Upravo.samo_da_repliciram je napisao/la: ↑pet okt 30, 2020 6:56 pmTeze ce biti dobiti Radnika nego Sarajevo
Upravo.samo_da_repliciram je napisao/la: ↑pet okt 30, 2020 6:56 pmTeze ce biti dobiti Radnika nego Sarajevo
Bice izuzetno teska utakmica. Bunker Slavkin i ako sta uspiju prema naprijed. Vidim da Hajric trenira ovih dana. Ono sto bih ja pokusao u ovoj utakmici je da stavimo Hajrica u napad umjesto Lendrica.storm_raider je napisao/la: ↑pet okt 30, 2020 7:22 pmUpravo.samo_da_repliciram je napisao/la: ↑pet okt 30, 2020 6:56 pmTeze ce biti dobiti Radnika nego Sarajevo
Ma vidis da Amar ne daje minute Hajricu, malo mi je sve to cudno.Schwarz je napisao/la: ↑pet okt 30, 2020 7:41 pmBice izuzetno teska utakmica. Bunker Slavkin i ako sta uspiju prema naprijed. Vidim da Hajric trenira ovih dana. Ono sto bih ja pokusao u ovoj utakmici je da stavimo Hajrica u napad umjesto Lendrica.storm_raider je napisao/la: ↑pet okt 30, 2020 7:22 pmUpravo.samo_da_repliciram je napisao/la: ↑pet okt 30, 2020 6:56 pmTeze ce biti dobiti Radnika nego Sarajevo
Ma vidim.A Lendric u obje ove tekme sto smoSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pet okt 30, 2020 7:46 pmMa vidis da Amar ne daje minute Hajricu, malo mi je sve to cudno.
Lendric smo trebali prodati kad smo imali priliku, pao je u formi skroz.Schwarz je napisao/la: ↑pet okt 30, 2020 10:05 pmMa vidim.A Lendric u obje ove tekme sto smoSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pet okt 30, 2020 7:46 pmMa vidis da Amar ne daje minute Hajricu, malo mi je sve to cudno.
Izgubili kuci od Mladosti i Krupe skoro da nista nije pokazao. Ove ekipe ne ostavljaju puno prostora nazad, da bi on mogao utrcati. U igri glavom ne moze nista protiv Suberta i Novakovica.
11 utakmica 4 gola 2 asistencije nije to toliko lose uz to dosta trci a takvih u ekipi imamo malo trenutnoSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub okt 31, 2020 12:01 amLendric smo trebali prodati kad smo imali priliku, pao je u formi skroz.Schwarz je napisao/la: ↑pet okt 30, 2020 10:05 pmMa vidim.A Lendric u obje ove tekme sto smoSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pet okt 30, 2020 7:46 pm
Ma vidis da Amar ne daje minute Hajricu, malo mi je sve to cudno.
Izgubili kuci od Mladosti i Krupe skoro da nista nije pokazao. Ove ekipe ne ostavljaju puno prostora nazad, da bi on mogao utrcati. U igri glavom ne moze nista protiv Suberta i Novakovica.
