Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto avg 25, 2020 9:02 am

Sve se je ovo moglo izbjeci.
Ako znamo da clan nase uprave je vlasnik jednog ekstra kompleksa na pola sata voznje od Sarajeva, zar se nismo mogli sklonuti u taj karantin barem 15 dana.

Da imamo ozbiljno rukovodstvo i strucni stab svi igraci bi prethodnih 15 dana bili u Konjicu izolovani od svega i samo bi u Sarajevo dosli dan pred odigravanje utakmice da odrade sluzbeni trening na glavnom terenu.
Igraci na taj nacin ne bi mogli "zujati" po kaficima i restoranima i vecinu dana provoditi BEZ KONTROLE, vec bi maksimalno bili koncentrisani na treninge i utakmice i tako se sacuvali od ovog virusa.
TEK SADA VIDIMO ZNACAJ POSTOJANJA VLASTITOG KAMPA, gdje bi igraci svaki dan provodili po 7-8 sati, a ne sada kao sto rade da dodju odrade trening i citav dan ubijaju vrijeme po kaficima
Alea iacta est!

black64
Kontakt:

uto avg 25, 2020 9:06 am

Leon_Professional je napisao/la:
uto avg 25, 2020 8:46 am
black64 je napisao/la:
uto avg 25, 2020 8:33 am
uto avg 25, 2020 8:06 am

Tako je druže. Ja se ovog ne plašim, pogotovo kod sportaša. Problem je što se radi bahato i amaterski kao i sve što je u klubu. Ne poštuju se procedure i dođe do ovog. Izlaze i pitari po kafama pa svi negativni pred prvo kolo. Ovo je virus koji se proširio ekipom i kojeg smo ignorisali. Ko ga jebe igraj.

Ja još ne mogu da vjerujem da neko tako se ponaša i ne jebe živu silu.
Sta je sledece.Onoga cega se ja bojim je da nase igrace sleduju UEFA testovi kad dodju u Izrael.Znaci sta ako nedo Bog se ustanovi da ima jos pozitivnih.Sta ako nas nabiju nogom i utakmica se nikako ne odigra.Sta ako nas diskvalifikuju.Sta ako ta bruka pukne i ko ce biti kriv za taj los imidz.Bojim se da pojedinci nece progledati dok nam katanac na Grbavicu ne stave ili dok neko od igraca ne zavrsi u Podhrastovima.
Ma sve što rade je nazor i neka improvizacija. Ništa bolje nego prije 10 godina.
Do kad će ovako moći držati i gurati stvarno ne znam.
Nadam se da će sve proći OK, mene rezultat u ovoj tekmi ne zanima jer nismo favoriti pa šta god uradimo. Čak mislim da ćemo biti i dobri. Stvar je ponašanja i prezentacije u kakvom je stanju organizacija kluba.
Ja te u potpunosti shvatam.Zeljo iznad svega.Kad tako stvari posmatras ne mozes biti slijep i ne vidjeti anomalije koje se desavaju.Ako kritikujes onda unosis nemir,onda si protiv nekoga.Ne ljudi nego stvari treba nazvati pravim imenom bez obzira ko je i sta je.A sto se tice utakmice u Izraelu ako se odigra uopste.Jer ako je prije 7 dana bilo 4 pozitivna a danas 6 bojim se tih UEFA testova.Ko ce biti odgovoran ako slika losa ode u svijet.

Norsborg
Kontakt:

uto avg 25, 2020 9:18 am

Samo da nam se dan pobjede ne pretvori u dan poraza. Svi znamo kako je smjenjen a prosla uprava i ko je doveo novu. Ovo så koronom isto kao i så Slavkovom up låtom je cist amaterizam. Da li ima Uefinih nagrada u slucaju diskvalifikacije?

MiroslavKruzik

uto avg 25, 2020 9:22 am

cipiripi je napisao/la:
uto avg 25, 2020 9:02 am
Sve se je ovo moglo izbjeci.
Ako znamo da clan nase uprave je vlasnik jednog ekstra kompleksa na pola sata voznje od Sarajeva, zar se nismo mogli sklonuti u taj karantin barem 15 dana.

