sub okt 24, 2020 8:38 pm
Iskopaj te pare i rukama i nogama i vratite nam Adžema, ako ništa uživao sam u futbolu. Ovo što sad gledam je gore nego pod Kostićevim i Krčmarevićevim vodstvom, bez ikakvog pretjerivanja. Pa ljudi dragi mi u 7 od 10 utakmica ove sezone nismo tri pasa kvalitetna uvezali. Sloboda, Široki, Mladost, Krupa, Olimpik, Velež, Tuzla, svaka od tih utakmica užasna, ko neće to da vidi slijep je pored očiju.
Slažem se ja da je korona dosta toga zeznula, ali mi smo i prije korone loše igrali izuzmemo li donekle prva tri kola.
Nekad pobijediš, pa zažmiriš na očajnu igru, a nekad kao danas vala ni da smo pobijedili ne bih mogao šutjeti. Ne može više pod kožu.
Zečevi, Veseli, Meša, Kosorić, Miličević, Lendrić, Bekrić, Hajdarević, jednostavno previše igrača koji trenutnom formom ili nedostatkom kvaliteta trenutno nisu za Željezničar koji se bori za titulu.
Pravo pitanje glasi borimo li se mi uopšte za titulu? Da li je neko izašao s ciljevima na početku sezone? Ako je cilj Evropa i preživljavanje, recite nam da se ne nerviramo i sekiramo ovoliko.