Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

MiroslavKruzik
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub avg 22, 2020 3:21 am

Zasto kladionicama i obmanama pokusavate opravdati zasluzen poraz, pa mnogi ocito smatraju da smo mi 10 levela iznad lige pa ne mozemo izgubiti od Mladosti( sela). Gubili smo i prije, gubit cemo idalje, klub nije napredovao, do nas je do navijača jer nemamo karakter ni mentalitet da priznamo sebi mnoge stvari. Mnogo mi lažemo sebe i pokušavamo opravdati štošta, a sve nam je poznato.

Utakmicu neću komentarisati, jer imamo najboljeg trenera u ligi, njegov je posao i potpuna odgovornost za danas i krajnje stanje na tabeli. Mene samo boli kao navijača što nas trener kolektivno pravi budalama jer prije utakmice najavi da smo prošlu sezonu titulu izgubili na "malim" utakmicama i da moramo uraditi sve kako nam se to ne bi ponovilo. I šta smo vidjeli večeras, ja ništa. Imam osjećaj kao da mnogi igrači igraju samo protiv atraktivnijih, jer u utakmice protiv manjih klubova ulaze podcjenjivački, ne znam fakat. Niko nije iznad kluba, bar za mene. Lendra, svaka čast.

Volim te Željo!

MiroslavKruzik

sub avg 22, 2020 3:47 am

Guvo je napisao/la:
sub avg 22, 2020 12:25 am
Cim svatite da cim vidimo kamataru ledja bice svima bolje

prodaje se uskoro pomocni teren kod zapadne tribine ako lazem banuj te me!!!

a uskoro ce konobaru odzvonit
Pa nema potrebe za banom, jasno je to svakom navijaču da je to spremno, čeka se samo pogodan trenutak da se to realizuje. 'Teren' u javnosti ce se pripremiti medijski, kafanski raju na 'terenu' i proslavit će svi zajedno još jednim šampanjcem. Prodali su se i veći od Želje, prodat će i Želju za rad sitnih i ličnih interesa.

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

sub avg 22, 2020 7:29 am

PratimsamoPlave je napisao/la:
sub avg 22, 2020 1:08 am
AsharaK je napisao/la:
pet avg 21, 2020 11:13 pm
@SrceZelje zadnja opomena
Sto nisi opomenuo @cipiripija, kad tokom utakmice slavi gol Hadzica?
Ko ba slavi ako ne znas citati izmedju redova onda se vrati u skolu.
Taj mali pitar je nase igrace od 30 i kusur godina pravio levatima cijelu utakmicu
Alea iacta est!

Racional87
Kontakt:

sub avg 22, 2020 7:30 am

Cim prije shvatite da igraci igraju za kikiriki, to cete se prije pomiriti sa ovakvim utakmicama i 5. mjestom na kraju. Uprava ( citaj tzv. strucnjak i legenda ) nije sposobna voditi klub.

Pripremite se za blamažu u Izraelu - moj savjet. A onda se pripremati za ponovno pospremanje iza neznalice.
Amar Osim danas je od Željezničara zatražio isplatu 128.000 KM na ime zateznih kamata, a klub tvrdi kako nekadašnjem strategu Plavih ne duguje ništa.

Amare Džukelo napolje !

Branimir Stulic
Kontakt:

sub avg 22, 2020 7:44 am

Sta znaci igrati za kikiriki? 4-5...10000KM? Koliko je to? Za igrace ovog tipa i ligu kakva jeste, te mjesto na koje su nas u Evropi Pusina, Dominikovic, Begic i svi poznati i nepoznati cimbenici srozali, maksimum je prosjecan minimalac kakav prima radnik u Fabrici cipela. Mislio sam da su se odmakli od blata BiH ali sam se dobro zeznuo u procjeni. Izgubiti od boljeg nije strasno. Ali izgubiti od kluba gdje igra pola djece a druga polovina su oporavljeni od korone je prije svega bezobrazluk.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sub avg 22, 2020 8:32 am

