bas i ja gledam, joj da hoce doci na grbaicu nekad sve mu je.bem...samo_plavo je napisao/la: ↑čet avg 13, 2020 11:28 amEvo ga i Antonio Bandić se vratio da obavlja zadatke
![]()
Mamu li vam yebem!
ma samo Pecu ganjatiBosanac1993 je napisao/la: ↑čet avg 13, 2020 1:16 pmimam osjećaj da ga je već pikirao za transfer hahahaha
Jel imas ti neki lafe dokaz ili je opet Juricic na infuzijama, Lendric otisao, Dado u Poljskoj....avlami97 je napisao/la: ↑čet avg 13, 2020 1:43 pmJesu li iz Kluba definisali datum početka radova u septembru 2020., kako su nam najavili prije par mjeseci? Svi smo svjesni da korona virus neće i ne može biti izgovor, jer je korona i u Mostaru, pa Velež pravi tribinu. Zaista bi bilo veoma neodgovorno i papanski da sada nešto izmisle.
Ne mogu da vjerujem da Centrotransu nisu plaćali prijevoz. Baš seljački. Isto kao kad bi čovjek svako jutro godinu i pol uzimao hljeb u granapu i nakon toga rekao, e hebiga ja nemam onih pet joja što sam ti ostao kratak, ali ću ti platiti, kada prodam neki kauč. Što se igraju sa ugledom i reputacijom kluba?
Septembar je za 19 dana. Jedva čekam bagere na Grbavici. Koja će to fešta da nastane, nakon početka radova.
Fali nam KM-ova za tribinu.avlami97 je napisao/la: ↑čet avg 13, 2020 1:43 pmJesu li iz Kluba definisali datum početka radova u septembru 2020., kako su nam najavili prije par mjeseci? Svi smo svjesni da korona virus neće i ne može biti izgovor, jer je korona i u Mostaru, pa Velež pravi tribinu. Zaista bi bilo veoma neodgovorno i papanski da sada nešto izmisle.
Ne mogu da vjerujem da Centrotransu nisu plaćali prijevoz. Baš seljački. Isto kao kad bi čovjek svako jutro godinu i pol uzimao hljeb u granapu i nakon toga rekao, e hebiga ja nemam onih pet joja što sam ti ostao kratak, ali ću ti platiti, kada prodam neki kauč. Što se igraju sa ugledom i reputacijom kluba?
Septembar je za 19 dana. Jedva čekam bagere na Grbavici. Koja će to fešta da nastane, nakon početka radova.
Tebe dobro prenosi. Nađi mi post, gdje i kada sam ja to napisao. Priberi se.1950 je napisao/la: ↑čet avg 13, 2020 1:49 pmJel imas ti neki lafe dokaz ili je opet Juricic na infuzijama, Lendric otisao, Dado u Poljskoj....avlami97 je napisao/la: ↑čet avg 13, 2020 1:43 pmJesu li iz Kluba definisali datum početka radova u septembru 2020., kako su nam najavili prije par mjeseci? Svi smo svjesni da korona virus neće i ne može biti izgovor, jer je korona i u Mostaru, pa Velež pravi tribinu. Zaista bi bilo veoma neodgovorno i papanski da sada nešto izmisle.
Septembar je za 19 dana. Jedva čekam bagere na Grbavici. Koja će to fešta da nastane, nakon početka radova.![]()
Ko je kriv što fali? Valjda su oni zaduženi da ih rode, kao što ih rađaju u Veležu. Ne želim i ne volim ljude koji lažu, a ovi su za godinu i pol izlagali, koga su god stigli. Valjda se neće tim lažima ponositi, jer ko laže, taj i krade i obično se radi o najvećem ljudskom šljamu koji ugleda ovaj svijet.Raptor44 je napisao/la: ↑čet avg 13, 2020 1:59 pmFali nam KM-ova za tribinu.avlami97 je napisao/la: ↑čet avg 13, 2020 1:43 pmJesu li iz Kluba definisali datum početka radova u septembru 2020., kako su nam najavili prije par mjeseci? Svi smo svjesni da korona virus neće i ne može biti izgovor, jer je korona i u Mostaru, pa Velež pravi tribinu. Zaista bi bilo veoma neodgovorno i papanski da sada nešto izmisle.
