Ha s obzirom da je već u pocetku nekad fulio dva pa ljudi sirili najnormalnije... sve je moguće.
Ha s obzirom da je već u pocetku nekad fulio dva pa ljudi sirili najnormalnije... sve je moguće.
pa ti gnovinari s tog portalcica samo da prepravljaju prepisane tekstove s boljih i citanijih portala.a neznam koji k...linac i citate to vagno.avlami97 je napisao/la: ↑pet avg 28, 2020 7:32 pmJah Begana novinara i govana...prepravio članak hahaha. Nemoj ga ti više braniti...izgidismo.avlami97 je napisao/la: ↑pet avg 28, 2020 3:57 pmIgrao je 4.8. protiv Bosne Visoko na Grbavici. Dao gol i asistirao. Početkom avgusta pozitivan, Izolacija od 4.-18.8.2020.![]()
"Vidite, doveden sam u nezgodan položaj. Ne bih se oglašavao, ali sam primoran jer ljudi misle da sam neodgovoran i da zaražen hodam po gradu. Odgovorna sam osoba koja je 14 dana bila u strogoj izolaciji pošto sam početkom avgusta bio pozitivan na testiranju. Dakle, od 4. do 18. avgusta sam bio u izolaciji i onda nakon dva negativna testa sam izašao i priključio se treninzima", ističe Zec.
https://www.klix.ba/sport/nogomet/zelje ... /200804131
"Vidite, doveden sam u nezgodan položaj. Ne bih se oglašavao, ali sam primoran jer ljudi misle da sam neodgovoran i da zaražen hodam po gradu. Odgovorna sam osoba koja je 14 dana bila u strogoj izolaciji pošto sam početkom avgusta bio pozitivan na testiranju. Čini mi se, od 4. do 18. avgusta sam bio u izolaciji i onda nakon dva negativna testa sam izašao i priključio se treninzima", ističe Zec.
AHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHHAJAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAJAJAJAAJavlami97 je napisao/la: ↑pet avg 28, 2020 7:32 pmJah Begana novinara i govana...prepravio članak hahaha. Nemoj ga ti više braniti...izgidismo.avlami97 je napisao/la: ↑pet avg 28, 2020 3:57 pmIgrao je 4.8. protiv Bosne Visoko na Grbavici. Dao gol i asistirao. Početkom avgusta pozitivan, Izolacija od 4.-18.8.2020.![]()
"Vidite, doveden sam u nezgodan položaj. Ne bih se oglašavao, ali sam primoran jer ljudi misle da sam neodgovoran i da zaražen hodam po gradu. Odgovorna sam osoba koja je 14 dana bila u strogoj izolaciji pošto sam početkom avgusta bio pozitivan na testiranju. Dakle, od 4. do 18. avgusta sam bio u izolaciji i onda nakon dva negativna testa sam izašao i priključio se treninzima", ističe Zec.
https://www.klix.ba/sport/nogomet/zelje ... /200804131
"Vidite, doveden sam u nezgodan položaj. Ne bih se oglašavao, ali sam primoran jer ljudi misle da sam neodgovoran i da zaražen hodam po gradu. Odgovorna sam osoba koja je 14 dana bila u strogoj izolaciji pošto sam početkom avgusta bio pozitivan na testiranju. Čini mi se, od 4. do 18. avgusta sam bio u izolaciji i onda nakon dva negativna testa sam izašao i priključio se treninzima", ističe Zec.
Ministarstvo zdravstva Izraela - Zeljeznicar 3:0
Ma nije, kaže ona gospođa/đica da bi morao čekati još 5-6 dana a nešto mi se nije čekalo, htio 14 staviti. Posljednji Željin artikl kupljen u studentskom životu