Ima jedno 20tak fraza koje svi komentatori u BiH koriste. Jedno 15tak tih idiotluka je patentirao Baho.jovanmaksimovic je napisao/la: ↑uto avg 11, 2020 6:42 pmne znam za vas, ali koristiti izraze kao blickrig (izrazito negativan kontekst) u ovom smislu mi je degutantno
to sam primjetio... ali neke su bas degutantne...storm_raider je napisao/la: ↑uto avg 11, 2020 6:43 pmIma jedno 20tak fraza koje svi komentatori u BiH koriste. Jedno 15tak tih idiotluka je patentirao Baho.jovanmaksimovic je napisao/la: ↑uto avg 11, 2020 6:42 pmne znam za vas, ali koristiti izraze kao blickrig (izrazito negativan kontekst) u ovom smislu mi je degutantno
To ne znaci da nije najspremniji igrac, vec da je pretrcao jako mnogo, s obzirom da Alispahic i Stilic nisu od neke trke.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑uto avg 11, 2020 6:47 pmMa nije to rece @vinston da je najspremniji nas igrac.
"Dobar igrac nema sta" mu je najjaca. Za svakoga to kaze **** kosti svoje pitarskestorm_raider je napisao/la: ↑uto avg 11, 2020 6:43 pmIma jedno 20tak fraza koje svi komentatori u BiH koriste. Jedno 15tak tih idiotluka je patentirao Baho.jovanmaksimovic je napisao/la: ↑uto avg 11, 2020 6:42 pmne znam za vas, ali koristiti izraze kao blickrig (izrazito negativan kontekst) u ovom smislu mi je degutantno
umjesto "ko da" treba ici "sto", braca su to sad