Jos bi najludje bilo da nas istjeraju, trening su nam zabranili cime smo vec dijelom osteceni, a da UEFA registruje prolaz u nasu korist.. to bi tek show bio da prodjemo ovako haha
@Mirek11 jesi siguran da mi nismo znali prije ovih?
Evo jos jednom sam sebe cu citiarati.
Bukvalno njihovo ministrastvo zdravlja nas tjera iz drzave i oni su jedini problem.
100%Bosanac1993 je napisao/la: ↑sri avg 26, 2020 10:09 pm@Mirek11 jesi siguran da mi nismo znali prije ovih?
Itekako smo znali,fudbal nam nije bio na vrhuncu ali smo u svemu drugom blistali da nema potrebe da nas iko kupuje, razvijali smo se takvom brzinom da bi vec danas sigurno i fudbal bio na vrhuncu.
Ne treba opravdati privatizaciju kluba nesposobnoscu ovih neznalica, nije mjerodavno jbg.
Realno tu su nam i najvece sanse za prolaz na taj nacin, zalosno ali istinitnoAsharaK je napisao/la: ↑sri avg 26, 2020 10:11 pmBukvalno njihovo ministrastvo zdravlja nas tjera iz drzave i oni su jedini problem.
Vjerujem da ce Ministarstvo zdravstva Izraela donijeti odluku da se odigraavlami97 je napisao/la: ↑sri avg 26, 2020 10:26 pmU četvrtak ujutru konačne informacije u vezi odigravanja utakmice
FK Željezničar obavještava javnost da je u stalnom kontaktu s predstavnicima UEFA-e, tačnije s delegatom utakmice, te da će se konačna odluka o odigravanju utakmice donijeti u četvrtak ujutru. Odluku će donijeti Ministarstvo zdravstva Izraela.
Članovi delegacije FK Željezničar, čiji su današnji testovi pozitivni, izolovani su u odvojene apartmane nedaleko o hotela. Svi se osjećaju dobro i trenutno nemaju nikakvih simptoma.
https://fkzeljeznicar.ba/u-cetvrtak-uju ... ice/43095/
Ispunjavamo te tehnicke uslove za odigravanje utakmice imamo 15 igraca.
sve se radi po protokolu drzave , ne vaze nasa pravila u izraelu i prestanimo lagati sami sebe da ovo nama moze valjati pa nismo mi Bayern ljudi dragi, jedva cekaju da te se rijese...11 pozitivnih i vi se nadate prolazu hahhaAsharaK je napisao/la: ↑sri avg 26, 2020 10:11 pmBukvalno njihovo ministrastvo zdravlja nas tjera iz drzave i oni su jedini problem.
Jedan na jedan igraj ipeNAVIJAČ je napisao/la: ↑sri avg 26, 2020 10:34 pmUpravo sam dobio informaciju iz hotela. Ovako pocinjemo ukoliko bude utakmica:
.....................Muftic................................
Bimbo.....Kosoric.......R.Zeba........Sehic
...............Jamak...........Ipe......................
Mujic..................Stilic.......................Gasal
.........................Hajric............................
Sretno Plavi !!!
Allaha mi s ovih 11 ne trebamo se plasiti nikoga.mamba21 je napisao/la: ↑sri avg 26, 2020 10:35 pmJedan na jedan igraj ipeNAVIJAČ je napisao/la: ↑sri avg 26, 2020 10:34 pmUpravo sam dobio informaciju iz hotela. Ovako pocinjemo ukoliko bude utakmica:
Sretno Plavi !!!
Ipak Pekic umjesto Zebe, iskustvo je na njegovoj strani.NAVIJAČ je napisao/la: ↑sri avg 26, 2020 10:34 pmUpravo sam dobio informaciju iz hotela. Ovako pocinjemo ukoliko bude utakmica:
Sretno Plavi !!!
U drugom ulazi SejoNAVIJAČ je napisao/la: ↑sri avg 26, 2020 10:36 pmAllaha mi s ovih 11 ne trebamo se plasiti nikoga.mamba21 je napisao/la: ↑sri avg 26, 2020 10:35 pmJedan na jedan igraj ipeNAVIJAČ je napisao/la: ↑sri avg 26, 2020 10:34 pmUpravo sam dobio informaciju iz hotela. Ovako pocinjemo ukoliko bude utakmica:
Sretno Plavi !!!