Ptije bi se nakon MDK a najkasnije poslije Krupe mjenjali treneri ali jok u ovom slucaju.. mi nismo izgubili samo su protivnici svaki out dali bar za gol vise, to je ta demagogija i filozofija najveceg demagoga i egocentrika u historiji kluba
Ptije bi se nakon MDK a najkasnije poslije Krupe mjenjali treneri ali jok u ovom slucaju.. mi nismo izgubili samo su protivnici svaki out dali bar za gol vise, to je ta demagogija i filozofija najveceg demagoga i egocentrika u historiji kluba
Podnesi ostavku Amare vrijeme je, dosta te je nemoj sam sebe braniti na forumu.NAVIJAČ je napisao/la: ↑ned dec 06, 2020 5:15 pmNa osnobu cega vi tjerate Amara ublehe forumske? Da ga nema imali bi 10 bodova manje. Plata, ni igraca, ni upravr s glave. Sve improvizacija.
Kako ovaj Durgo@ hinjski pokaze pravo lice kad se izgubi, neke klipove postavlja, vraca se na Rajlovac i dan pobjede. E moj jazavac nisi ti, ni ovi ublehasi kompetentni da stavljate nijednog igraca, ni trenera u usta odnosno u recenicu. Zeljo uber alles.
Na osnovu toga sto nas je unistio, gospodin Amar je grobar kluba. Da ga nema, imali bismo izgradjenu juznu tribinu, sredjen klub, isto ovako bili drugi kao sto smo bili prije toga, mozda i prvi. Za tebe je Amar uber alles, a ne Zeljo.NAVIJAČ je napisao/la: ↑ned dec 06, 2020 5:15 pmNa osnobu cega vi tjerate Amara ublehe forumske? Da ga nema imali bi 10 bodova manje. Plata, ni igraca, ni upravr s glave. Sve improvizacija.
Kako ovaj Durgo@ hinjski pokaze pravo lice kad se izgubi, neke klipove postavlja, vraca se na Rajlovac i dan pobjede. E moj jazavac nisi ti, ni ovi ublehasi kompetentni da stavljate nijednog igraca, ni trenera u usta odnosno u recenicu. Zeljo uber alles.
Dokaz cisti sta covjek za pare sve nece napisati.NAVIJAČ je napisao/la: ↑ned dec 06, 2020 5:15 pmNa osnobu cega vi tjerate Amara ublehe forumske? Da ga nema imali bi 10 bodova manje. Plata, ni igraca, ni upravr s glave. Sve improvizacija.
Na osnovu toga sto je bio "trener" dok je gospodin Ivica imao snage da mu pomaze. Sad kad je g. Ivica nazalost u ovakvom stanju vidimo da je ovaj najobicniji laznjak. Tacka, kraj.NAVIJAČ je napisao/la: ↑ned dec 06, 2020 5:15 pmNa osnobu cega vi tjerate Amara ublehe forumske? Da ga nema imali bi 10 bodova manje. Plata, ni igraca, ni upravr s glave. Sve improvizacija.
pA KO JE NAPRAVIO SVO OVO SRANJE??? NEK VRATI DUPLE KAMATE eto para. ko je odabro upravu, ko je odabro igrace? Tebi bi bilo najbolje da pise na gg.Zeljo jeste UBER ALLES al Amar nas uvali u gasnu komoruNAVIJAČ je napisao/la: ↑ned dec 06, 2020 5:15 pmNa osnobu cega vi tjerate Amara ublehe forumske? Da ga nema imali bi 10 bodova manje. Plata, ni igraca, ni upravr s glave. Sve improvizacija.
Imali bi kurcinu. S kim bi imali. S onim sto se sa svima zakacio i poceo pravit novi Plavi DNK, sa 700 navijaca, 5 poraza i nulom na racunu bez trofeja.Glas Razuma je napisao/la: ↑ned dec 06, 2020 5:17 pmNa osnovu toga sto nas je unistio, gospodin Amar je grobar kluba. Da ga nema, imali bismo izgradjenu juznu tribinu, sredjen klub, isto ovako bili drugi kao sto smo bili prije toga, mozda i prvi. Za tebe je Amar uber alles, a ne Zeljo.NAVIJAČ je napisao/la: ↑ned dec 06, 2020 5:15 pmNa osnobu cega vi tjerate Amara ublehe forumske? Da ga nema imali bi 10 bodova manje. Plata, ni igraca, ni upravr s glave. Sve improvizacija.
Fino ti to napisa ni plata ni igraca ni uprave s glave, a ko je kriv za to? Mali zeleni? Crveni kmeri?NAVIJAČ je napisao/la: ↑ned dec 06, 2020 5:15 pmNa osnobu cega vi tjerate Amara ublehe forumske? Da ga nema imali bi 10 bodova manje. Plata, ni igraca, ni upravr s glave. Sve improvizacija.