Kakav smo mi ocaj od ekipe, ovo je bruka samo takva. Jebena Mladost te ponizi na Grbavici.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

teteac8684
Kontakt:

sub avg 22, 2020 8:39 am

Evo ovako, hladne glave, izdvojit cu par stvari od sinoc koje su me (iako su svi bili odron) fascinirale:
1) Nermin Jamak - ono je sinoc bilo toliko i smijesno i zalosno da je to za nepovjerovati, level neke rekreacije na male golice u skoli, za profesionalni fudbal presmijesno.
2) Sedad Subasic - mali, prije svega, ne zna pravilno trcati, na petama nesto nabada, sporiji od Bekrica u cetvrtoj deceniji, ako cemo ga vec koristiti to treba biti kao zamjena Stilicu jer on niti je sada krilo niti ce ikada biti.
3) Samir Bekric - takticar, vakat je za penzije, ako cemo mi s tobom okretati rezultat da se odmah s titulom halalimo.
4) Aco Kosoric - mozda je i ok za treceg, cetvrtog stopera, ali ako nam je on stub odbrane onda mrka kapa. Nedim Hadzic pored njega izgledao kao Robert Lewandowski.

Nas su ovakvi kiksevi kostali titula prethodnih godina, a mi izgleda ama bas nista nismo naucili iz toga, nevjerovatno. Sada cemo se morati vaditi na mnogo tezim utakmicama pocevsi od Pecare, pa eto bujrum momci, sami ste ovo zakuhali, sami se i vadite sada. VOLIM TE ZELJO!!

NAVIJAČ

sub avg 22, 2020 8:47 am

Forumske pseudojajare su docekale svojih pet minuta. Sad odjednom niko ne valja, negdje skripi, traze se smjene, pisu dobro poznati nikovi. Nekatraje#
Ja volim Želju. Za njega sve.

Izlija
Moderator
Kontakt:

sub avg 22, 2020 9:05 am

NAVIJAČ je napisao/la:
Forumske pseudojajare su docekale svojih pet minuta. Sad odjednom niko ne valja, negdje skripi, traze se smjene, pisu dobro poznati nikovi. Nekatraje#
:placeodsmijeha: :placeodsmijeha: :placeodsmijeha: :placeodsmijeha:
イビチャ・オシム

nodiluxor1961
Kontakt:

sub avg 22, 2020 9:31 am

Sramota I ponizenje! Sta drugo reci? Od Amara pa do Stilica. Postavka igre i pristup istoj amaterski. Kapiten igra ne kapitenski, frajer pretrci maksimalno 5 kilometara po utakmici. Definitivno nas on ne moze voditi ka tituli, moras biti mangup za to, a on je previse fin za liderstvo! Svaka mu cast za poteze, ali brate potrci malo, pa vezni si igrac! Sta je mogao Alispahic sam u veznoj, apsolutno nista!
Eric, po meni mogao je bolje reagovati da je ostao blize golu!
Sinisa, ne kontam sto zamijeni covjeka. Pa trebao si onda poceti sa Blazevicem i odmoriti Sinisu za Izrael!
Sehic, vala nas je, ali u prvom je bio los, nesiguran, a u napadu bez konkretnog ucinka!
Kosoric - Miletic, nesigurni jer nismo imali zadnjeg veznog, Dado ili Hajdarevic, da zaustavlja napade!
Vezna linija, igrali smo skoro pa bez vezne linije, samo sa Alispahicem. Stilic vec odavno nije klasicni vezni, jer frajer ne trci! A, sto rece g. Ivica; ko ne trci...... ne moze igrati ozbiljan i modern fudbal!
Veselinovic, nabiti ga nogom ili prodati. Dati priliku Gasalu!
Lendric, trudio se je kao I uvijek!
Luka, losije nego inace!
Mujezinovic je djelovao izgubljen!
Subasic nije za ozbiljnog fudbala!
Jamak je u ovoj situaciji morao poceti kao zadnji vezni, jer nismo imali nikog drugog!
Bekric je morao ranije uci, kao i Hajric!
Fejzic je sigurniji od Erica!
Tim koji pobjedjuje se ne mijenja previse, a Fejzic bolje komanduje odbranom od Erica.
Novi sam sa piskaranjem, ali citam odavno. Osjecam se izdanim od strane igraca, posebno poslije dobrog starta I lijepe price sa kartama! To nekakvo prokletsvo nas proganja vec godinama!

