Nisi dobar nikako....
Lijeci se burazeru...
Za sta ja to prozivam Osime...
Nisi dobar nikako....
Koliko god nam se neka misljenja podudarala,moram te razocarati,da nisam uopste razmisljao u tom pravcu niti se moj post odnosio na to....Bosanac1993 je napisao/la: ↑uto jan 07, 2020 1:38 pm...da se neometano namire jos neopune 3 rate kamata. Jesi na to mislio?Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑uto jan 07, 2020 1:13 pmUklonjene su sve prepreke da se i porodica Osim ukljuci u ovu kupovinu 10 godisnjih ulaznica.Grbavica 2 je napisao/la: ↑uto jan 07, 2020 12:36 pmhttps://fkzeljeznicar.ba/prodaja-preost ... inu/39976/
Kazu da je umjesto kopacki papuce zaduzio u novom klubu.
Šteta što za takve kao ti iste ne postoje, što se tiče kluba i pisanja o istom u tom smijeru i načinu.Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑uto jan 07, 2020 1:13 pmUklonjene su sve prepreke da se i porodica Osim ukljuci u ovu kupovinu 10 godisnjih ulaznica.Grbavica 2 je napisao/la: ↑uto jan 07, 2020 12:36 pmhttps://fkzeljeznicar.ba/prodaja-preost ... inu/39976/
Sta je problem?AdmirA je napisao/la: ↑uto jan 07, 2020 2:03 pmŠteta što za takve kao ti iste ne postoje, što se tiče kluba i pisanja o istom u tom smijeru i načinu.Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑uto jan 07, 2020 1:13 pmUklonjene su sve prepreke da se i porodica Osim ukljuci u ovu kupovinu 10 godisnjih ulaznica.Grbavica 2 je napisao/la: ↑uto jan 07, 2020 12:36 pmhttps://fkzeljeznicar.ba/prodaja-preost ... inu/39976/
Što sam ja to plitak?Grbavica 2 je napisao/la: ↑uto jan 07, 2020 12:19 pmSreća pa se ti ništa ne pitaš i nikada nisi bio u ozbiljnijim strukturama kluba. To je očito, čim ovako plitko razmišljanje imaš.Ludvig Leple je napisao/la: ↑uto jan 07, 2020 10:20 amO tom nekom novom stoperu Jovanoviću dovoljno je samo pročitati koji je posljednji klub i sve je jasno ko dan:
"Njegov posljednji klub je Jeju United, trenutno član druge korejske lige."
Uozbiljite se ljudi, nemaju para za kifle, a ne da dovedu "igrača" koji je pojačanje. Mogu dovesti još par ovih istrošenih poluamatera i to je to.
Vrijeme je da se kupite svi skupa, nije ovo za Vas, vratite čovjeku pozajmicu i kamate i svi lagano za rukicu.
Al hajde, ja ću ti oprostiti kada Tit Ulu budemo slavili aBd, čak ću te zvati da skupa idemo pred vječnu.![]()
Svakako racunajte na mene .storm_raider je napisao/la: ↑uto jan 07, 2020 2:14 pmForum ce opet ucestvovati u akciji kupovine jedne desetogodisnje i izabracemo izmedju nas kome cemo je pokloniti. Po mogucnoscu nekom omladincu ili omladinki, kao i prve dvije.
AuuuuuuFaca Sa Ulica je napisao/la:Kazu da je umjesto kopacki papuce zaduzio u novom klubu.Leon_Professional je napisao/la: ↑uto jan 07, 2020 1:56 pmKlasan branič, ali jbg nije slobodan.
Doživotni ugovor![]()
Prije svega zbog ovoga: "Vrijeme je da se kupite svi skupa, nije ovo za Vas, vratite čovjeku pozajmicu i kamate i svi lagano za rukicu"Ludvig Leple je napisao/la: ↑uto jan 07, 2020 2:15 pmŠto sam ja to plitak?Grbavica 2 je napisao/la: ↑uto jan 07, 2020 12:19 pmSreća pa se ti ništa ne pitaš i nikada nisi bio u ozbiljnijim strukturama kluba. To je očito, čim ovako plitko razmišljanje imaš.Ludvig Leple je napisao/la: ↑uto jan 07, 2020 10:20 amO tom nekom novom stoperu Jovanoviću dovoljno je samo pročitati koji je posljednji klub i sve je jasno ko dan:
"Njegov posljednji klub je Jeju United, trenutno član druge korejske lige."
Uozbiljite se ljudi, nemaju para za kifle, a ne da dovedu "igrača" koji je pojačanje. Mogu dovesti još par ovih istrošenih poluamatera i to je to.
Vrijeme je da se kupite svi skupa, nije ovo za Vas, vratite čovjeku pozajmicu i kamate i svi lagano za rukicu.
Al hajde, ja ću ti oprostiti kada Tit Ulu budemo slavili aBd, čak ću te zvati da skupa idemo pred vječnu.![]()
Kakve ja veze imam sa Kostićem? Propuh trener, kao i Slavko, tako da ne znam na šta ciljaš.
U pravu si da je sreća da se ja ne pitam ništa, jer bi bilo svega i svačega. Od toga da bih zabranio oživljavanja karijera i sve usmjerio na što bolji skauting djece i igrača iz Prve lige FBiH, gdje ima sigurno dobrih igrača, ali eto je vjerovatno normalnije i lakše dovesti dva mrtvaca Kosorića i Jovanovića i ko biva riješen problem.
Volio bih da čujem tvoje viđenje i očekivanje dovođenjem konkretno ova dva mrtvaca?
sve mu zena brani nju za golmana