Bojo ce biti igrac preokreta.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑sub okt 24, 2020 5:42 pmNije ovo toliko lose. Napadamo, nesto pokusavamo, mozda i preokrenemo
Bojo ce biti igrac preokreta.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑sub okt 24, 2020 5:42 pmNije ovo toliko lose. Napadamo, nesto pokusavamo, mozda i preokrenemo
Povrijedjen mu trbusni zid navodno.storm_raider je napisao/la: ↑sub okt 24, 2020 5:51 pmNadao sam se Gasalu na tom mjestu, nemam pojma zasto ga nema vise. Je li ne zivi sportski, sta je sa tim deckom???Veteran1965 je napisao/la: ↑sub okt 24, 2020 5:48 pmNe mogu vjerovat da je majmun uopšte vraćen, a ne da je u prvih 11.
Cuj nemojte na igrace, druze brukaju nas zadnje 3 godine. Ovo je bruka i sramota, igramo bez muda.tm87alem je napisao/la: ↑sub okt 24, 2020 5:50 pmNemojte na igrace koji kakvi su takvi su, igraju za voljeni klub! Ima i drugo, a ima i jos tekmi do kraja! Jeste li ikad igrali po ovakvom pljusku? Ko jeste, zna o cemu govorim. Fali nam zavrsnica. Puno petljamo po 16m domacina. Zasto po klizavom terenu, nemamo suta? Marek na klupu! Crveni je zasluzio! Lendra se trudi, al nema lopti! Mujezin isto pokusava, stila zatviren i udaraju ga puno. Bice ovo dobro, polako ljudi. Cuvajte zfravlje.
ŽELJO IGRA. Pa ću sada stati sa ovim komentarima. Možda nekada napišem svoj stav oko svega ovoga. Da Bog da da okrenemo, a mene zaobiđite s prepucavanjima. Bio sam za to da neki bivši odu, ali ni da ovi dođu. Boli me racku i za jedne i za druge.storm_raider je napisao/la: ↑sub okt 24, 2020 5:48 pmNiko ni ne pise da ikoga vrijedjas, radi se o tome da to "valjda treba tako" nije nesto sto se nama moze pripisati. O tome pisemo.Veteran1965 je napisao/la: ↑sub okt 24, 2020 5:44 pmNikoga ne vrijeđam. Ako vam se ne sviđa napenalite me.storm_raider je napisao/la: ↑sub okt 24, 2020 5:40 pm
Ja ti kazem da nema tog komentara. Mozda ti se nije osvjezila stranica. Nama ne mozes to "valjda treba tako" pripisivati.
Zivio, svi smo malo nervozni zbog igre. Bice ovo dobro, polako.
Zato dovedemo na njegovu poziciju Zeca koji je oličenje sportistestorm_raider je napisao/la: ↑sub okt 24, 2020 5:51 pmNadao sam se Gasalu na tom mjestu, nemam pojma zasto ga nema vise. Je li ne zivi sportski, sta je sa tim deckom???Veteran1965 je napisao/la: ↑sub okt 24, 2020 5:48 pmNe mogu vjerovat da je majmun uopšte vraćen, a ne da je u prvih 11.
Da Bog da da okrenemo. Sto se tice tih "prepucavanja", nepotrebno histerises ovdje, ovaj forum nema veze sa tim. Vidis i sam da se evo 3 godine nisam javio na tu temu, isto tako mozda nekada napisem svoj stav oko svega toga, ali sada nije ni vrijeme, ni mjesto. Kao sto kazes... ni iz dzepa mi, ni u dzep i sa jednima, i sa drugima. Ugrizem se svaki put za usnu, pa obrisem, a svasta bih napisao. Shvatam raju isto tako.Veteran1965 je napisao/la: ↑sub okt 24, 2020 5:53 pmŽELJO IGRA. Pa ću sada stati sa ovim komentarima. Možda nekada napišem svoj stav oko svega ovoga. Da Bog da da okrenemo, a mene zaobiđite s prepucavanjima. Bio sam za to da neki bivši odu, ali ni da ovi dođu. Boli me racku i za jedne i za druge.storm_raider je napisao/la: ↑sub okt 24, 2020 5:48 pmNiko ni ne pise da ikoga vrijedjas, radi se o tome da to "valjda treba tako" nije nesto sto se nama moze pripisati. O tome pisemo.Veteran1965 je napisao/la: ↑sub okt 24, 2020 5:44 pm
Nikoga ne vrijeđam. Ako vam se ne sviđa napenalite me.
SAMO ŽELJO!!!
Ne znam... ima staklene noge, a vidi terena...
Ovde na forumu mi se sviđa što je administracija uvijek aktivna ,tu ste uvijek tako i treba i vi ste primjer kako ostali forumi treba da fukcionišu.Samo nastavite momcistorm_raider je napisao/la: ↑sub okt 24, 2020 5:59 pmDa Bog da da okrenemo. Sto se tice tih "prepucavanja", nepotrebno histerises ovdje, ovaj forum nema veze sa tim. Vidis i sam da se evo 3 godine nisam javio na tu temu, isto tako mozda nekada napisem svoj stav oko svega toga, ali sada nije ni vrijeme, ni mjesto. Kao sto kazes... ni iz dzepa mi, ni u dzep i sa jednima, i sa drugima. Ugrizem se svaki put za usnu, pa obrisem, a svasta bih napisao. Shvatam raju isto tako.Veteran1965 je napisao/la: ↑sub okt 24, 2020 5:53 pmŽELJO IGRA. Pa ću sada stati sa ovim komentarima. Možda nekada napišem svoj stav oko svega ovoga. Da Bog da da okrenemo, a mene zaobiđite s prepucavanjima. Bio sam za to da neki bivši odu, ali ni da ovi dođu. Boli me racku i za jedne i za druge.storm_raider je napisao/la: ↑sub okt 24, 2020 5:48 pm
Niko ni ne pise da ikoga vrijedjas, radi se o tome da to "valjda treba tako" nije nesto sto se nama moze pripisati. O tome pisemo.
SAMO ŽELJO!!!
Nebitno je to sve, proci ce - Zeljo je bitan, svi ostali su nebitni.
Ma Mehmed je očajan u novoj sezoni. Nije dvije tekme odigrao kako treba.