Leon_Professional
Kontakt:

sub avg 22, 2020 9:32 am

Daj banujte ovu kidaru.
Da ovo neko napiše na kome je zvonce svi ovi branitelji bi skočili na vrat, a ovaj u svakom postu se bruka i piše glupost koja je gora od bilo koje do sad na koju su skakali ko ludi.

Da li je Sedadu imalo loše ovo jutro ili on i dalje misli da je Roben. Kakav bolikurac a tek počeo igrati klinjo obični.

Da li je sad jasno da u ovoj ligi bez 2 zadnja vezna ne smiješ ni protiv Mladosti izaći. Sarajevo je nama na Grbavici izašlo pa smo ih unakazili.

Da li je jasno da od Amarovih jarana nema koristi nikakve. Jamak, Bekrić nemaju šta tražiti ovdje, nikakva opcija nisu. Aco možda 4.opcija.

Nevjerovatna bruka i težak poraz.
Nikako nam ovo nije trebalo.

teteac8684
Kontakt:

sub avg 22, 2020 9:38 am

NAVIJAČ je napisao/la:
Svi mi drugacije vidimo situaciju, kako na terenu, tako i u klubu. Ti ako mislis da cemo mi uzeti titulu sa Jamakom, Bekricem, Kosoricem, Subasicem izd itd onda ok, ja tako npr ne mislim. I imam pravo da kazem sta mislim, barem ovdje. Niti sam, niti cu koga nazivati pogrdnim nazivima kao ti, ali ok, tvoje pravo, nastavi dalje.
Nekad sam prije i rekao, za mene je ovo posebna sezona, ogroman jubilej i zelim da se tako i svi u klubu ponasaju. Ono sto sam sinoc vidio me jako zabrinjava, slabo sam i spavao i zapitao se 100 puta vrijedi li sve ovo mojih zivaca, ali djaba, bolest je to. Ponavljam, NISMO smjeli sebi ono sinoc dozvoliti i strah me da ce nam faliti ti bodovi kao i prosle sezone, jer sada ti slijedi Izrael, Pecara, mnogo teze utakmice.

Ch.Willa1986
Kontakt:

sub avg 22, 2020 10:01 am

NEZALAGANJE je napisao/la:Jesmo li to Evropu vec halalili?
Malo jaci protivnik i to je to?Kraj?Prica o njihovom budzetu, uslovima, igracima ,bla-bla.Standardna nasa.

Kad konacno mislimo poceti praviti klub kako treba i ne bacati vise sezone??

Evo ove godine mozda i uzmemo tu titulu (vidim da je kod 99% raje mentalitet "daaaaajj titulu" ponajprije da mozemo to trljati pitarima u nos i furati da smo veliki klub) i sta onda?? Onda slijedi jos jedno gazenje u Evropi i prica kako cemo biti bolji narednu godinu.

Kad ce vise ta "naredna godina" moji zeljovci? Probudite se vise, u zacaranom ste krugu.Jeste li svjesni da mozda za zivota necete gledati Zelju u evropskim grupama? Vrlo realna opcija.
Prijatelju ta "slijedeca godina" nece doci ni za jos 100 godina. U dobro bolesnom drustvu se ne moze praviti iskorak. Imali smo uvezanih titula, duple krune, pa kave koristi. U blatu smo i dan danas.
Mentalitet je problem, a to se ne mjenja tako lako, na zalost...

Sent from my HD1903 using Tapatalk

Dzezvar
Kontakt:

sub avg 22, 2020 10:09 am

NAVIJAČ je napisao/la:
Svakim svojim postom TI provociras.Svakim,i onda kada dodje reakcija onda kukas i prozivas ljude.
Bez veze ti je to majke mi.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

exbabilon
Kontakt:

sub avg 22, 2020 10:12 am

Kako se pokenjase na 4 dobre utakmice. Hej, Korona Mladost sa 16 primljenih golova iz 4 utakmice dolazi na Grbavicu, ja Boga mi mislio izmiksamo sastav i 3 razlike za nas. Mi gola ne mozemo dati, gola..

