Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Izlija
Moderator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon avg 24, 2020 7:39 am

Sve ove godine stajah na tribini i stajaću opet sve dok kuca srce u meni, ne pratim klub zbog pobjeda niti me porazi udaljavaju, pratim ga zbog nemjerljive ljubavi koju osjećam prema klubu kao i većina ovdje. Braćo ujedinite se oko ljubavi a ne oko mržnje jer mi smo sve što klub ima, klub će uvijek biti ogledalo nas samih i nema mu naprijed dok nam srce ne bude kucalo kao jedno. Ni jedan sportski uspojeh kluba nije bio moguć bez jedinstva navijača, ni jedan administrativni napredak nije bio moguć bez jedinstva navijača a svako posrnuće je direktno vezan za naše razjedinjavanje.

Navalili su vukovi da nas raskrčme sakriveni našim dresom iza kojeg se kriju i pokušavaju da iskoriste naše nejedinstvo kako bi ostvarili dugogodišnje planove o ostvarenju lične koristi preko klubskih leđa. Naše razlike u mišljenju mogu biti naša snaga ali i naša slabost ako ne posložimo prioritete i ne stavimo klub ispred sebe. Znam da je teško, pogotovo na današnjem vaktu ali znam i da mi to možemo, prije par dana smo to i dokazali kada smo od svojih usta odvajali po ko zna koji put, mi smo Željo pa ćemo i opet odvajati od svojih usta za klub i neće nam biti žao.
イビチャ・オシム

Dzezvar
Kontakt:

pon avg 24, 2020 8:20 am

Izlija je napisao/la:
pon avg 24, 2020 7:39 am
Sve ove godine stajah na tribini i stajaću opet sve dok kuca srce u meni, ne pratim klub zbog pobjeda niti me porazi udaljavaju, pratim ga zbog nemjerljive ljubavi koju osjećam prema klubu kao i većina ovdje. Braćo ujedinite se oko ljubavi a ne oko mržnje jer mi smo sve što klub ima, klub će uvijek biti ogledalo nas samih i nema mu naprijed dok nam srce ne bude kucalo kao jedno. Ni jedan sportski uspojeh kluba nije bio moguć bez jedinstva navijača, ni jedan administrativni napredak nije bio moguć bez jedinstva navijača a svako posrnuće je direktno vezan za naše razjedinjavanje.

Navalili su vukovi da nas raskrčme sakriveni našim dresom iza kojeg se kriju i pokušavaju da iskoriste naše nejedinstvo kako bi ostvarili dugogodišnje planove o ostvarenju lične koristi preko klubskih leđa. Naše razlike u mišljenju mogu biti naša snaga ali i naša slabost ako ne posložimo prioritete i ne stavimo klub ispred sebe. Znam da je teško, pogotovo na današnjem vaktu ali znam i da mi to možemo, prije par dana smo to i dokazali kada smo od svojih usta odvajali po ko zna koji put, mi smo Željo pa ćemo i opet odvajati od svojih usta za klub i neće nam biti žao.
Ovo nije nesto na sta se nije upozoravalo u decembru 2018 na dan pobjede Zeljeznicara.
Ovo sa koronom je samo ubrzalo to sve.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Izlija
Moderator
Kontakt:

pon avg 24, 2020 8:47 am

Za 2018. je kriv Misimović i ljudi okupljeni oko njega jer su izdali ideale kluba.
イビチャ・オシム

Racional87
Kontakt:

pon avg 24, 2020 9:00 am

Izlija je napisao/la:
Za 2018. je kriv Misimović i ljudi okupljeni oko njega jer su izdali ideale kluba.
Ideale je izdao onaj koji je doveo ove papke i lopove da nas razvale do kraja.
A vidio bi ja tebe i tvoje ideale da ti se neko natovari na porodicu i čast - uz skandiranje sa najvažnije tribine.
Da ne govovorimo da niko A nije rekao u odbranu Misimovića, nego smo ko miševi bili zaliveni.
Lahko je sada biti general i držati pridike o idealima.
Amar Osim danas je od Željezničara zatražio isplatu 128.000 KM na ime zateznih kamata, a klub tvrdi kako nekadašnjem strategu Plavih ne duguje ništa.

Amare Džukelo napolje !

Izlija
Moderator
Kontakt:

pon avg 24, 2020 9:11 am

Racional87 je napisao/la:
pon avg 24, 2020 9:00 am

A vidio bi ja tebe i tvoje ideale da ti se neko natovari na porodicu i čast

Ono što je moderacija ovog foruma pretrpjela a i dan danas trpi zbog stajanja na strani istine oni nisu ni 0,01%
イビチャ・オシム

Dzezvar
Kontakt:

pon avg 24, 2020 9:15 am

Izlija je napisao/la:
Nije to bas tako.
Istina takva slika je predstavljena u javnosti ali nije ni blizu istine.

neroazzuro
Kontakt:

pon avg 24, 2020 9:29 am

Izlija je napisao/la:
Na šta misliš? Čime su tačno izdali ideale kluba?

