Nikad zaboravljen, tu je na avatarucikazubo je napisao/la: ↑pet feb 14, 2020 6:17 pmMirko je primjer beka koji je idealan za stil fudbala u nasoj ligi.
Samo spartaj gore dole 90 minuta, nazad potpuno odgovoran i pouzdan a naprijed sta uradi uradi.
Ostala mi je u sjecanju utakmica iz Gradačca, ne sjecam se cak ni rezultata, bilo lose vrijeme, jos novcanik zijanio na parkingu, elem tekma je ostala u sjecanju zbog njegove borbe i nevjerovatnog trcanja do zadnjeg sudijskog zvizduka, domaca publika mu je aplaudirala u jednom momentu.
A covjek je potpuno neprimjetno prosao kroz nas klub, nit smo zalili za njim kao sto sad za nekim parmacima zalimo, nit smo ga spominjali ikad nesto specijalno poslije, a lik kvalitetom i karakterom pravi igrac za Zeljeznicar.
Zeljkovic je isto slican tip, malo losija verzija Mirka, ali svakako karakterom a i kvalitetom vise nego dobar, a tad smo ga svi nekako podcjenjivacki gledali, mozda zbog cudnog stila igre, neobicne gradje i izgleda, ne znam, nekad ne cijenimo igrace koji su itekako zasluzili postovanje, a balimo za nekim debilima koji nikako ne idu uz ime naseg kluba.
Jedan preskočio čitave, a drugi pola priprema i nije sigurno hoćemo li ga potpisati...
Vazda je to tako bilo kod babuke, nikad normalan prelazni rok, vazda neko natezanje, cekanje, eventualnosti itd. Svi naši konkurenti su se pojačali prije glavnog dijela priprema, samo mi kao budale još čekamo neko pojačanje a danas generalna proba. Kad je vidio da nema kud, vratio je Kemu i Ramu u ekipu. Sve improvizacija. Al' OK....fcz je napisao/la: ↑sub feb 15, 2020 1:11 amSta, znaci sad nista ni od Kyeremeha? Divno, sve bolje od boljeg.
Dojucerasnji desni bek predzadnje ekipe na tabeli ce nam glumiti krilo (i to ako dodje), ubojiti Zajmovic ce u kupu glumiti napadaca, kad nam jedino krilo u ekipi ne bude moglo igrati glumice ga rasijani Mujezinovic... a mi cemo glumiti da smo kandidat za trofeje.
Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑pet feb 14, 2020 5:13 pmVise je bila paralela na delije kad su pjevali Ti si Zvezdin cetnik Roberte. A sudeci po tome da rakiju donosi ocigledno mu nije smetalo.
Mirko je kad smo kod toga jedan od boljih stopera koje smo imali i vrlo dobar covjek.
Greška moja - Htio sam staviti Blažević igra beka čim papire dobije. A kako znam ( da opet ne bude da furam) krilo dolazi sigurno.
Daj neku insajdersku baci ko placa za Mirokovu rakiju?djoxxx1921 je napisao/la: ↑sub feb 15, 2020 10:28 amA mogli smo vratiti iz penzije Radovanovica da igra stopera![]()
![]()