Doci ce oni kad osjete pogodno tlo da se ponovo oglase i bezrezervno brane Amara a ne Zelju, svi ce biti krivi samo on kategoricno NE.azbaha je napisao/la: ↑ned okt 25, 2020 2:01 pmMa to je to, dobili smo ono sto smo svi ocekivali prije 3 godine. Vraca nam se 2014. Samo sto sad nema spasitelja, al sami smo sebi krivi jer smo glupani. Evo nigdje onih sto su hvalili Amarove poteze prije 3 godine, nestali ljudi, odradili svoj posao valjda. Ovo je katastrofa ne zbog rezultata nego zbog zaduzivanja kluba, zbog prodaje imovine i sl, najbolje sto nam se moze desiti je da pocnemo gubiti tekmu za tekmom da raji pukne film i da sve otjera u 3 p lijeme materine i da se krene ispocetka sa juniorima i igra kako igra. Bori za evropu i da se vracaju dugovi. Boze koliko smo se unazadili ove 3 godine, nije realno. Nek nam je bog na pomoci.
Oni sto su znali pisati:MU'MIN T.M. je napisao/la: ↑ned okt 25, 2020 2:31 pmE jesmo dušmani sami sebi...
Gdje nestadoše MANIJACI, ponos i dika kluba.
Ccc....
Ja bih još dodaoMATORI je napisao/la: ↑ned okt 25, 2020 4:00 pmOni sto su znali pisati:MU'MIN T.M. je napisao/la: ↑ned okt 25, 2020 2:31 pmE jesmo dušmani sami sebi...
Ccc....
"No Amar - No party",
ili
"Mazete nam oci sa titulom u kupu...."
E moj Zeljo...........
PS
Davno je Cercil reko'
"Narod ima vlast kakvu zasluzuje"!
Nikad u zivotu se nisam tako lako uvjerio u tacnost recenog kao u nasem slucaju.
Eh gledaj likova boze sacuvajavlami97 je napisao/la: ↑ned okt 25, 2020 4:34 pmJa bih još dodaoMATORI je napisao/la: ↑ned okt 25, 2020 4:00 pmOni sto su znali pisati:MU'MIN T.M. je napisao/la: ↑ned okt 25, 2020 2:31 pmE jesmo dušmani sami sebi...
Ccc....
"No Amar - No party",
ili
E moj Zeljo...........
PS
Davno je Cercil reko'
Nikad u zivotu se nisam tako lako uvjerio u tacnost recenog kao u nasem slucaju.![]()
![]()
avlami97 je napisao/la: ↑ned okt 25, 2020 4:34 pmJa bih još dodaoMATORI je napisao/la: ↑ned okt 25, 2020 4:00 pmOni sto su znali pisati:MU'MIN T.M. je napisao/la: ↑ned okt 25, 2020 2:31 pmE jesmo dušmani sami sebi...
Ccc....
"No Amar - No party",
ili
E moj Zeljo...........
PS
Davno je Cercil reko'
Nikad u zivotu se nisam tako lako uvjerio u tacnost recenog kao u nasem slucaju.![]()
![]()
O tome je izlisno pricati, sumnjam da vise ima iko toliko nerealan i naivan da misli da cemo se mi s njima moci nositi; ne samo sad nego ikad.jovanmaksimovic je napisao/la: ↑ned okt 25, 2020 5:33 pmako stvarno neki misle da mozemo pobjediti ovo sarajevo, lud je... mi ne mozemo sa igracem vise da pobjedimo velez, a komsije se razmahale i zabijaju golove ko iz sale... ne pise nam se dobro na derbiju...