Da imamo ozbiljno rukovodstvo i strucni stab svi igraci bi prethodnih 15 dana bili u Konjicu izolovani od svega i samo bi u Sarajevo dosli dan pred odigravanje utakmice da odrade sluzbeni trening na glavnom terenu.
Igraci na taj nacin ne bi mogli "zujati" po kaficima i restoranima i vecinu dana provoditi BEZ KONTROLE, vec bi maksimalno bili koncentrisani na treninge i utakmice i tako se sacuvali od ovog virusa.
TEK SADA VIDIMO ZNACAJ POSTOJANJA VLASTITOG KAMPA, gdje bi igraci svaki dan provodili po 7-8 sati, a ne sada kao sto rade da dodju odrade trening i citav dan ubijaju vrijeme po kaficima
U doba kada hotelijerstvo zivi na kapaljku, bilo bi kretenski traziti od tog covjeka da opet o njegovom trosku 15 dana klub bude dole. Pa čovječe, ne vrijede ovi amateri od ugrača tih para, ne treba tebi nikakva izolacija ako imas profesionalce koji drze do propisanih pravila i mjera.

U klubu su znali, a i mi navijaci smo bili svjesni da je virus prisutan u prvom timu, ocito su kontali da ce ispariti iz organizma kao da je dim od cigarete. Jah

Javasluk i nasa liga po principa dogovora iza zatvorenih vrata, ipak nisu dio europske scene. Ovo je jos samo jedan pokazatelj u kakvoj situaciji se nalazi bh fudbal.

Nije ni cudo sto se recimo Salihamidzic nece petljati zamarati oko bilo cega sto se zove bh fudbal, koliko god ga mrzili i pljuvali, sve argumente ima na svojoj strani. Ne treba nikome normalnom, osim nas bolesnika u plavu boju, ovakav bh fudbal i njegovo (ne)uređenje.

Glas Razuma
Kontakt:

Tako je, znamo ko ih je doveo i ko treba da odgovara za njihovo dovodjenje. Obzirom da su sateliti gospodina Amara vec poceli na ss.ba da razdvajaju nerad ljudi u klubu od njega, znamo i da bi im isti sada okrenuo ledja, izdao ih, a molio je, pritiskao, cak i Dzubura nazvao "supkom" ukoliko ne prihvati poziciju. Nisu navijaci ludi, ne zavaravajte se. Pogotovo ne Manijaci, odgovorno tvrdim da niko ne voli klub kao nasi Manijaci.
Mi smo Zeljini, Zeljo je nas!

MiroslavKruzik

uto avg 25, 2020 9:26 am

Glas Razuma je napisao/la:
Tako je, znamo ko ih je doveo i ko treba da odgovara za njihovo dovodjenje. Obzirom da su sateliti gospodina Amara vec poceli na ss.ba da razdvajaju nerad ljudi u klubu od njega, znamo i da bi im isti sada okrenuo ledja, izdao ih, a molio je, pritiskao, cak i Dzubura nazvao "supkom" ukoliko ne prihvati poziciju. Nisu navijaci ludi, ne zavaravajte se. Pogotovo ne Manijaci, odgovorno tvrdim da niko ne voli klub kao nasi Manijaci.
I ti i ja mozemo pisati ono sto svi u principu znaju, ali njega nikad ta trenutno okupljena skupina nece otjerati. I okani se te priče, iako je sve jasno.

svraka
Kontakt:

uto avg 25, 2020 9:31 am

Brz oporavak igracima
Forza 1921!

Oda majstore!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto avg 25, 2020 10:05 am

Nemojte biti bezveze smjesni, cuj neko igrao sa koronom. Jucer su radjeni testovi. Niko od njih nema ni jedan simptom. Prica vam je bezveze. Dado, Ikic, Fejzic su od priie pozitivni, zato nisu ni igrali protiv Mladosti a Bekric i Mujezinovic su novi.
Željezničar ante portas !

exbabilon
Kontakt:

uto avg 25, 2020 10:12 am

Ma opusteno. Da ne gledamo navijacki, vecina nas bi tipovala pobjedu Makabija i da imamo najjaci sastav, i to u hendikepu. I Amar i ekipa ovo idu da odrade i to je to. Bez ovih igraca su nam sanse jos manje, ali sta da se radi... Siroki je za malo manje od 20 dana, dovoljno vremena da se skupimo i izvedemo dobrih 11 na teren. Samo da ne zavrsi tako da nam je komplet ekipa zarazena na narednom testiranju.

