Tako je vec godinama, uzasni smo bez lopte, linije se slabo krecu a ovi krilini katastrofa. Ako cemo realno gledati, ne navijacki.Schwarz je napisao/la: ↑ned feb 23, 2020 8:30 amVezano za ovu utakmicu a i inace za nase tekme, meni nije jasno kako mi ne znamo da se krecemo bez lopte. Nevjerovatno je da igrac s krila nikad ne pokusa uci u sredinu, vec stoji i ceka loptu kraj linije. Prilikom ubacaja iz kornera, kad njihovi izbiju loptu nikad nikog nema da ceka to loptu na 25 ili 30m. Svaki put lopta dodje do njih.Zar je tesko pokusati predvidjeti gdje ce se lopta odbiti.Al jok, kod nas samo cekaju da im lopta dodje direkt u noge. Sto se tice tekme odbrana je dobro djelovala gdje nas njihova krila nisu nijednom probila, a Aco 1 i 2 su djelovali dosta dobro.Sto se tice napada, vise je pokazao Subasic za 15min, nego svi ostali zajedno.
Jucer se vidjelo da Jamak ne moze igrati ozbiljan fudbal, on sto igra je moglo proci prije 30 godina.
Onaj plavsic i mekic su pojeli sredinu, nema gdje ih nije bilo. Jamak stane na loptu bukvalno i gleda sta bi s njom ???
Po meni ovo je jucer izgledalo bas lose i amaterski, da moze bolje kada smo kompletni moze ali je opet nedovoljno za nesto vise od samog izlaska u eveopu, eto da se budzet dopuni.