NAVIJAČ je napisao/la: ↑ned dec 06, 2020 5:15 pmNa osnobu cega vi tjerate Amara ublehe forumske? Da ga nema imali bi 10 bodova manje. Plata, ni igraca, ni upravr s glave. Sve improvizacija.
Tebi sam rekao gdje sam. Bujrum.neda_TM87 je napisao/la: ↑ned dec 06, 2020 5:20 pmFino ti to napisa ni plata ni igraca ni uprave s glave, a ko je kriv za to? Mali zeleni? Crveni kmeri?NAVIJAČ je napisao/la: ↑ned dec 06, 2020 5:15 pmNa osnobu cega vi tjerate Amara ublehe forumske? Da ga nema imali bi 10 bodova manje. Plata, ni igraca, ni upravr s glave. Sve improvizacija.
Uzmi morza pod ruku pa ga vodi u stupcanicu
Upravu si, mos pisat samo ako si dobar s babukomNAVIJAČ je napisao/la: ↑ned dec 06, 2020 5:15 pmNa osnobu cega vi tjerate Amara ublehe forumske? Da ga nema imali bi 10 bodova manje. Plata, ni igraca, ni upravr s glave. Sve improvizacija.
Ne odgovori ti na ptianje? Ko je kriv za ono sto si napisao gore sve? Svi znamo kako stvari stoje u klubu i ko se pita o svemu od igle do lokomotive i svaki je put bilo tako dok je doticni sjedio na poziciji sefa struke.. nego ko je zasluzan za takvu situaciju?NAVIJAČ je napisao/la: ↑ned dec 06, 2020 5:21 pmTebi sam rekao gdje sam. Bujrum.neda_TM87 je napisao/la: ↑ned dec 06, 2020 5:20 pmFino ti to napisa ni plata ni igraca ni uprave s glave, a ko je kriv za to? Mali zeleni? Crveni kmeri?NAVIJAČ je napisao/la: ↑ned dec 06, 2020 5:15 pmNa osnobu cega vi tjerate Amara ublehe forumske? Da ga nema imali bi 10 bodova manje. Plata, ni igraca, ni upravr s glave. Sve improvizacija.
Uzmi morza pod ruku pa ga vodi u stupcanicu
Nemojte se brukati i gluposti pisati.
Isto kao sto imamo novu istocnu tribinu, nove stolice na sjevernoj tribini, novi teren, obnovljen zapad, otplacen dobar dio dugova i sredjeno poslovanje kluba. Ja nemam nista sa Rajlovcem, ali sam bio sponzor dok je gospodin iz Rajlovca bio u klubu. Bio sam i prije njega. Kada sam vidio na kakav nacin je dosao gospodin Amar i da ce on biti grobar kluba, sto evidentno i jeste, svoj novac sam povukao iz kluba. Nisam to samo ja uradio, uradili su mnogi. Ti to ne mozes vidjeti i ne krivim te, ali onda makar budi tisi kada pametniji i realizovaniji pricaju. Za sada ponavljaj mantru kako ti je Amar, uber alles i to je to. Steta sto ce sa sobom povuci dosta vas omladine dok ne dodjete tobe i ne shvatite neke stvari. Znam da nemas nista od kamate koju on redovno naplacuje, ali makar zadrzi dostojanstvo i ne prozivaj navijace ovdje za nekakav Rajlovac. Evo ja cu svojim imenom i prezimenom stati iza svega sto napisem samo ukoliko ces i ti, slobodno mi se javi privatno.NAVIJAČ je napisao/la: ↑ned dec 06, 2020 5:19 pmImali bi kurcinu. S kim bi imali. S onim sto se sa svima zakacio i poceo pravit novi Plavi DNK, sa 700 navijaca, 5 poraza i nulom na racunu bez trofeja.Glas Razuma je napisao/la: ↑ned dec 06, 2020 5:17 pmNa osnovu toga sto nas je unistio, gospodin Amar je grobar kluba. Da ga nema, imali bismo izgradjenu juznu tribinu, sredjen klub, isto ovako bili drugi kao sto smo bili prije toga, mozda i prvi. Za tebe je Amar uber alles, a ne Zeljo.NAVIJAČ je napisao/la: ↑ned dec 06, 2020 5:15 pmNa osnobu cega vi tjerate Amara ublehe forumske? Da ga nema imali bi 10 bodova manje. Plata, ni igraca, ni upravr s glave. Sve improvizacija.
Neka ubleha uzima Amara ili Stilu u usta i psuje mu porodicu. To samo ovdje ima. **** vas Rajlovac. Gledajte naprijed.
Nece ni to biti problem uskoro... idemo u tom pravcu da babuki obezbijedimo teren kakav je imao prije, rovitu kaljuzu, mozda tu uspije mag ostavirit svoje velike trenerske zamisli i genijalne ideje