avlami97 je napisao/la: ↑pon jan 27, 2020 4:09 pm
BlueTrain je napisao/la: ↑pon jan 27, 2020 3:54 pm
Mozete iznositi neistine iz kojekakvih animoziteta, ali istina je da je ono sto je posljednje Kemal stavio na stol jeste fiksna plata od 2500 BAM, bez ikakvih bonusa, uz klauzulu od 40% odigranih minuta tokom polusezone (ukljucujuci, prvenstvene i kup utakmice). Klauzula se odnosi na svaku narednu polusezonu, dakle nije imperativne prirode i ne podrazumijeva moranje, nego samo zastitu profesionalne karijere. Na kraju, svaki respekt Kemalu za 18 godina provedenih u klubu i sretno! Ako nisam bio jasan, ukoliko se ne ispostuje klauzula, on ima pravo raskida na narednoj polusezoni, tj. nije uslov za potpis ugovora.
Zanimljivo.
Znaš li možda koliko je "dato" A. Jovanoviću i koliku će imati platu za potpis na pola godine?
Havala, unaprijed.
Kemo hvala i sretno. Odigrao si neke strašne tekme, ali ona protiv R.B Salzburga u Omladinskoj ligi prvaka će mi ostati u posebnom sjećanju.
P.S. I još nešto. Kemo je imao 1271,00KM platu, čini mi se. Neko je postavljao Keminu platnu listu.
Prvo sto reče HajrA da smo postali klub istomišljenika. Drugo izgleda i forum to želi.
Pročitah par stranica i ne vidim da je avlami biko koga vrijedjao. Razumjem da je administraciji foruma tesko raditi istu, ali kompromisi da se banuje jedan i tamo nas vode u situaciju u kojoj zivimo. Nema kompromisa na istinu.
Mi Kemu i igrace kao Kemo trebamo od blata pravit, a ne u blato ih bacit.
Rece neko idi vani i pravi ugovore. Kako te nije stid?
Treba Zelji donosit pare, a u Zeljo ga ponizava.
Ja ovog Zelju ne mogu prepoznati, niti navijače pojedine. Kemo je 18 godina u klubu i držao je sa Sipom odbranu polusezonu. Pokažite malo poštovanja.
I da kada pišete (teoretsku sa bonusima) bruto platu Keme, pišite i bruto platu Vrhovnog...nemojte njegovu u neto stavljat. I dodajte ono zbog čega se ušlo u klub, da bi se zaustavile presude.
I tako je... postali smo i klub licemjera. Malo ćemo gledat interes kluba kad treba Kemu svuć u ravan, a malo ćemo gledat nekoga kad treba i kamate isplatiti.
Kemo živ i zdrav bio. I hvala ti do neba. I izvini...a mladi igrači imaju viditi sta ih čeka.