ako kakvog pravog ili prave igrace bdovedemo tj ne racunajuci mrmota bekrica mi cemo biti u rangu mladosti dk.a sve su prilike da ce tako biti nazalost i to u vrijeme 100.rodjendana.
grobari ZELJE napolje.
Ja vas pesimiste ne kontam.Mozda su Ramovic i Pavic otisli iz prve postave.Faka,Dzenan,Kemo kao da i nisu otisli.Znaci kostur je tu.A tvrdim da imamo najbolji tim u ligi.Samo je do glava i racuna u banci.Da nikog ne dovedemo najbolji smo.kad ti Gavro kaze relax.
cccc ej moj gavro ti bas gubis dodir s realnoscu vidise da je veliki ao uzeo pod svoje.gavran je napisao/la: ↑sri jun 24, 2020 3:46 pmJa vas pesimiste ne kontam.Mozda su Ramovic i Pavic otisli iz prve postave.Faka,Dzenan,Kemo kao da i nisu otisli.Znaci kostur je tu.A tvrdim da imamo najbolji tim u ligi.Samo je do glava i racuna u banci.Da nikog ne dovedemo najbolji smo.kad ti Gavro kaze relax.
1921.ba je napisao/la: ↑sri jun 24, 2020 4:01 pmReportaža: Konjic, pripreme FK Željezničar
https://1921.ba/reportaza-konjic-pripre ... nicar-7467
Liga nam je takva, kad bi nam u prvoj postavi igrali Jamak, Bekrić, Zeba i Bešlija opet bi bili ozbiljan kandidat za titulu..
da ali prije 10tak godina,ali nam se sad crno pise nazalost.
Ne zamjerite mu.....to je sve posljedica viska masnoca od nedelje....zeka_tm87 je napisao/la: ↑sri jun 24, 2020 4:27 pmcccc ej moj gavro ti bas gubis dodir s realnoscu vidise da je veliki ao uzeo pod svoje.gavran je napisao/la: ↑sri jun 24, 2020 3:46 pmJa vas pesimiste ne kontam.Mozda su Ramovic i Pavic otisli iz prve postave.Faka,Dzenan,Kemo kao da i nisu otisli.Znaci kostur je tu.A tvrdim da imamo najbolji tim u ligi.Samo je do glava i racuna u banci.Da nikog ne dovedemo najbolji smo.kad ti Gavro kaze relax.
Ma no sikiriki...ovo je sve podvala Senada M....a zna se da je on pokro' pare i uzimao trostruke kamate.Leon_Professional je napisao/la: ↑sri jun 24, 2020 12:33 pmŽeljo je ostao bez prihoda, nije bilo utakmica, karata, TV prenosa i u kontaktu sa direktorom i predsjednikom kluba došao sam do informacije da je doveden u pitanje opstanak kluba. Dogovorilo smo se da ova sredstva, na ovakav način, preusmjerimo.
https://sport1.oslobodjenje.ba/premijer ... ska/192512
Svašta.