Dobar sastav Ašarače, s obzirom koga imamo na raspolaganju.
Samo bih na krilo umjesto Gasala gurnuo Lendrica..za Zrinjski je par puta igrao desno krilo cak mislim i u Europskoj utakmici jednom je igrao kriloBosanac1993 je napisao/la: ↑uto avg 25, 2020 12:41 amDobar sastav Ašarače, s obzirom koga imamo na raspolaganju.
Isto je tako kaznjivo, svjesno i namjerno sirenje zaraze bez poduzimanja mjera u slucaju pojave iste, a sta se nama desava? Pa i Sarajevo je prije nas igralo europsku utakmicu, dakle morali su proci testiranje, pa nije ovoga bilo... ko ce biti na tapeti za svaki naredni eventualni slucaj u ligi? Mi cemo prvi biti na tapeti i na zubu svima ostalima bez obzira sto vjerovatno i ostali imaju slucajeve za koje se suti.. mi smo prvi koji su izasli u javnost, a znali smo i datum utakmice i protokol koji se mora proci i svjesni cjelokupne situacije mi dozvolimo sebi da budemo ubuduce maltene javno lincovani od svih ostalih iako realno cijela liga je u istoj banani...AsharaK je napisao/la: ↑uto avg 25, 2020 12:21 amJer je zakonom zabranjeno pričati o imenima zaraženih dok to sama osoba ne "baci" u javnost. Zato forum nije mjesto na kojem će se pisati o takvim stvarima. Sad možemo pričat o ovim imenima jer je u javnosti dostupno.neda_TM87 je napisao/la: ↑uto avg 25, 2020 12:19 amTo je to... maloprije kad sam pisao, govore kakva corona, nije to za foruma, pustite se price kakvi pozitivni, pustite se naglabanja i corone... neke pp poruke dobijem da ce nas savez "skontati", diskvalifikovat, da se ne talasa i slicne gluposti...
Pa nek se drže distance od 2m pa neće bit zaraženineda_TM87 je napisao/la: ↑uto avg 25, 2020 12:54 amIsto je tako kaznjivo, svjesno i namjerno sirenje zaraze bez poduzimanja mjera u slucaju pojave iste, a sta se nama desava? Pa i Sarajevo je prije nas igralo europsku utakmicu, dakle morali su proci testiranje, pa nije ovoga bilo... ko ce biti na tapeti za svaki naredni eventualni slucaj u ligi? Mi cemo prvi biti na tapeti i na zubu svima ostalima...AsharaK je napisao/la: ↑uto avg 25, 2020 12:21 amJer je zakonom zabranjeno pričati o imenima zaraženih dok to sama osoba ne "baci" u javnost. Zato forum nije mjesto na kojem će se pisati o takvim stvarima. Sad možemo pričat o ovim imenima jer je u javnosti dostupno.neda_TM87 je napisao/la: ↑uto avg 25, 2020 12:19 am
To je to... maloprije kad sam pisao, govore kakva corona, nije to za foruma, pustite se price kakvi pozitivni, pustite se naglabanja i corone... neke pp poruke dobijem da ce nas savez "skontati", diskvalifikovat, da se ne talasa i slicne gluposti...
Bolje im je da ujutro odrade jos jedan krug testiranja.