Nema veze što je npr. Goodison davno napravljen, misliš da na stadionima u Engleskoj nema korekcija? Da to toliko smeta ljudima na Goodisonu oni bi uradili novi krov bez stubova. Dva miliona eura je njima ništa, više će dobiti Ancelotti kao bonus što će ih ostaviti u ligi ove sezone.LeBlue je napisao/la: ↑ned jan 12, 2020 10:37 amNecu previse da preseravam, jer znam kakva je situacija i bilo kakav krov je super. Samo koristiti ova dva primjera kao argument za krov sa stubovima nije bas na mjestu, jer su oni davni dana napravljeni. Sto novi stadion Evertona koji se trenutno gradi nece imati stubove. Pa normalno, jer to nigdje na svijetu vise nije praksa. Opet kazem, bilo kakav krov je odlicno.
Pa eto, neka ih prenesu na noviblueboy je napisao/la: ↑ned jan 12, 2020 11:26 amNema veze što je npr. Goodison davno napravljen, misliš da na stadionima u Engleskoj nema korekcija? Da to toliko smeta ljudima na Goodisonu oni bi uradili novi krov bez stubova. Dva miliona eura je njima ništa, više će dobiti Ancelotti kao bonus što će ih ostaviti u ligi ove sezone.LeBlue je napisao/la: ↑ned jan 12, 2020 10:37 amNecu previse da preseravam, jer znam kakva je situacija i bilo kakav krov je super. Samo koristiti ova dva primjera kao argument za krov sa stubovima nije bas na mjestu, jer su oni davni dana napravljeni. Sto novi stadion Evertona koji se trenutno gradi nece imati stubove. Pa normalno, jer to nigdje na svijetu vise nije praksa. Opet kazem, bilo kakav krov je odlicno.
Ništa onda ti piši UEFA-i da nam odobre još para, reci dijelu navijača se ne sviđa ovako.LeBlue je napisao/la: ↑ned jan 12, 2020 11:28 amPa eto, neka ih prenesu na noviblueboy je napisao/la: ↑ned jan 12, 2020 11:26 amNema veze što je npr. Goodison davno napravljen, misliš da na stadionima u Engleskoj nema korekcija? Da to toliko smeta ljudima na Goodisonu oni bi uradili novi krov bez stubova. Dva miliona eura je njima ništa, više će dobiti Ancelotti kao bonus što će ih ostaviti u ligi ove sezone.LeBlue je napisao/la: ↑ned jan 12, 2020 10:37 am
Necu previse da preseravam, jer znam kakva je situacija i bilo kakav krov je super. Samo koristiti ova dva primjera kao argument za krov sa stubovima nije bas na mjestu, jer su oni davni dana napravljeni. Sto novi stadion Evertona koji se trenutno gradi nece imati stubove. Pa normalno, jer to nigdje na svijetu vise nije praksa. Opet kazem, bilo kakav krov je odlicno.
Ja sam cuo da lim nece biti plav sa unutrasnje strane.Bolje da ga i ne stavljajublueboy je napisao/la: ↑ned jan 12, 2020 11:47 amNišta onda ti piši UEFA-i da nam odobre još para, reci dijelu navijača se ne sviđa ovako.LeBlue je napisao/la: ↑ned jan 12, 2020 11:28 amPa eto, neka ih prenesu na noviblueboy je napisao/la: ↑ned jan 12, 2020 11:26 am
Nema veze što je npr. Goodison davno napravljen, misliš da na stadionima u Engleskoj nema korekcija? Da to toliko smeta ljudima na Goodisonu oni bi uradili novi krov bez stubova. Dva miliona eura je njima ništa, više će dobiti Ancelotti kao bonus što će ih ostaviti u ligi ove sezone.
Epa vidis, to je upravo ono sto nisam napisao. Nego se prezentira kao da je to neki standard gradnje da je krov super sa stubovima jer eto Fulham i Everton imaju. A to nije tacno.blueboy je napisao/la: ↑ned jan 12, 2020 11:47 amNišta onda ti piši UEFA-i da nam odobre još para, reci dijelu navijača se ne sviđa ovako.LeBlue je napisao/la: ↑ned jan 12, 2020 11:28 amPa eto, neka ih prenesu na noviblueboy je napisao/la: ↑ned jan 12, 2020 11:26 am
Nema veze što je npr. Goodison davno napravljen, misliš da na stadionima u Engleskoj nema korekcija? Da to toliko smeta ljudima na Goodisonu oni bi uradili novi krov bez stubova. Dva miliona eura je njima ništa, više će dobiti Ancelotti kao bonus što će ih ostaviti u ligi ove sezone.
A sto nisu snijeg ispod ocistili? Ne valja ovo nista...
Nema veze, bio nam je supalj i sjever poslije rata i evo sta nam fali sad, pajel.