisao/la: ↑ned dec 06, 2020 6:45 pm
Fanimo je nevjerovatan... pa bilo koji drugi igrac bi ono nabio na tribine. Steta, bas smo dobru priliku propustili.
lakse bi bilo izabrat da je anketa za najgore igrace, ovako...Omar500 je napisao/la: ↑ned dec 06, 2020 4:55 pmAnketa za igraca utakmice, glasate za dva igraca
http://forum.sport1.oslobodjenje.ba/vie ... 32#p482932
@jovanmaksimovic je prije par dana postavljao tu statistiku, probaj naci taj post. Sokantan je.samo_da_repliciram je napisao/la: ↑ned dec 06, 2020 7:01 pmNevjerovatno, bas me interesuje koliko je hybrid odnio bodova sa Grbavice, da li je moguce negdje izvaditi taj podatak?
Kako je krenulo, uvodimo i tu kategoriju : DBrUDA je napisao/la: ↑ned dec 06, 2020 7:04 pmlakse bi bilo izabrat da je anketa za najgore igrace, ovako...Omar500 je napisao/la: ↑ned dec 06, 2020 4:55 pmAnketa za igraca utakmice, glasate za dva igraca
http://forum.sport1.oslobodjenje.ba/vie ... 32#p482932![]()
Ma Borac da ima normalnijeg trenera bili bi prvi,dobar tim imajustaaarinavijac je napisao/la: ↑ned dec 06, 2020 7:24 pmRealno , nije Sarajevo bolje od Borca , ali , eto, danas su imali lijep , tj. svoj dan ...