Mozda jeste zvucao bezobrazno, i po meni je fulio min 3 ali treba to gledat sa druge strane. On je napadac i psiha je cudo, samo sa ovakvim pristupom i samouvjerenoscu mozes prevazici neke periode kad te ne ide.Leon_Professional je napisao/la: ↑ned mar 08, 2020 10:45 pmRamović je najbolji naš igrač u ovoj polusezoni. Rekao je i Amar to. Tako da, nema potrebe srati liku.SirAlexFerguson je napisao/la: ↑ned mar 08, 2020 10:02 pmVolio bi da cujem da Amar prokomentarise posebno nastupe igraca , iza Stilica bi stajali Rama i Mesa, ja sam zapamtio jednu gresku Rame i to nebitna, nista nije opasno bilo a vidio puno vise dobrih stvari ali dobro ovdje ima znalaca koji ocekuju mozda svake sedmice hattrick..
sve u svemu dobro dosla tri boda, mogli smo uprskati sreca nismo..
Amar ce ocitati lekciju i Lendri i Veselom , nase je da ih opet podrzimo narednu utakmicu.
Raspored nije lagan nikome pa ni nama, ali po meni bolji je nama nego konama.. Da ne pametujemo puno, odmorimo se proslavimo i idemo dalje...
Joj Lendrića jesr bezobrazan, nešto on odbrusi novinaru. Šta bolan jednu šansu, onu mrtvu, pa onu kad si golmana driblao, pa kad ti je Sinan spustio. I još opravdanje da fulaju i Barca i Real.
Frajeru nema te u meču nikako em još ne možeš zabiti ono što ti namjeste.
Zato mi je draze kad ga cujem da ovako prica nego da kuka kako je fulio par sansi.
Samo naprijed Ive majstore, donijeces ti nama aBd puno radosti ovog proljeca