Tanka ova Tuzla i sa Bašićem.
Bila bi premija da ovdje izvuku neke bodove.
Pitari rastrzani, malo ih teren handri, malo jer nemaju napadača. Ali izgleda energetski su se istrošili na derbiju.
A sjeba ih teren i onaj kloc izgubi loptu pa "napravi" faul. Iako je povukao noge mislim da je dirao Amara i on se jedva dočekao baciti. Prvi karton je diskutabilan ali eto šta sada.
Ma gotovo je ovo 0-1 0-2 sigurno nevjerovatno koliko srece imaju ova govnaLeon_Professional je napisao/la: ↑ned nov 08, 2020 1:51 pmA sjeba ih teren i onaj kloc izgubi loptu pa "napravi" faul. Iako je povukao noge mislim da je dirao Amara i on se jedva dočekao baciti. Prvi karton je diskutabilan ali eto šta sada.
Nisu pitari nešto, rastrzana igra, loša. Ali imaju više individualnog kvaliteta i vjerovatno će na to i uzeti ovaj meč.
Baš a mrtav meč idealan za nulu (bez nekog spektakularnog, slučajnog gola).Reha1921 je napisao/la: ↑ned nov 08, 2020 1:53 pmMa gotovo je ovo 0-1 0-2 sigurno nevjerovatno koliko srece imaju ova govnaLeon_Professional je napisao/la: ↑ned nov 08, 2020 1:51 pmA sjeba ih teren i onaj kloc izgubi loptu pa "napravi" faul. Iako je povukao noge mislim da je dirao Amara i on se jedva dočekao baciti. Prvi karton je diskutabilan ali eto šta sada.
Nisu pitari nešto, rastrzana igra, loša. Ali imaju više individualnog kvaliteta i vjerovatno će na to i uzeti ovaj meč.
Ja sam baš suprotno ubijeđen u dobru partiju i pobjedu sutra. Samo pametno, čvrsto i čekati svoju šansu koja će sigurno doći.
forma je na nasoj strani, kvalitet na nasoj strani, razlozi za motivaciju apsolutno na nasoj strani, ali nemoj nikada potcijeniti niti sumnjati u pickasti mentalitet nasih igraca. Samo me to jos nije "iznevjerilo" u ovih par zadnjih godina