NAJAVA: FK Željezničar - FK Tuzla City
https://1921.ba/najava-fk-zeljeznicar-f ... -city-7428
Jel' ti problem postaviti naš i njihov raspored?
Po trenutnom:Plava Porodica je napisao/la: ↑sub mar 07, 2020 8:28 pmJel' ti problem postaviti naš i njihov raspored?
Slabo ja ovo kontam![]()
od zla oca od gore majke, pa kome je ovo dobro u pm. Kakva crna titula, ako ostanemo ispred Borca i Zrinjskog za europu bice bingoAsharaK je napisao/la: ↑sub mar 07, 2020 8:30 pmPo trenutnom:Plava Porodica je napisao/la: ↑sub mar 07, 2020 8:28 pmJel' ti problem postaviti naš i njihov raspored?
Slabo ja ovo kontam![]()
Sarajevo gosti
Zrinjski kuci
Borac gosti
Tuzla domacini
Radnik gosti
Siroki domacini
Velez gosti
Sloboda domacini
Mladost gosti
Celik domacini
Zvijezda gosti
4 loše i 7 dobrih.AsharaK je napisao/la: ↑sub mar 07, 2020 8:30 pmPo trenutnom:Plava Porodica je napisao/la: ↑sub mar 07, 2020 8:28 pmJel' ti problem postaviti naš i njihov raspored?
Slabo ja ovo kontam![]()
Sarajevo gosti
Zrinjski kuci
Borac gosti
Tuzla domacini
Radnik gosti
Siroki domacini
Velez gosti
Sloboda domacini
Mladost gosti
Celik domacini
Zvijezda gosti
sarajevo kao gost - svejednoPlava Porodica je napisao/la: ↑sub mar 07, 2020 8:38 pm4 loše i 7 dobrih.AsharaK je napisao/la: ↑sub mar 07, 2020 8:30 pmPo trenutnom:Plava Porodica je napisao/la: ↑sub mar 07, 2020 8:28 pm
Jel' ti problem postaviti naš i njihov raspored?
Slabo ja ovo kontam![]()
Sarajevo gosti
Zrinjski kuci
Borac gosti
Tuzla domacini
Radnik gosti
Siroki domacini
Velez gosti
Sloboda domacini
Mladost gosti
Celik domacini
Zvijezda gosti
Belaj lavor, leševi, bijeljina i velež
Prednost zrinjski siroki sloboda tuzla celik kuci
Mladost i zvijezda "lagana" gostovanja
U slučaju krvave borbe za titulu za kraj dobra gostovanja u mostaru, pa protiv slobode na Grbavici, pa onda u Kaknju 2000 naših, pa protiv celika puna Grbavica, pa i u ugljevik ako zadnje kolo odlučuje može nas otići koja milja..
A ko nam je sljedeće kolo?
Čelik kući, ako ostanemo drugi.Plava Porodica je napisao/la: ↑sub mar 07, 2020 8:48 pmA ko nam je sljedeće kolo?
Derbi je za 14.dana.
upravu si ti, al mislim da je asharak samo redom pisao po tabeli jesmol domacini ili gostidjoxxx1921 je napisao/la: ↑sub mar 07, 2020 8:55 pmMislim da nije to raspored. Koliko me sjecanje sluzi, ide bergerova. U prvom kolu, prvi ceka zadnjeg, a drugi prezadnjeg na tabeli. A u drugom kolu, prvi ceka drugog