storm_raider je napisao/la: ↑ned avg 02, 2020 11:36 pm
NAVIJAČ je napisao/la: ↑ned avg 02, 2020 11:21 pm
zeka_tm87 je napisao/la: ↑ned avg 02, 2020 9:22 pm
ali se bas Pavic usrecio u skendiji bas,mogli smo ostaviti jos bas bi nam noge dao.steta bio je dobar igrac kod nas.
Imao je prevelika primanja, a inace za duplo manja je solidan igrac.
Tice se i Zeca, nekada Vranjesa, evo sada i Pavica, a i mnogih drugih u cije smo dzepove zavirivali i zavirujemo. Ta neka primanja nama trebaju biti standard i mi trebamo biti u stanju platiti takvog igraca sa takvim novcem. A to, pored naravno zakonskog poslovanja, je svojevrsna garancija nekom sistemu. Nevezano za Uprave, bivse, buduce, trenutne i nevezano za trenere, bivse, buduce, trenutnog. U to evo vec treca godina ne ulazim.
Zavirujemo mi u puno toga. Plate su najmanji problem. Pa vidi situacija je sad takva iz mnogo razloga da je procjenjeno da on nije dovoljno dobar za platu za koju igra, za koju je igrao. Mi to nismo mogli dati ni Crnkicu. Moras racunati da imas i fula, Zec je recimo promasaj, a ti mozda i znas koje doveo Zeca i kakvo je stanje s njim.
Ostali smo bez evrope, titule, bez sponzora i navijaca, uprava nesposobna i nemocna...sve su to razlozi zbog kojih nemamo novca, pa se gleda svaka marka. A mozda i Sehic dobro odigra, pa i nesto zaradimo. Dok ga ne stavis ne znas na cemu si.
zeko@ ne valjaj gluposti. Koji su to igraci? Sve sto je vraceno i dovedeno dobro fercera. Neko daje manji, neko veci doprinos. Bice vremena za kritiku, ali konstruktivnu.
Ja volim Želju. Za njega sve.