Da, to je vracanje ulozenog novca za povratak fudbala na Grbavicu, povratak trofeja, punog stadiona, transfera i lige sampiona. Sest godina unazad prije toga nisi imao 800 dana pobjedu u gostima, iste dresove, islo se na planinu na zimske pripreme, posjete mizerne, a do zadnjeg kola se strepilo za opstanak. Bas zbog tog perioda si najveci/najtrofejniji klub u drzavi jer kad je masina krenula uzela je pet trofeja. I Tuce je izmedju ostalog znacajna karika tog furioznog Zeljeznicara.Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑pon nov 09, 2020 11:56 pmJeli to pricamo o parama koje su legle u volksbank u gracu....NAVIJAČ je napisao/la: ↑pon nov 09, 2020 10:44 pmTo je jedan kreten obicni koji je osvojio tri titule i kup sa Zeljom uz znacajan svoj doprinos. Hej tri titule, pa to stabilizovanom klubu nije problem. Evo vec osam godina mi to redovno uspijevamo. I prodao se za finu svotu novca prije 10 godina, cini mi se 300 k dolara kao sampion i igrac sa 15 golova i 15 asistenicija u sezoni 2009/2010. Pa se vracao, odbijao skuplje klubove , hvalio nas uvijek...to sto je ismijavao onu fudbalsku neznalicu i njegove power point trenere, to tebe boli i ostale licemjere koji sad aplaudiraju, a kad je stigao jebali su mu od do...Bekric je za mnoge Zeljeznicar.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑pon nov 09, 2020 10:28 pmJoj, joj kako se sve olako zaboravlja.Tacno mnogi imaju pamcenje ko akvarijumska ribica i nakon par dobrih partija se sve zaboravi.![]()
![]()
Eto sad se sve "halali Bekricu" i "Bekric je pravi zeljovac" i "izvini Bekricu", a zaboravlja se kako nas je pa.pak minirao kad smo se poceli stabilizovati i izgledati kao ozbiljan klub.Zaboravlja se kako je pri dolasku u Zrinjski izjavio da je dosao u "gospodski klub", aludirajuci na to da smo mi ki.ta itd.
Al dobar je Samir, odigrao je 5 dobrih utakmica, sve mu halalimo.E moji zeljovci...Tacno i ne zasluzujemo bolje.
Polovnjak najobicniji koji je "uhvatio" malo forme i to je to!!![]()
Izgleda, Dzubur u bolnici zbog covida kao i Kosoricev otac. Brz oporavak velikom Manijaku i nasem prezidenteu kao i Acinom ocu. Izgurace oni ovo.