Prvo da rasčistimo, babovinu mogu prodavat,a Željinu imovinu nikako,sada, sa ovim idejama, i na ovaj način.Racional87 je napisao/la: ↑uto sep 22, 2020 11:10 amReci za jednog od najuspješnijih poslovnih ljudi u BiH i regionu da je levat žešći, govori samo o tome koliko se ti razumiješ u bilo šta. Nažalost, i takvi imaju pravo na mišljenje.Veteran1965 je napisao/la: ↑uto sep 22, 2020 9:22 amKakav ba Mismović, i taj je levat žešći. Kakve je titule gubio ne bi ni moj mali. Treba mjenjati, i to od glave početi, nova skupština UO, NO, i struka naravno, ali zaboravite te povratke. Misimović i sin mu, kao i još neki da ih ne spominjem. Prosuli su šta se prosuti može.
I pretanite ovo jahanje više. Jesmo li navijači Želje, ili ljubitelji lika i djela jednog ili drugog.
Mi se moramo resetovati totalno, pa šta košta neka košta. Povratnika nema, bar ne na bitne funkcije u klubu. Kada se dese promjene, a hoće vidjećemo hoće li se ti veliki Željovci vratiti sa svojim firmama kao sponzori, jer neće biti Amara, sve će biti transparentno, ekipa poštenih ljudi, idealno da pokažu svoju ljubav kroz spnzorske ugovore. Vidjećemo....
I ispravka netačnog navoda, nije Misimović gubio titule, nego igrači i stručni štab. Tako kako si ti naveo, ispada da smo trebali kupiti titulu, ako te dobro razumijem. I to je tada bila velika stvar, ostali smo ispravni do kraja i na tome gradili buduće postavke kluba, stadion, novi teren, prostorije kluba itd itd.
Ovima sada lokalni granapi ne žele udijeliti novac, jer im niko ne vjeruje.
A amar - otišao ili ostao - totalno je izgubljena persona koja je srozala klub do samog dna.
Drugo, Misimović se pitao za sve isto kao i Amar, i zbog toga je odgovoran za gubitak dvije titule.
Treće, slučajno sam u sličnom poslu kao Senad, i ne da nije jak u regionu, nego je mali i u BH okvirima. To što je vas neko pogrešno informisao, to je vaš problem.
Eto samo da se zna. Ne gotivim niti jednog niti drugog jer ne znaju mnogo oko onoga za šta bi da se pitaju. Sami, bez ikoga.