Leon_Professional
Kontakt:

uto avg 25, 2020 10:13 am

Fejza je igrao s koronom u Tuzli.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto avg 25, 2020 10:15 am

Ne izmisljaj gluposti kad mu je test dosao poslije tekme u ponedjeljak. Trenutno smo klub koji najvise testira od svih u ligi, otkako je Eric fasovo koronu, svaki drugi treci dan se testira 10ak igraca.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

Btw sto se tice prognoziranja, dijelit cemo dva dresa, za prvo i drugo mjesto, pa eto ne igrate dzaba :D

Glas Razuma
Kontakt:

uto avg 25, 2020 10:16 am

Bosanac1993 je napisao/la:
uto avg 25, 2020 9:26 am
Glas Razuma je napisao/la:
I ti i ja mozemo pisati ono sto svi u principu znaju, ali njega nikad ta trenutno okupljena skupina nece otjerati. I okani se te priče, iako je sve jasno.
Ja odlucujem koje price cu i kada da se "okanem".
Mi smo Zeljini, Zeljo je nas!

Leon_Professional
Kontakt:

uto avg 25, 2020 10:17 am

AsharaK je napisao/la:
Ne izmisljaj gluposti kad mu je test dosao poslije tekme u ponedjeljak. Trenutno smo klub koji najvise testira od svih u ligi, otkako je Eric fasovo koronu, svaki drugi treci dan se testira 10ak igraca.
Izmišljam gluposti?
Šta ja imam od izmišljanja. Čuj ne izmišljaj. Evo ustao jutros i kontam šta izmisliti, samo da naštetim Želji.

Kakva ti je to priča.

Fejza bio loš i branio. Amar insistirao da igra.
To su informacije koje imam. Nikakvo izmišljanje i tu priču mani da neko izmišlja i laže.
I ako je dobio test da je u ponedjeljak pozitivan a imao simptome i bio loš znači da je igrao pod koronom.
Zadnja izmjena: Leon_Professional, dana/u uto avg 25, 2020 10:21 am, ukupno mijenjano 2 puta.

neda_TM87
Kontakt:

uto avg 25, 2020 10:18 am

AsharaK je napisao/la:
Kakve veze ima kad mu je dosao test? Ako mu je u ponedjeljak dosao test pozitivan, a covjek igrao u subotu, znaci da je igra sa koronom u subotu...

storm_raider
Kontakt:

uto avg 25, 2020 10:20 am

1921 ekipa ide u Izrael, dakle bice "uffffff".
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Amar927
Kontakt:

uto avg 25, 2020 10:21 am

Brz oporavaka igracima..sto se tice pojacanja mislim da je Vedran zadnje pojacanje ovog ljeta..Amar vjerovatno za krilo ceka oporavak Zeca jer je par puta rekao da je on igrac koji donosi prevagu na terenu..nadam se da nas nece diskvalivifikovati iz Europe u slucaju da jos neko bude pozitivan

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto avg 25, 2020 10:23 am

Ja odustajem definitivno :D

svraka
Kontakt:

uto avg 25, 2020 10:27 am

AsharaK je napisao/la:
uto avg 25, 2020 10:23 am
Ja odustajem definitivno :D
Razultati u ponedjeljak, on igrao u subotu. Kako ne razumijes😂😂
Forza 1921!

Oda majstore!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto avg 25, 2020 10:30 am

Leone brate ti imas informacije da je imao simptome, a ja ti kazem da nije imao 100% :D Ni jedan nas igrac nije imao simptome osim Erica, i Dade oko utorka-srijede i to je to. Juricic je bio bas bolestan, 5 puta se testiro uvijek bio negativan. Testovi su bas losi. Svaka cast i nasim pa su objavili, malo prelistajte sastave svih timova, kako otpadaju igraci iz jednog u drugo kolo. Takav je protokol napravljen sa savezom, onaj ko ima covid, smatra se obicnom povredom i samo se makne iz tima. Sloboda je na pocetku testiranja imala 2 pozitivnq igraca, mozda je neko i protiv nas igrao sa koronom? Jos jednom kazem, ona je dio naseg zivota i moramo nauciti zivjeti sa njom i to je to.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Sekuba Diatta i 40 gostiju.

Prijava