Druze, slazem se da je drustvo dobro bolesno, ali se ne slazem da se i tada i u tim uslovima moze napraviti nesto kvalitetno.Znam dosta uspjesnih kolektiva u privredi npr. koji su organizovani i funkcionisu ko "svicarski sat", a znamo kakve sve prepreke imamo u drzavi.Medjutim, o tome se ne pise, to ne donosi citanost, ne donosi zaradu itd.Ovdje se svi hrane samo negativom.Ch.Willa1986 je napisao/la: ↑sub avg 22, 2020 10:01 amPrijatelju ta "slijedeca godina" nece doci ni za jos 100 godina. U dobro bolesnom drustvu se ne moze praviti iskorak. Imali smo uvezanih titula, duple krune, pa kave koristi. U blatu smo i dan danas.NEZALAGANJE je napisao/la:Jesmo li to Evropu vec halalili?
Malo jaci protivnik i to je to?Kraj?Prica o njihovom budzetu, uslovima, igracima ,bla-bla.Standardna nasa.
Kad konacno mislimo poceti praviti klub kako treba i ne bacati vise sezone??
Evo ove godine mozda i uzmemo tu titulu (vidim da je kod 99% raje mentalitet "daaaaajj titulu" ponajprije da mozemo to trljati pitarima u nos i furati da smo veliki klub) i sta onda?? Onda slijedi jos jedno gazenje u Evropi i prica kako cemo biti bolji narednu godinu.
Kad ce vise ta "naredna godina" moji zeljovci? Probudite se vise, u zacaranom ste krugu.Jeste li svjesni da mozda za zivota necete gledati Zelju u evropskim grupama? Vrlo realna opcija.
Mentalitet je problem, a to se ne mjenja tako lako, na zalost...
Sent from my HD1903 using Tapatalk
Nemoj to iznositi javno unosis nemir medju rajom, ja pouzdano znam da je Murinjo primio svaku platu tako da to sto ti pricas nije istina....Moramo imati prioritete prvo Murinjo treba da primi plate i kamate pa onda sta ostane za sirotinju.Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑sub avg 22, 2020 11:17 amTreneri u omladinskom pogonu su na izmaku strpljenja i snage.
Nisu primili platu za april,maj,juni,juli,i evo sada jos malo i august.
svaka mu caststorm_raider je napisao/la: ↑sub avg 22, 2020 12:36 pmMusija podijelio po 1000 KM svima koji su igrali protiv nas, plus strucni stab...
I mi smo nasim preko 40.000KM ali oni to ne znaju cijeniti...od mene ni marke vise. Vrhunac mi je bio sinoc kad sudija svira kraj Jamak se ko nasmijaBrUDA je napisao/la: ↑sub avg 22, 2020 1:11 pmsvaka mu caststorm_raider je napisao/la: ↑sub avg 22, 2020 12:36 pmMusija podijelio po 1000 KM svima koji su igrali protiv nas, plus strucni stab...
Svako malo im se zahvaljujemo.Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑sub avg 22, 2020 11:17 amTreneri u omladinskom pogonu su na izmaku strpljenja i snage.
Kako vas nije stid unositi nemir u ovu idilicnu atmosferu.bas je fino uprava slozila novcanu situaciju sve pare besgresnom jehovi a za ostale lahko cemo.ali nece ni oni dugo hvala Bogu.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub avg 22, 2020 1:37 pmSvako malo im se zahvaljujemo.Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑sub avg 22, 2020 11:17 amTreneri u omladinskom pogonu su na izmaku strpljenja i snage.