niste svjesni kakve nam to probleme moze donijeti, previse laicki gledate stvari, bolje bi bilo na novoj tribini na onom limu sto se nalazi iznad duplih stubova
niste svjesni kakve nam to probleme moze donijeti, previse laicki gledate stvari, bolje bi bilo na novoj tribini na onom limu sto se nalazi iznad duplih stubova
ima on vec dogovoreno za dalje tako da tu je pola godine i odesajo10 je napisao/la: ↑čet mar 05, 2020 4:19 pmNeznam hocel igrati protiv Tuzle ali znam da se mora sa njim vec sada produziti ugovor (ako je istina da ima opcija u ugovor do iduceg ljeta! Ikic je odigrao super utakmicu u Ugljeviku i mogao bi ga zamijeniti.
Samo Kosoric kakvo osvjezenje nasprem sindikalca. Priznajem bilo je tuzno gledati traku na ruci Vedrana a imas Kosorica u ekipi. Al okej..
Svi to znamo, ali zašto je onda na zvaničnoj pisalo uz opciju produženja? Kakva je to opcija, ako mu propadne angažman da ostane kod nas?pintol_TM87 je napisao/la: ↑čet mar 05, 2020 8:45 pmima on vec dogovoreno za dalje tako da tu je pola godine i odesajo10 je napisao/la: ↑čet mar 05, 2020 4:19 pmNeznam hocel igrati protiv Tuzle ali znam da se mora sa njim vec sada produziti ugovor (ako je istina da ima opcija u ugovor do iduceg ljeta! Ikic je odigrao super utakmicu u Ugljeviku i mogao bi ga zamijeniti.
Samo Kosoric kakvo osvjezenje nasprem sindikalca. Priznajem bilo je tuzno gledati traku na ruci Vedrana a imas Kosorica u ekipi. Al okej..
Ne moze tu od antena.
pa vrlo vjerovatno je to, mada nije njemu problem naci angazmanHaklapuc je napisao/la: ↑čet mar 05, 2020 8:48 pmSvi to znamo, ali zašto je onda na zvaničnoj pisalo uz opciju produženja? Kakva je to opcija, ako mu propadne angažman da ostane kod nas?pintol_TM87 je napisao/la: ↑čet mar 05, 2020 8:45 pmima on vec dogovoreno za dalje tako da tu je pola godine i odesajo10 je napisao/la: ↑čet mar 05, 2020 4:19 pm
Neznam hocel igrati protiv Tuzle ali znam da se mora sa njim vec sada produziti ugovor (ako je istina da ima opcija u ugovor do iduceg ljeta! Ikic je odigrao super utakmicu u Ugljeviku i mogao bi ga zamijeniti.
Nije mi jasno zašto izlaze kroz teren, zar nemaju normalan izlaz s tribine, plus trener gostujućeg tima tu...
Možda su otišli u svlačionicu da održe sastanak u pratnji policije
Podjele koju plesku tu i tamo.
imali su konflikt poslije utakmice sa svojim igracima..pa su poslije nastavili put do svlacionice ..
Stigao Ajayi i vec se prihvatio posla