Ne da minđa da se ide iz Rima, navikla se hahahahaha
Ne da minđa da se ide iz Rima, navikla se hahahahaha
Ne znam.
Bordo "zabrinuti" prijatelji. Nemojte se vi brinuti za nas, nego se pitajte hoce li i kada ce vam vlasnik odluciti promjeniti boju grba u neku ljubicastu boju.Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑pet avg 28, 2020 11:31 amNe znam.
Ja naletio na ovaj clanak.A vjerovatno je u sustuni isto sve.Kriju se iza zabrinutih gradjana.
flux je napisao/la: ↑pet avg 28, 2020 10:39 amUEFA sve platilaIlProfessore je napisao/la: ↑pet avg 28, 2020 10:13 amKoliko je klub koštao ovaj izlet tamo, avion i hotel?
Besim jucer u basti kafica pije kafu, u drustvu. Sumnjam da bi da je pozitivan.cipiripi je napisao/la: ↑pet avg 28, 2020 11:34 amDa smo pametni i da udarimo kontru sa pitanjem sta je sa Serbecicem.
Za Serbecica su javili da je pozitivan kada su dosli u Vels, ako uzmemo u obzir da je cijelo vrijeme bio sa njima u avionu onda je i njihova ekipa trebala biti u izolaciji.
Dakle navodna povreda misica je samo SUPLJAK, istina je da su im javili kada su sletjeli u Vels i on je morao nazad.
Bio je pozitavn, zbog toga su pisali da je "povrijedio" list. Da li je jos, ne znam.RIMSKI je napisao/la: ↑pet avg 28, 2020 12:24 pmBesim jucer u basti kafica pije kafu, u drustvu. Sumnjam da bi da je pozitivan.cipiripi je napisao/la: ↑pet avg 28, 2020 11:34 amDa smo pametni i da udarimo kontru sa pitanjem sta je sa Serbecicem.
Za Serbecica su javili da je pozitivan kada su dosli u Vels, ako uzmemo u obzir da je cijelo vrijeme bio sa njima u avionu onda je i njihova ekipa trebala biti u izolaciji.
Dakle navodna povreda misica je samo SUPLJAK, istina je da su im javili kada su sletjeli u Vels i on je morao nazad.
Pa zar 40k eura ne moze pokriti troskove igraca i strucnog staba?