Zar nije momak neki dan rekao da se placa porez redovno po dogovoru?Leon_Professional je napisao/la: ↑čet sep 17, 2020 7:29 pmHoće čovjek radi sebe da ima EU. Kako zadnje vijesti govore, Barca i Juve nisu u pregovorima, a Džeko bi trebao na ljekarske preglede u par sati.
Ako je transfer 16mil dobro će nam valjati. Ovim jadnicima se agonija produžava. Možda sad i plate porez.
Rekao je za reprogram.mamba21 je napisao/la: ↑čet sep 17, 2020 7:49 pmZar nije momak neki dan rekao da se placa porez redovno po dogovoru?Leon_Professional je napisao/la: ↑čet sep 17, 2020 7:29 pmHoće čovjek radi sebe da ima EU. Kako zadnje vijesti govore, Barca i Juve nisu u pregovorima, a Džeko bi trebao na ljekarske preglede u par sati.
Ako je transfer 16mil dobro će nam valjati. Ovim jadnicima se agonija produžava. Možda sad i plate porez.
Niko nam nije kriv osim nas samih sto nismo nosioci kao sarajevo i ostali
Ako je tacno, onda ce im ove pare dobro doci za to.Leon_Professional je napisao/la: ↑čet sep 17, 2020 7:59 pmRekao je za reprogram.mamba21 je napisao/la: ↑čet sep 17, 2020 7:49 pmZar nije momak neki dan rekao da se placa porez redovno po dogovoru?Leon_Professional je napisao/la: ↑čet sep 17, 2020 7:29 pmHoće čovjek radi sebe da ima EU. Kako zadnje vijesti govore, Barca i Juve nisu u pregovorima, a Džeko bi trebao na ljekarske preglede u par sati.
Zavisi kad će se naplatiti ali bar imaju sigurnost da sada posude kad im treba.mamba21 je napisao/la: ↑čet sep 17, 2020 8:05 pmAko je tacno, onda ce im ove pare dobro doci za to.
Ma šta će kad igramo svake druge godine. Valja još godina izdurat da onu nulu od prošle sezone obrišemo.
samo_da_repliciram je napisao/la: ↑čet sep 17, 2020 8:16 pmJel moguce da je Makabi 6 puta bolji od ovog Rio Avea?
Treba malo uzet u obzir i klimu sigurno da smo na grbavici igrali bilo bi nam lakseLeon_Professional je napisao/la: ↑čet sep 17, 2020 8:20 pmsamo_da_repliciram je napisao/la: ↑čet sep 17, 2020 8:16 pmJel moguce da je Makabi 6 puta bolji od ovog Rio Avea?![]()
![]()
Po parama nisu, ali haj znaj
Nafurao se Borac pravo, nisu skinuli gaće, e koliko će izdržati vidjet ćemo.
Ne pomaze ni dobra rotacija, kada imas igrace koji nisu trenirali 7-10 dana.Leon_Professional je napisao/la: ↑čet sep 17, 2020 8:35 pmMa dobro smo mi igrali prvo poluvrijeme, da smo imali veću rotaciju ja sam ubijeđen da ne bi izgubili.
Pa baš pomaže, manje bi se i to osjetilo.mamba21 je napisao/la: ↑čet sep 17, 2020 8:46 pmNe pomaze ni dobra rotacija, kada imas igrace koji nisu trenirali 7-10 dana.Leon_Professional je napisao/la: ↑čet sep 17, 2020 8:35 pmMa dobro smo mi igrali prvo poluvrijeme, da smo imali veću rotaciju ja sam ubijeđen da ne bi izgubili.