sri jun 17, 2020 12:28 pm
Ovo sa Holandijaom i Belgijom je možda neki pilot projekat i UEFE jer definitivno treba napraviti proceduru gdje se igraju jače lige spojene od više klubova iz različitih zemalja a onda napraviti protok ka nekoj Euroligi i sl kroz takve lige. Ja mislim da je to budućenost, ali da će UEFA ići lagano a ne sada dajs svima da to prave. Pogotvo mi na Blakanu nismo ti koji prvi trebaju ići u tu priču.
Što se tiče sastava ja mislim da bezveze paničimo. Nama ako niko ne ode treba dva tri igrača. Amar garant ganja i čeka neke koji će donijeti dodatni kvalitet.
Golmani: Erić i Veca, za trećeg gurati malog Miličevića, a Kršić na posudbu treba nu da brani. Mali Miličević će braniti za juniore
Desni bek: Siniša, Blažević
Lijevi bek: ELdar, Stana (može biti treća opcija na oba beka, a i na kirlima nedo BOg)
Stoperi: Jovanović, Miletić, Ikić, Kosorić, Bajramović (junior dobar po meni pripreme pa posudba a onda u vatru)
Sredina: Meša, Bojo, Dado, Jamak, Hajdar, Osmanović, Mehić (neko će morati opet na posudbu)
Krila: Veseli, Ayaji, Subašić, Mujić, Zajmović, Mujezinović(kao treća opcija za sve pozicije u sredini)
Ofanzivni vezni: Štilić, Ramović, Žera, Dacić
Napad: Lendra, Zec
Znači mi ako ostane Rama ( ja mu se još nadam jer je specifičan igrač i volim ga nekako) imamo po dva igrača iskusna na svakoj poziciji osim lijevog beka. I imamo i treće opcije tipa Zajm može i u napadu, Zec na krilu, na ofanzivnom veznom, Rama na krilu itd itd. I imamo različite tipove igrača na svim pozicijama. Znači samo lijevi bek je podmoranje. Ostalo možemo čekati kapitalca (Znam sad će mnogi nema para ovo ono ja govorim o činjenicama o igračkom kadru bez dodatnih uticaja) koji uvijek dođu na kraju prelaznog jer čekaju vani. Najviše nam još jedan kapitalac treba na krilu tj nadgradnja na postojeće. A ostalo ako niko ne ode nije podmoranje. Negdje čak i ako ode imamo opcija.