A dobro mogu li ja nesto da te pitam. Nevezano sto cesto ne mislimo isto i ostavicu to po strani.Bosanac1993 je napisao/la: ↑pon jun 08, 2020 5:57 pmNeozbiljan si za raspravu i dijalog. U 5 deka su obojica, bas kao i ti i svi kojima je samo jedno ime ispred Zelje.Srcezelje je napisao/la: ↑pon jun 08, 2020 5:47 pmSad Husara sto posto upravu jel,a menadzer arezine laze??? Jel bosance??? Ko te ne zna skupo bi te platio.Bajgi on zna da je husara upravu.Bosanac1993 je napisao/la: ↑pon jun 08, 2020 5:42 pm
Vidis ti i ovdje obmanjujes i iznosis laz na mene, ja uopste nijednim postupkom ni rijecju nisam stao na stranu bilo koga,niti mi je u interesu Amar, Senad ni Husara. To sto se tebi ne svidjaju dokazane cinjenice i realnost koja kaze da su isti ti koje branis otjerali sposobne a danas po ulici bukvalno gdje god zastanu traze sposobne da uđu u klub, nije moj problem vec tvoj. Sramota na tebe i tvoje ime, Bgm. Daj nam ime i przime svih tih trgovina sa proslom Upravom pa da vidimo u čemu i na osnovu čega nas je zavalio Husara(kojeg ako ces iskreno uopste ne gotivim zbog seljackog mentaliteta u nekim drugim stvarima). Tebi ocito ne odgovara Husara ali ti mozda odgovara menadzer koji je licni vozac naseg trenera i vlasnik "zvanicne stranice kluba" a dojucerasnji glavni medijski pljuvac imena kluba Zeljeznicar. Zaboravljate pa mislite da smo svi sve zaboravili. Lažeš,nek je tebi na sramotu.
Pozdrav
Pozdrav
Zanima me jel Husara bio upravu i klaun,kad je za vrijeme stare uprave,pisao drvlje i kamenje na Zelju,na upravu. Kad je na dnevnoj bazi srao po nama.Jesmo li likovali ovdje sto smo lupili tarabu jednom mesetaru i pitarskom keru.
Tada je uglavnom pisao gluposti i bio lazovcina.
Ovo je iskljucivo jedini razlog zbog kojih ja ulazim u rasprave sa mnogim ovdje. Sto se za iste ili sustinski slicne stvari,pricaju 2 razlicite price,imaju dvostruki arsini.
Sad Husara prica istini a inace je debil.
Sto mnogi su vodjeni nekim drugim interesima,pa ga zamaste gratis 30 posto.
Ovakvih prica i slicnih bilo je jos mnogo.