Nemam ja problem sa tim, ali ako je tebi normalno da neko svaki dan napise neku izmisljotinu, pa se onda nasladjuje trenutnoj situaciji u klubu, onda ok.Grbavica je napisao/la: ↑čet jul 23, 2020 1:31 pmVi se nakacili covjeku na kicmu, a ne prica bezveze.
I nista pogresno nije reko, jesu nam pobjegli 3 bobe? Jesu. Jel nam ista znace te pobjede u derbijima? Ne znace, osim mozda nekog licnog zadovoljstva, jer titulu nismo uzeli. Sva prica se tu zavrsava.
De ba mani se patetike.....Zeljo je napisao/la: ↑čet jul 23, 2020 1:24 pmNemoj mene stavljat u tu grupu, nikad nisam pljuvao po ljudima, jer to je pljuvanje po klubu za koji navijam. To sto ti ne odgovara trenutna garnitura ljudi, ne treba da ti daje za pravo da pises svakakve gluposti, ali valjda je to tvoj mozak. Kao da ti je 11 godina.Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑čet jul 23, 2020 1:19 pmA sta ces neko mora i to....jbg....
Ugledao se na vas lajavce i tastatura mangupe....
Valja petobu zaraditi.....
Daje Miske i kapom i sakom.....bio cak i regres....
Eto ti ces odredjivati ko je kakav navijac.....
Koju izmisljotinju.....Zeljo je napisao/la: ↑čet jul 23, 2020 1:35 pmNemam ja problem sa tim, ali ako je tebi normalno da neko svaki dan napise neku izmisljotinu, pa se onda nasladjuje trenutnoj situaciji u klubu, onda ok.Grbavica je napisao/la: ↑čet jul 23, 2020 1:31 pmVi se nakacili covjeku na kicmu, a ne prica bezveze.
I nista pogresno nije reko, jesu nam pobjegli 3 bobe? Jesu. Jel nam ista znace te pobjede u derbijima? Ne znace, osim mozda nekog licnog zadovoljstva, jer titulu nismo uzeli. Sva prica se tu zavrsava.
Ne minimiziram, Fanimo je svakako otisao iz Mladosti, tuzio je Musiju. E sada, to sto je Sarajevo bilo konkretnije u odnosu na nas, to je drugi par cipela. Pregovarali smo i mi sa njim.Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑čet jul 23, 2020 10:47 amA zasto minimizirate ovaj transfer?storm_raider je napisao/la: ↑čet jul 23, 2020 9:49 amNaravno da je istina. Musija mu je oko 11 hiljada eura duzan.DobojskiManijak je napisao/la: ↑čet jul 23, 2020 8:37 am
jedni a prava istina, istu priču sam čuo od čovjeka koji se nešto pita u bh fudbalu.
Cuj dali ga dzaba.
Sto ga nama ne dadose dzaba?
ma mi smo samo pregovarali a ne borili se za njega kao gurbeti nazalost jesu i doves ce ga a mi nismo u mogucnosti i u htjenju dovesti ni krilo iz druge slovenske lige i krilo dovodim pola godine a to dovodjenje je ko s onim japancem u doba amara koji se za sve pita nazalost. i niko mu se nemoze suprostaviti i posavjetovati .storm_raider je napisao/la: ↑čet jul 23, 2020 2:25 pmNe minimiziram, Fanimo je svakako otisao iz Mladosti, tuzio je Musiju. E sada, to sto je Sarajevo bilo konkretnije u odnosu na nas, to je drugi par cipela. Pregovarali smo i mi sa njim.Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑čet jul 23, 2020 10:47 amA zasto minimizirate ovaj transfer?storm_raider je napisao/la: ↑čet jul 23, 2020 9:49 am
Naravno da je istina. Musija mu je oko 11 hiljada eura duzan.
Cuj dali ga dzaba.
Sto ga nama ne dadose dzaba?
Bravo.1921.ba je napisao/la: ↑čet jul 23, 2020 2:44 pmVIDEO/ FOTO: FK Željezničar - FK Igman 6:0
https://1921.ba/video-foto-fk-zeljeznic ... an-60-7540
da je Amar htio Fanima ,on bi doša kod nas jer Mušlija nudio prvo nama i problem nisu bile finansije.Ni pitari nisu platili neku enormnu cifr već jednostavno nastao je sukob na relaciji Fanimo-Mladost.
BOOOOM je valjda kad JA kazem da je BOOOOMDobojskiManijak je napisao/la: ↑čet jul 23, 2020 3:32 pmda je Amar htio Fanima ,on bi doša kod nas jer Mušlija nudio prvo nama i problem nisu bile finansije.Ni pitari nisu platili neku enormnu cifr već jednostavno nastao je sukob na relaciji Fanimo-Mladost.
Iskreno ne bi se ljutio da je došao ali sad da je nkakav BUM nije.Naše najveće pojačanje je ostanak Jovanovića pa makar i polusezonu.
Ma nema vise bumova to je to para nema nema ni muzike nek nam je Bog na pomoci.gavran je napisao/la: ↑čet jul 23, 2020 4:19 pmBOOOOM je valjda kad JA kazem da je BOOOOMDobojskiManijak je napisao/la: ↑čet jul 23, 2020 3:32 pmda je Amar htio Fanima ,on bi doša kod nas jer Mušlija nudio prvo nama i problem nisu bile finansije.Ni pitari nisu platili neku enormnu cifr već jednostavno nastao je sukob na relaciji Fanimo-Mladost.
Iskreno ne bi se ljutio da je došao ali sad da je nkakav BUM nije.Naše najveće pojačanje je ostanak Jovanovića pa makar i polusezonu.