Lendric je radilica na terenu i kada ne zabija. Gledajte malo dalje od kaznenog, odradi on mnogo posla i ka nazad i sredini terena, ako iko radi pressing i trči onda je Lendra. Ja mu ne zamjerim ako ne zabije, zabit ce ga Lendra kad nam najvise treba. Trebaju nama ostali proigrati,proigrat ce i Lendra u to nema sumnje!SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub okt 31, 2020 12:01 amLendric smo trebali prodati kad smo imali priliku, pao je u formi skroz.Schwarz je napisao/la: ↑pet okt 30, 2020 10:05 pmMa vidim.A Lendric u obje ove tekme sto smoSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pet okt 30, 2020 7:46 pm
Amar da se imao na koga osloniti prodao bi on i Sadikovica i Lendrica i Stilica,ali ne smijes sebi taj luksuz prirediti a sanjati o napadu na titulu.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub okt 31, 2020 12:01 amLendric smo trebali prodati kad smo imali priliku, pao je u formi skroz.Schwarz je napisao/la: ↑pet okt 30, 2020 10:05 pmMa vidim.A Lendric u obje ove tekme sto smoSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pet okt 30, 2020 7:46 pm
Pa ko bi onda igrao? Juricic nije bio spreman potpuno ni za pet utakmica od petnaest sto smo odigrali, a ocigledno da Hajric nije po prikazanom i kvaliteti ispred ove dvojice jer bi igrao. Provjereni covjek je s njim tri mjeseca svaki dan, valjda zna sto ne igra. Zec je staklen.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub okt 31, 2020 12:01 amLendric smo trebali prodati kad smo imali priliku, pao je u formi skroz.Schwarz je napisao/la: ↑pet okt 30, 2020 10:05 pmMa vidim.A Lendric u obje ove tekme sto smoSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pet okt 30, 2020 7:46 pm
Radnik je kanta ove sezone. Možda su nekada imali jaku odbranu ali ove sezone ne baš.Schwarz je napisao/la: ↑pet okt 30, 2020 7:41 pmBice izuzetno teska utakmica. Bunker Slavkin i ako sta uspiju prema naprijed. Vidim da Hajric trenira ovih dana. Ono sto bih ja pokusao u ovoj utakmici je da stavimo Hajrica u napad umjesto Lendrica.storm_raider je napisao/la: ↑pet okt 30, 2020 7:22 pmUpravo.samo_da_repliciram je napisao/la: ↑pet okt 30, 2020 6:56 pmTeze ce biti dobiti Radnika nego Sarajevo
Malo bih se nadovezao.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub okt 31, 2020 7:35 amŠto se tiče Lendre, po meni igra loše. Tanak je ovo učinak za napadača. Mi nemamo kilera u ekipi. Lendra kad ne zabije onda je neupotrebljiv, nema učinka na terenu, a nije da se nazabijao.
Vidim neki kažu da trči. Trčao je i Krpa. A šta mi imamo od Lendrinog trčanja kad ne igramo presing nikome. Ok, svaka čast ali ja ne vidim neku korist od toga. On nit može sačuvati dugu loptu ni zagraditi ni navuči igrača ni razigrati. Jednostavno on je full kad zabija i zabijao je prije više i sada mora više.
Ruku na srce malo ga je i Amar jebavao, on zabije gol i kao krene ga Amar ga klupira. I to se dešavalo često na početku, zato i nije nikada uhvatio formu. Nadam se da hoće, što prije, jer nama trebaju golovi i učinak napadača. Ovako bez krila i golova napadača ne znam ni kako izmišljamo golove više![]()
Kako ce momka igrati kada nije dobio priliku da valja, igrao je prijateljske i to je vise neko solidan.NAVIJAČ je napisao/la: ↑sub okt 31, 2020 12:14 amPa ko bi onda igrao? Juricic nije bio spreman potpuno ni za pet utakmica od petnaest sto smo odigrali, a ocigledno da Hajric nije po prikazanom i kvaliteti ispred ove dvojice jer bi igrao. Provjereni covjek je s njim tri mjeseca svaki dan, valjda zna sto ne igra. Zec je staklen.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub okt 31, 2020 12:01 amLendric smo trebali prodati kad smo imali priliku, pao je u formi skroz.
