Brku milina slusati
Hocemo treci dio

Ja priznajem samo K.D.B. iz Cityja, ostalo su šalabajzeri, još ima iskustva s Grbavicom, doduše traumatičnaLeon_Professional je napisao/la: ↑pet feb 14, 2020 9:37 pmPa vidiš da smo se zalijepili za Sterlinga. Doduše Sterling za sirotinju iz Doboja kod Kaknja kod Zenice![]()
Naša najveća dva pojačanja ispadoše igrači koji su iz postojećeg kadra. Ne znam je l to ijedan klub na svijetu postigao: pojačali smo ekipu vlastitim igračima. Aferim!fanaticZeljin je napisao/la: ↑pet feb 14, 2020 6:08 pmČitav prijelazni rok se najavljivao extra , mega, giga prijelazni rok, a na kraju smo dobili jedno veliko ništa. Ne dobijanje licence uzima mah.
Odličan intervju
Hare79 je napisao/la: ↑pet feb 14, 2020 10:16 pmNaša najveća dva pojačanja ispadoše igrači koji su iz postojećeg kadra. Ne znam je l to ijedan klub na svijetu postigao: pojačali smo ekipu vlastitim igračima. Aferim!fanaticZeljin je napisao/la: ↑pet feb 14, 2020 6:08 pmČitav prijelazni rok se najavljivao extra , mega, giga prijelazni rok, a na kraju smo dobili jedno veliko ništa. Ne dobijanje licence uzima mah.
Sto se tiče crnje, ne mora sad ni dolaziti kad nije pripreme prošao s nama. Dok se on uigra, prođe sezona... Ovo je sve neozbiljno i teška improvizacija. Ponizavamo se tako što nas razni seljaci vuku za nos. Al OK, što bi reko Osim.
A 20.12.2018. Potpisao za olimpik. Ne pravi su lud uvijek avlamiavlami97 je napisao/la: ↑pet feb 14, 2020 10:18 pmOdličan intervju![]()
Samo mi nije jasno ko je otjerao Mirsada Bešliju...26.1,2019. Zvanična stranica kluba sa Grbavice je upravo prenijela vijest kako je dužnosti glavnog skauta Plavih razrješen Mirsad Bešlija.
Isto vrijedi i za Z. Zebu.
Možda sam ja nešto pogrešno razumio, ali su Mirsad Bešlija i Zajko Zeba "nogirani" od Uprave koju je instalirao Amar Osim.
https://www.transfermarkt.com/zajko-zeb ... eler/41798mamba21 je napisao/la: ↑pet feb 14, 2020 10:32 pmA 20.12.2018. Potpisao za olimpik. Ne pravi su lud uvijek avlamiavlami97 je napisao/la: ↑pet feb 14, 2020 10:18 pmOdličan intervju![]()
Samo mi nije jasno ko je otjerao Mirsada Bešliju...26.1,2019. Zvanična stranica kluba sa Grbavice je upravo prenijela vijest kako je dužnosti glavnog skauta Plavih razrješen Mirsad Bešlija.
Možda sam ja nešto pogrešno razumio, ali su Mirsad Bešlija i Zajko Zeba "nogirani" od Uprave koju je instalirao Amar Osim.samo smijesan ispadas
![]()
Sta pise, ne moze mi otvoriti?HajrA je napisao/la: ↑pet feb 14, 2020 10:43 pmhttps://www.transfermarkt.com/zajko-zeb ... eler/41798mamba21 je napisao/la: ↑pet feb 14, 2020 10:32 pmA 20.12.2018. Potpisao za olimpik. Ne pravi su lud uvijek avlamiavlami97 je napisao/la: ↑pet feb 14, 2020 10:18 pm
Odličan intervju![]()
Možda sam ja nešto pogrešno razumio, ali su Mirsad Bešlija i Zajko Zeba "nogirani" od Uprave koju je instalirao Amar Osim.samo smijesan ispadas
![]()
Ako je neko smijsan onda si to ti sine...
26.01.2019.mamba21 je napisao/la: ↑pet feb 14, 2020 10:32 pmA 20.12.2018. Potpisao za olimpik. Ne pravi su lud uvijek avlamiavlami97 je napisao/la: ↑pet feb 14, 2020 10:18 pmOdličan intervju![]()
![]()
Povrijedjen
Kad vidim ovu dvojicu mladjahnih golobradih mladica u sredini, ja se ne brinem za nas.
Pa jasno je po svemu da se tako radi i danas, jedna osoba vratila svoj javašluk u klub...samo sad idu na banku po hipotekarne kredite jer imaju od čega založiti.