A iskreno mislim da je plan uvijek bio da od onog novca što im je kanton obećao da se s time počnu radovi, pa da se uradi južna tribina slično kao što je i istočna, uz pomoć navijača i sponzora tj. prodaje desetogodišnjih. Valjda su kontali da je bitno samo da krene izgradnja, a da će euforija navijača pokriti ostatak, ili barem određeni dio.avlami97 je napisao/la: ↑čet avg 13, 2020 2:13 pmKo je kriv što fali? Valjda su oni zaduženi da ih rode, kao što ih rađaju u Veležu. Ne želim i ne volim ljude koji lažu, a ovi su za godinu i pol izlagali, koga su god stigli. Valjda se neće tim lažima ponositi, jer ko laže, taj i krade i obično se radi o najvećem ljudskom šljamu koji ugleda ovaj svijet.Raptor44 je napisao/la: ↑čet avg 13, 2020 1:59 pmFali nam KM-ova za tribinu.avlami97 je napisao/la: ↑čet avg 13, 2020 1:43 pmJesu li iz Kluba definisali datum početka radova u septembru 2020., kako su nam najavili prije par mjeseci? Svi smo svjesni da korona virus neće i ne može biti izgovor, jer je korona i u Mostaru, pa Velež pravi tribinu. Zaista bi bilo veoma neodgovorno i papanski da sada nešto izmisle.
Pa imas li dokaz za to sto pricas? I ti dobro procitajavlami97 je napisao/la: ↑čet avg 13, 2020 2:07 pmTebe dobro prenosi. Nađi mi post, gdje i kada sam ja to napisao. Priberi se.1950 je napisao/la: ↑čet avg 13, 2020 1:49 pmJel imas ti neki lafe dokaz ili je opet Juricic na infuzijama, Lendric otisao, Dado u Poljskoj....avlami97 je napisao/la: ↑čet avg 13, 2020 1:43 pmJesu li iz Kluba definisali datum početka radova u septembru 2020., kako su nam najavili prije par mjeseci? Svi smo svjesni da korona virus neće i ne može biti izgovor, jer je korona i u Mostaru, pa Velež pravi tribinu. Zaista bi bilo veoma neodgovorno i papanski da sada nešto izmisle.
Septembar je za 19 dana. Jedva čekam bagere na Grbavici. Koja će to fešta da nastane, nakon početka radova.![]()
Radujem se početku radova južne tribiine u septembru 2020., i tužan sam što ljudi iz kluba varaju i lažu ljude iz Centrotransa. Dobro pročitaj šta sam napisao.
Mislim da su mu nasi dali papire za dogovoren procenat od narednog transfera.plavi kanarinac je napisao/la: ↑čet avg 13, 2020 2:42 pmSteta sto ode ovaj Madzid.. dobar igrac ce biti ako bude jak u glavi i uporan, a jest do sad bio.
Pet od pet, Sloboda je loša i ne vidim kako nam mogu napraviti neke probleme, a o Mladosti da ne pričam. Ali da ne ureknem..
Mislim da od ovoga nema nista, realno ne sjecam se da su od dobivene urbanisticke dozvole u klub ista uradilo, klub nema pare za ove osnovne troskove prije svega a ne svoj dio za tribinu, također ovi iz vlasti, kantona, grada, opcine se bave sobom sad pred izbore, također savez bez kojeg ne moze nista.avlami97 je napisao/la: ↑čet avg 13, 2020 1:43 pmJesu li iz Kluba definisali datum početka radova u septembru 2020., kako su nam najavili prije par mjeseci? Svi smo svjesni da korona virus neće i ne može biti izgovor, jer je korona i u Mostaru, pa Velež pravi tribinu. Zaista bi bilo veoma neodgovorno i papanski da sada nešto izmisle.
Ne znam što bas Hajduk, oni su u nikad vecem problemu ali hajde valjda sve ima svoje, nadam se da ce napraviti nesto od kArijere u svakom slucaju...AsharaK je napisao/la: ↑čet avg 13, 2020 2:43 pmMislim da su mu nasi dali papire za dogovoren procenat od narednog transfera.plavi kanarinac je napisao/la: ↑čet avg 13, 2020 2:42 pmSteta sto ode ovaj Madzid.. dobar igrac ce biti ako bude jak u glavi i uporan, a jest do sad bio.
Nije forum druze kriv tome.DobojskiManijak je napisao/la: ↑čet avg 13, 2020 2:33 pmgasimo se ,propadamo,dužni smo Centrotransu,dužni za vodu....
Naravno da smo dužni dobavljačima,igračima ali ništa više nego kao i svi ostali klubovi u Premier ligi ali koliko moraš mrziti / voljeti klub da pišeš o tome na javnom forumu da bi se novinari i ostala bagra mogla naslađivati...bolesno