Zbog toga je dobro sto je Lendric ostao jer bi bili bez napadaca pola utakmica, a on dosad igra sasvim solidno. Jos da ima za kifle...![]()
Kakve bolan prijateljske? Zabio 10 golova treceligasu Famosu. Mozda veceras pocne, ali da je bolji od Lendrica i Juricica ne vidim razlog zasto ga ubjedljivo najtrofejniji trener lige ne bi stavio.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub okt 31, 2020 9:40 amKako ce momka igrati kada nije dobio priliku da valja, igrao je prijateljske i to je vise neko solidan.NAVIJAČ je napisao/la: ↑sub okt 31, 2020 12:14 amPa ko bi onda igrao? Juricic nije bio spreman potpuno ni za pet utakmica od petnaest sto smo odigrali, a ocigledno da Hajric nije po prikazanom i kvaliteti ispred ove dvojice jer bi igrao. Provjereni covjek je s njim tri mjeseca svaki dan, valjda zna sto ne igra. Zec je staklen.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub okt 31, 2020 12:01 am
Lendric smo trebali prodati kad smo imali priliku, pao je u formi skroz.
Zbog toga je dobro sto je Lendric ostao jer bi bili bez napadaca pola utakmica, a on dosad igra sasvim solidno. Jos da ima za kifle...![]()
Dodje ti jedan Asim Zec i odmah ide u prvu postavu...dobije karton zbog gluposti i mogao je i crveni.
Zec ako je staklen onda mu se druze zahvalis i sa tom ustedom ides i trazis nekog napadaca.
Jel moguce da su mu dali ugovor na 3.5g kad znaju da nije odigrao mec skoro 2 godine...Lendric je jedino protiv Olimpika nesto zabio i to je to. Apsolutno nikakav ucinak nema, ja bi bio najsretniji da kako vratimo Krpica. Krpic je pojam kapitena, napadaca i tacno takva nam jedna osoba treba u svlacionici.NAVIJAČ je napisao/la: ↑sub okt 31, 2020 10:37 amKakve bolan prijateljske? Zabio 10 golova treceligasu Famosu. Mozda veceras pocne, ali da je bolji od Lendrica i Juricica ne vidim razlog zasto ga ubjedljivo najtrofejniji trener lige ne bi stavio.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub okt 31, 2020 9:40 amKako ce momka igrati kada nije dobio priliku da valja, igrao je prijateljske i to je vise neko solidan.NAVIJAČ je napisao/la: ↑sub okt 31, 2020 12:14 am
Pa ko bi onda igrao? Juricic nije bio spreman potpuno ni za pet utakmica od petnaest sto smo odigrali, a ocigledno da Hajric nije po prikazanom i kvaliteti ispred ove dvojice jer bi igrao. Provjereni covjek je s njim tri mjeseca svaki dan, valjda zna sto ne igra. Zec je staklen.
Dodje ti jedan Asim Zec i odmah ide u prvu postavu...dobije karton zbog gluposti i mogao je i crveni.
Zec ako je staklen onda mu se druze zahvalis i sa tom ustedom ides i trazis nekog napadaca.
Asim Zec je krilo, a mi nemamo nijedno krilo normalno citavu sezonu.
Ne mozes se tako lagano zahvaliti a enorman ugovor na 3, 5 godine. Pa nije ni Ermin Zec budala da potpise raskid. Bas to ljudi u klubu ne bi pokusali i ne prate, nego cekaju da im mi predlozimo![]()
Zasto se nije imao na koga osloniti?Bosanac1993 je napisao/la: ↑sub okt 31, 2020 12:11 amAmar da se imao na koga osloniti prodao bi on i Sadikovica i Lendrica i Stilica,ali ne smijes sebi taj luksuz prirediti a sanjati o napadu na titulu.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub okt 31, 2020 12:01 amLendric smo trebali prodati kad smo imali priliku, pao je u formi skroz.
Izgubili smo 6 bodova zbog našeg napadačkog nogometa i naše nemogućnosti da zabijemo golove ekipama poput Mladosti i Krupe. Prošlu sezonu smo trpali po 4,5,6 komada i bili mnogo bolji prema naprijed. Ja sam siguran da bi svako potpisao 4 gola u 11 utakmica, bilo to po jedan na svakoj ili četiri za jednu utakmicu.jovanmaksimovic je napisao/la: ↑sub okt 31, 2020 12:00 pmprimili 2 gola od ta 4 i izgubili 6 bodova![]()