Anketa za igraca utakmice
http://forum.sport1.oslobodjenje.ba/vie ... =102&t=973
Nemoj ovdje o "brutalnoj sili". Prezivice, proci ce sve ovo.
proci ce... a do tada zastitite svoje zivce i zdravlje kako znate i umijete... samo sabura
I vi ste silu prottiv prosle uprave pokazivali dok niste uspjeli .NAVIJAČ je napisao/la: ↑sub nov 21, 2020 5:49 pmKako mislis brutalnom silom? Hoces nas povesti kopljima na zapad? Poslije online peticija ovo je jos jedan vrhunski prijedlog.
Ko smo to Mi, a ko ste Vi?
Nasa standardna brate ide plavo proljece a nama postalo svakodnevnica da nam bodove uzimaju ekipe iz donjeg dijela tabele.ANamelessGhoul je napisao/la: ↑sub nov 21, 2020 6:00 pmJa stvarno više nemam psihičke snage i živaca odgledat ove 4 utakmice do kraja. Stvarno nemam, na ivici sam nervnog sloma. Do proljeća....
Nemoj me ti citirat.NAVIJAČ je napisao/la: ↑sub nov 21, 2020 5:39 pmKonacno jedan razuman post. Cesce pisi.
Sto se tice psovanja, na Malti sam pa pisite u pp da se dogovorimo da psujete uzivo, svakako sam nervozan zbog iksa. Forum je neozbiljan, a i ja vam mogu jebat mame dlakave ali necu jer je seljacki i tastatura voriorski.
Odigrati ovo do kraja, pa sjesti na zimu vratiti barem Adnana Misimovica.
O kakvoj ti igri pricas? Trebalo biti 4 1 poluvrijeme.
Kako mislis stalno mijenjanje. Pa tu je vec tri godine ?? Jel treba da bude 30 da neki vide da neide ovo.ZeljinManijak je napisao/la: ↑sub nov 21, 2020 6:14 pmJedva ste dočekali da napišete Amare odlazi,pojedinci jedva čekali kiks kako bi mogli nabiti milion postova sa "Amare odlazi".. Neke neka je sramota ovde zna se koji su stalno isto ponavljaju.Moje mišljenje je da sada nebi bilo pametno da ode Amar,pogotovo kakva je sada situacija u svim sferama i to bi se sve završilo sa mjenjanjem trenera ko čarape,standardno naše.Bit će bolje jbg Volim te Željo![]()