Dzezvar
Kontakt:

pon avg 24, 2020 9:59 am

Vjerovatno misli na nedolazak na skupstinu i nastavak te neke borbe.....
A zna se sta se trazilo na sastanku neoosredno prije skupstine sto je i potvrdjeno i u Amarovom intervjuu za klix

Dzezvar
Kontakt:

pon avg 24, 2020 10:03 am

phpBB [video]

Na 4.17 je jedna jako interesantna recenica Amarova.Sta se promjenilo poslije......

exbabilon
Kontakt:

pon avg 24, 2020 10:18 am

Gledam Kimiha sinoc kako se na odbijenu loptu nije zaletio ko sivonja i nabio je na zadnji red tribina, nego stade, pogleda i centrira savrseno... i sjetim se naseg desnog beka koji u slicnim situacijama ne propusti priliku da oproba svoj sjajan sut iako jos nema gola u Zelji za 5 godina..

HajrA
Kontakt:

pon avg 24, 2020 10:36 am

SIMA_SIMAU je napisao/la:
ned avg 23, 2020 10:21 pm
HajrA je napisao/la:
ned avg 23, 2020 10:18 pm
Kazu koliko god neko ponudi Bingo ce dati 500K vise.
🤐
Za sta buraz?
Pomocni teren!
Vec su obavljeni razgovori sa par potencijalnih kupaca.
Trenutno se rafi na ispitivanjj pulsa navijaca, mada nisu previse zabrinuti.
TM87

zeka_tm87
Kontakt:

pon avg 24, 2020 10:41 am

HajrA je napisao/la:
pon avg 24, 2020 10:36 am
SIMA_SIMAU je napisao/la:
ned avg 23, 2020 10:21 pm
HajrA je napisao/la:
ned avg 23, 2020 10:18 pm
Kazu koliko god neko ponudi Bingo ce dati 500K vise.
🤐
Za sta buraz?
Super bravo smecari jos i to prodati pomocni BRAVO.kako vas nije stid i sram.Fuj

Pomocni teren!
Vec su obavljeni razgovori sa par potencijalnih kupaca.
Trenutno se rafi na ispitivanjj pulsa navijaca, mada nisu previse zabrinuti.

alombardo
Kontakt:

pon avg 24, 2020 10:43 am

Sbe sto je zdenko spasio a senad uredio ovi ce sjebati.

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

pon avg 24, 2020 10:49 am

Je li nasi zele prodati parking iza zapadne tribine ili cjelokupan pomocni teren.

Ako neko zeli kupiti pomocni teren koji je na IDEALNOJ lokaciji, onda protuvrijednost mora biti, izgradjen kamp na nekoj blizoj lokaciji i da nam nesto kesa ostane. Sve ispod toga znaci muljanje i malverzacije.

Sa ovom sadasnjom garniturom ljudi u upravi blizi smo ovom drugom.
Alea iacta est!

Elegant
Kontakt:

pon avg 24, 2020 11:05 am

U kakvoj smo mi besparici spikast ce se zemlja kluba a na duze staze nista od toga nece biti jer pare se potrose, suludo je prodavati parking kluba, da su pametni da ovaj prostor iza istoka srede kao sto je ovaj zapadni.

Da ne znam ti koliko novca dobiju od prodaje pomocnog ako dođe do toga, ako se taj isti novac ne ulozi u npr. novi jug, zapad, trening centar znaci opet nesto imovinski, nego se ostavi ovako za trosenje, plate, igrace to je bacen novac jer njima je svejedno posao da u klubu ima novca za plate, igrace, ostale troskove.

Ovi veliki kapitali se ulazu u imovinu kluba i poboljsanje uslova a ne na jednu sezonu spiskati pare na ne znam ti kakve igrace i njihove palte, sanjati neki euro iskorak preko noci i slicne gluposti.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u pon avg 24, 2020 11:11 am, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pon avg 24, 2020 11:10 am

Ma gdje ce prodati pomocni, jesu li normalni? Jedina prodaja dolazi u obzir kada bi dobili zamjensku zemlju i kes da se kamp napravi.
***** ja njima mater vise i igracima i upravi, petak i Mladost im halalit necu, jos njima sega.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

pon avg 24, 2020 11:25 am

Opet cu ponoviti jedini uslov moze biti da u zamjenu dobijemo vec izgrađen kamp. Ostaviti zivu lovu ovim nasim hostaplerima pa da oni sami prave kamp ne dolazi u obzir.
Sa potencijalnim kupcem dogovoris da zelis vec izgradjen kamp i tek onda pomocni moze preci u njihovo vlasnistvo
Alea iacta est!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon avg 24, 2020 11:28 am

phpBB [video]
Željezničar ante portas !

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon avg 24, 2020 11:29 am

Povedi Amare i ti jedno kolce u cetvrtak poslije Makabija ako Bog da
Željezničar ante portas !

avlami97
Kontakt:

pon avg 24, 2020 11:33 am

Ako je istina ovo što se priča oko prodaje dijela Željine imovine, onda im mogu poručti samo jedno - Prodajite svoju babovinu, Željino ne dirajte, jer u suprotnom, crno vam se piše. Bukvalno crno.

P.S. Mnogi ne znaju da su ovi i njima slični već POKLONILI Općini Novo Sarajevo dio Željine imovine. Ne veliki dio, ali poklonili. Stoko babovinu prodajite.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.

Prijava