Bosanac1993 je napisao/la: ↑sub avg 22, 2020 4:22 pm
NAVIJAČ je napisao/la: ↑sub avg 22, 2020 3:39 pm
santakuruz je napisao/la: ↑sub avg 22, 2020 3:18 pm
Mi nemamo ozbiljan klub, imamo klub koji funkcionise na principu improvizacija. Improvizira se oko funkcionisanja kluba, oko igrackog kadra. To nikad nije donosilo dobro nikome. Improvizacije kratkorocno uspiju, dugorocno nikad.
Sent from my SM-J730GM using Tapatalk
Pa sta predlazes? Koja ti je alternativa i svima vama? Posto smo menageri, ekonomisti, gradjevinari vjerujem da imamo isplaniranu buducnost kluba i spremljenu cifru da uletimo. Sve smo osim navijača. Eto sace skupstina, treba predstaviti svoj uspjesan model i otkriti se ispod forumske deke, uraditi nesto konstruktivno, napraviti revolucionarnu promjenu. Samo bez gluposti jer nam je bivsi predsjednik dao vise para za karte nego sto je ostavio u klubu na racunu kad je odlazio, a najbolji je poslije rata, bez dileme, pa zamisli kakvi su ostali bili. Ovo pisem da kazem kako niko nece uloziti svoj novac bez povrata mislim neku ozbiljnu cifru. Taj se nije rodio. Improvizira se jer tako mora biti, za to smo mi krivi jednim dijelom, a drugim nismo jer na neke stvari nismo mogli uticati. Kad kazem Mi onda mislim na cjelokupan klub i upravljacke strukture. Poslije svake lose utakmice mi potezemo dejavu teme i gluposti jer neki nikako da se izljube i predju u 2019. godinu. Zeljo mora biti na prvom mjestu.
Utakmicu sto prije zaboraviti i ici dalje. Prvenstvo je tek pocelo. Moramo mi vjerovati sami u sebe i u ovu ekipu. Volim te Zeljo !
Hajmo malo lagati i obmanjivati javnost da bi se otvorila rasprava na temu nekoga i nečega, a iskreno ovakve postove koji imaju takvu namjenu, samo treba prijaviti a na administraciji je da procijeni.
Zasjesti na pozitivno i na negativno poslovanje i upravljati klubom nije isto, posebno jer se tada niko niti je htio niti je znao uhvatiti se u koštac sa problemima kluba. Koliko je reprogramskih dugova i problema rijeseno, klub pred ozbiljnim problemima tada bio. Lahko je gloginje mlatit kad je postavljen klub na noge i vidiš potencijal za jos izmusti iz njega ...e moj Navijač nek te stid Želje.
Kakva administracija, pa nije jednoumlje. Cuj mene da je stid, ja idem na 95 posto utakmica u sezoni sto domaci sto gostujuci, a ti za navijace Zelje koristis termine "mi" i "vi" "Amarovci" i samim tim se izbacujes iz bilo kakve ozbiljne rasprave barem sa mnom. Ne znam ni sto ti odgovaram.
Kakve crne noge i klub. Izgubili kompas na svim poljima.
Puno sam vise od tebe svjestan i upucen u probleme kluba, u prvom redu egzistencijalne i ja nikad nisam bjezao od njih. Prije 2 mjeseca sam prvi pisao da mi ne mozemo dovesti pojacanje, da su sve oci uprte u Amara, ako on nesto uradi, uradi. Nazalost, ali tako je.
Ali svi imaju neki plan i viziju, pa predlazem da se pojave s tim na skupstini, prezentuju, pa uloze novac, spase nas. Piskaranje po forumu nije produktivno. Zadnji put kad se klub "spasavao" doslo nas je 200 u Vilsonovo. Srijedom nas na utakmice ide 100 mislim na gostujuce. Kad se kiksa na domacem terenu javi se 2000 pipaka na raznim forumima. Ne samo ovdje i na orgu je show. To mene nervira.
Ja volim Želju. Za njega sve.