Vjeruj da misli što i govori.
On je bolesnik u smislu narcisoidnosti. On misli da sav svijet postoji zbog njega. To je umišljeni tip okružen dupeliscima, onim koji mu čitav život govore da je naj naj... Mene čude ovi njegovi sljedbenici.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑sub nov 21, 2020 6:49 pm
Vjeruj da misli što i govori.
Ovo treba više puta pročitati.Mirek11 je napisao/la: ↑sub nov 21, 2020 6:50 pmDa smo normalan klub i da imamo normalnog predsjednika i upravu ( direktora i sportskog direktora svakako nemamo ) zahvalili bi se TRENERU na dosadasnjim rezultatima i dali mu OTKAZ.
Ili da TRENER ima obraza i postovanja prema klubu i armiji navijaca sam bi dao OTKAZ.
Ali mi nazalost trenutno nemamo nista, najmanje odgovornosti tako da cemo i dalje gledati ovu bruku i srozavanje ugleda kluba, tuga i to na stogodisnjicu![]()
![]()
E moj ŽELJO sta ti rade !
Ima par godina kako sam prebolovao ovo.
Ma bice aBd sve kako treba,jos jednom hvala tebi, Izliji i svima na podrsci i svemu. Mi smo Željini, Željo je naš!!!!storm_raider je napisao/la: ↑sub nov 21, 2020 6:45 pmZiv i zdrav mi bio prijatelju, bice sve ok, cuvaj mi se i javi.
Svako ima svoje ali ne možeš se nadati dobru ako si bahat i loš prema drugima.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑sub nov 21, 2020 6:48 pmKakva crna karma. Mani se glupavih vjerovanja. U svakom poslu treba napredovati raditi razvijati se. On je poceo da zivi u svom nekom svijetu gdje se ovdje skidaju gace na njegovo ime i na pomen Stilića.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub nov 21, 2020 6:32 pmMene je iznenadio. Čudno mi je da jedan trener koji formacijom i izmjenama okrene onoliko igru na derbiju, ovako kontra okrene igru protiv nas u zadnje dvije tekme.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑sub nov 21, 2020 6:13 pmNerealno je kako fula taktiku 3.utakmicu zaredom.
Prvo ona sramota protiv Sarajeva, pa protiv Borca vađenje Zeca i Bekrića kad imaš momentum i ubacivanje Štilića pa sad ove izmjene gdje ti se braniš protiv Slobode mjesto da držiš loptu i daš 3.gol.
Tomašević je bio kod nas na probi. Momak je top, ali eto neka nama Veselog i Mujezinovića. Prvi nezadovoljan što mora ustati iz kreveta, drugi nestabilan.
I zadnje Amare vakat je
Stvarno to nisam očekivao od njega, ali možda je i do karme. Haj znaj.
Dzaba ti sav talenat i inteligencija kad ne radiš na sebi.
Očit primjer je Maccabi. Slijep je vidio da je to kilometrima daleko od onih ekipa sto su nas gazile onda.
I mjesto da napadnes da krenes jer si vidio da mozes ti se povuces. Ziheraski igras. Isto to radi u prvenstvu, nema vise te lucidnosti jer si procitan. Ne nudis nista novo i svi te kuže.
Dobijaš na bljeskove pojedinaca a kad njih stane nećeš da priznaš da si pročitan.
Nema sta nemamo.
Tu je Fudbol, nece u gol. Idemo dalje.Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑sub nov 21, 2020 7:03 pm
A sto nije?
Ono nije ni f od fuuubbbbooooollllllaaaaa......
Kad vec tjeras nesto, dovodis bolje zar ne? Ili barem priblizno kvalitetno...Kod nas Dzubur dosao...Welcome to Apsurdistan!!