Od onog trenutka kad je došao jedan čovjek i izvršio PUČ, Željezničar je prestao da postoji u onom obliku kakav je bio kroz historiju. Većina vrijednosti koje su krasile Želju su pale u vodu.fcz je napisao/la:I kad nam stave kljuc u bravu ovdje ce se voditi prazne rasprave o dvojici ljudi.
NI SENAD NI AMAR, SAMO ZELJEZNICAR!
Buraz ti podhitno trebaš vidjeti s nekim da ti pomogne da se vratiš u dodir s realnošću. Kakvih bolan 4:1, ljudi kod 1:1 zicer prečku imali. Koga više opravdavate, 50 puta se desi da primaš prvi gol u prvih pet minuta utakmice i nakon toga ti se to isto desi i 51. put! Ko priprema ekipu za utakmice?
Ne znam vise ni sam da li je ta statistika relevantan pokazatelj bilo cega, onako, iskreno. Dosli smo do tog stadija, da imam isti onaj ukus gorcine i razocarenja,Leon_Professional je napisao/la: ↑sub nov 21, 2020 9:28 pmKakav je odnos bodova kroz sezobe nakon 15 kola?
Ma ja to onako pitam, slažem se s tobom.Ujko je napisao/la: ↑sub nov 21, 2020 10:25 pmNe znam vise ni sam da li je ta statistika relevantan pokazatelj bilo cega, onako, iskreno. Dosli smo do tog stadija, da imam isti onaj ukus gorcine i razocarenja,Leon_Professional je napisao/la: ↑sub nov 21, 2020 9:28 pmKakav je odnos bodova kroz sezobe nakon 15 kola?
bez obzira na rezultat i broj osvojenih bodova. Pobijedimo li, uglavnom je po onoj igru brisi, bodove pisi...pa onda samar...pa, opet, igru brisi, bodove pisi...Pa,
opet samar....Pa, opet, igru brisi, bodove pisi...Pa, dokle, vise tako, ne ide vise pod kozu, raspametice nas vise sviju...U godini u kojoj Zeljo slavi stogodisnjicu
postojanja, ja bih trebao proslaviti pedesetogodisnjicu svog navijackog staza. Da Bog da, u grob ce me otjerati prije vremena. A, onda, procitam izjavu naseg
flegmaticnog trenera : " Sami smo krivi " ! Kako od one gramaticke jednine i Ja, sa velikim slovom, on brzo dodje do kolektivne odgovornosti...Eto, @Ujko je
kriv, pa cu preuzeti odgovornost...
Glupost, da promjenimo trenera a ne upravu mi bi tek propali. Navedi jednog trenera koji je bolji od Amara. Na stranu sve , sta je on uradio, kako je usao u klub i slicne stvari. Rjesenje nije u tjeranju trenera nego u mijenjanju mnogo dubljih stvari. Smjena trenera nista ne mijenja.teteac8684 je napisao/la: ↑sub nov 21, 2020 7:17 pmAmare otjeraj sam sebe, ionako nam tako fercera klub...
To i jeste nas najveci problem, sto nas trener nije samo trener, nego potpada pod definiciju tih " mnogo dubljih stvari "Zaki87 je napisao/la: ↑sub nov 21, 2020 11:48 pmGlupost, da promjenimo trenera a ne upravu mi bi tek propali. Navedi jednog trenera koji je bolji od Amara. Na stranu sve , sta je on uradio, kako je usao u klub i slicne stvari. Rjesenje nije u tjeranju trenera nego u mijenjanju mnogo dubljih stvari. Smjena trenera nista ne mijenja.teteac8684 je napisao/la: ↑sub nov 21, 2020 7:17 pmAmare otjeraj sam sebe, ionako nam tako fercera klub...
Ti i dalje mislis da on moze fercerat kao obicni trener? Pa covjece boziji on je kod nas 7 funkcija jer tako hoce, pitaj ljude oko kluba...A kada kazem da treba ici tu podrazumijevam i sve druge koje je doveo, a ima ih...Zaki87 je napisao/la: ↑sub nov 21, 2020 11:48 pmGlupost, da promjenimo trenera a ne upravu mi bi tek propali. Navedi jednog trenera koji je bolji od Amara. Na stranu sve , sta je on uradio, kako je usao u klub i slicne stvari. Rjesenje nije u tjeranju trenera nego u mijenjanju mnogo dubljih stvari. Smjena trenera nista ne mijenja.teteac8684 je napisao/la: ↑sub nov 21, 2020 7:17 pmAmare otjeraj sam sebe, ionako nam tako fercera klub...