Amare tvoj poraz. Ekipa u kojoj su jedini igraci Hadzic i Hiros te uzima na Grbavici, upucaj se, spali tu licencu i vrati se ugostiteljstvu.

Okolele
Kontakt:

sub avg 22, 2020 10:24 am

Ali nije mi jasno Gasal protiv Radnika jedan od najboljih bio i više ne dobije ni priliku da igra a forsira se onaj mali koji svaku tekmu dobije priliku i ne pokaže ništa..I Hajrić zbog čega je doveden ako bar u ovakoj utakmici neće dobiti priliku..Sinoć da ga je odmah na poluvremenu ubacio siguran sam da bi okrenuli jer je u onih 10 minuta što je dobio par puta dobro spustio loptu saigračima..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

kokoška
Kontakt:

sub avg 22, 2020 10:25 am

NEZALAGANJE je napisao/la:
sub avg 22, 2020 2:02 am
Jesmo li to Evropu vec halalili?
Malo jaci protivnik i to je to?Kraj?Prica o njihovom budzetu, uslovima, igracima ,bla-bla.Standardna nasa.

Kad konacno mislimo poceti praviti klub kako treba i ne bacati vise sezone??

Evo ove godine mozda i uzmemo tu titulu (vidim da je kod 99% raje mentalitet "daaaaajj titulu" ponajprije da mozemo to trljati pitarima u nos i furati da smo veliki klub) i sta onda?? Onda slijedi jos jedno gazenje u Evropi i prica kako cemo biti bolji narednu godinu.

Kad ce vise ta "naredna godina" moji zeljovci? Probudite se vise, u zacaranom ste krugu.Jeste li svjesni da mozda za zivota necete gledati Zelju u evropskim grupama? Vrlo realna opcija.
Moj sokole pa mi smo ljude koji su jedini nesto u zadnjih 30 godina kvalitetno poceli raditi otjerali zato sto nije bilo titule i doveli spasioca, sta cemo sad... Jel to ne vazi za vrlog maga,najveceg od najvecih, znaci kad je doso Murinjo **** titule daj da igramo evropu hahahhaja
Moj sokole nebude li titule ovaj glava moze mahat usima, on konta skupljace mu se donacije i puniti dzep i iduce godine... Al nece on to ni docekati cim zagusti ide on na odmor nije Turska daleko

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

sub avg 22, 2020 10:29 am

Jesu li nase balerine imale kazneni trening sinoc ili su se lagano istusirali i otisli na šišu. Je li danas imaju slobodan dan da se lijepo relaksiraju jer j.ebi ga za koji dan putuju na izlet u Izrael.
Ako ne podignu formu kako u nogama tako i u glavi i ako ozbiljno ne shvate gdje igraju crno nam se pise. Neki ce reci sta ba kukas tek je 5 kolo, tacno tako ali prosle godine smo zbog OVAKVIH utakmica titulu izgubili.
Mozes pobjediti 10 derbija protiv Sarajeva, Borca, Zrinjskog ali ako kiksas protiv Mladosti, Olimpika, Krupe onda nisi za titule i neces je nikad osvojit.
Alea iacta est!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub avg 22, 2020 10:40 am

Znate sta je najgore? Sto nece dobit ni Borac, ni pitari i onda ce nas jos vise zabolit sto nismo dobili sinoc.
Željezničar ante portas !

TheBlue
Prijatelj foruma
Kontakt:

sub avg 22, 2020 10:44 am

Ma najgore sto ne prolazi ljutnja, ova mladost mi je u rangu goska i zvijezde09, kada smo imali one poraze...

Ovaj poraz nam nije trebao... zbog atmosfere i svega... pauzu cemo docekati pravo lose, ako se ne desi neko cudo u izraelu...

Jedino nam ostaje da se nadamo dobrim rezultatima Veleza i Sirokog... barem X da bude, pa da ostanemo prvi...
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972.
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013.
Kup BiH (6): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012, 2017/2018.
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001.

Trenutno korisnika/ca: 505 VITEŠKA, gavran i 102 gosta.

Prijava