NAVIJAČ je napisao/la: ↑ned jul 05, 2020 2:37 am
Glas Razuma je napisao/la: ↑ned jul 05, 2020 12:53 am
Ukoliko ne bude dupla titula za stogodisnjicu Zeljeznicara, gospodin Amar je bivsi.
Ko to kaze? Moze li izvor?Jel to zvanicni stav UO ili Juga?
Ili si ti na balkonu s komsijom tako odlucio?
Stav je moj naravno. Nisam niciji glasnogovornik i ne zastupam nicije stavove 'sem mojih, ali imam preko 40 godina staza na tribini i stotine gostujucih utakmica. Vise sam zaboravio, nego sto vi mladji pamtite, a trudim se da ne zaboravim mnogo. Pisem sebi na papir cesto.
Objasnicu svoj stav: Bivsi sazivi UO i NO su otjerani zbog takvih rezultata, smatram da je jedino posteno da iste kriterijume imamo prema svima. Obecana nam je titula i sve smo zrtvovali zbog nje.
Za razliku od forumasa koji su otvoreno pisali protiv Zeljeznicara (mislim na forumase koji su slavili "dan pobjede", odnosno na doticnog konobara) dok su ti isti sazivi UO i NO bili u klubu, necu to raditi, pa obecavam da cu od danas se suzdrzavati takvih komentara. Fer je biti posten iskljucivo. Napominjem: djeco, nemojte da vas manipulisu "Neandertalci" i slicni profili sitne duse. Oni nece prestati biti aktivni, dok god je Bosna podjubrena njihovim interesima. Ja sam vase lijepe godine prosao i bio izmanipulisan 90-ih. Mladost je cudo, slusajte samo svoje srce kada je Zeljeznicar u pitanju, pa necete napraviti fulu.
Svako dobro.