Kad smo konama poslali sluzbenu ponudu za Duljevica. Tad su te pare vjerovatno bile od pozajmica, ali bar si imao ljude koji mogu pozajmiti u ovom periodu kad nema prihoda pa se naplatiti kad dodju pare od Evrope ili nekog igraca. Sad nemamo ni to. Imalo laganje, malverzacije i ostalo. Samo je pitanje koliko dugo ce se ovo uspjeti odrzati dok ne dodje do kraha.Brkoo je napisao/la:Kad smo mi to imali 200 hiljada eura za pojacanja i to u svakom trenutku da mozemo dati?cipiripi je napisao/la: ↑čet feb 06, 2020 12:25 pmMrtav ozbiljan, a dat cu ti i obrazlozenje.
Ja i zena kada primimo platu odredjenu svotu novca odvajamo za kucni budzet. Iz tog budzeta se finansiraju mnoge stvari, poput racuna, skolovanja, hrane i slicno.
Jedan dio sredstava ide za ustedjevinu, jedan dio sredstava ide za godisnji odmor, jedan dio sredstava ide za rate kredita.
FK Zeljeznicar je klub koji ima godisnji budzet koji se vjerovatno planira na osnovu prihoda i rashoda. U to m budzetu bi morale biti najvaznije stvari za jednu tekucu godinu, poput plata, rekonstrukcije stadiona,komunalnih i tekucih troskova, a izmedju ostalog i transfer politike kluba
Ako u tom budzetu nema stavka koja se DIREKTNO odnosi na transfere u dva prelazna roka u toku godine onda smo mi "kuca" tj KLUB koji zivi od danas do sutra.
Nadam se da sam ti sada objasnio koliko je bio ozbiljan moj post.
Sent from my iPhone using Tapatalk