...a šta pišu?teatrale36 je napisao/la: ↑sub dec 28, 2019 5:03 pmSamo po Misimoviću, ostali ljudi su bili korektni, kad vidim sta pojedini pišu o Amaru, ne mogu vjerovati.teteac8684 je napisao/la: ↑sub dec 28, 2019 3:04 pmTi si jelde onaj koji u jednom postu poziva na jedinstvo, a svaku priliku koristis da pljunes po proslim...svaka cast, samo nastavi, zakopaj jos malo rov Zeljovacteatrale36 je napisao/la: ↑sub dec 28, 2019 2:14 pm
I redovno na Zapadu, šal i podrška Želji svaku utakmicu, pravi Željovac.
Mislim da je i zaboravio da je bio predsjednik uprave. Ali se ovde ne zaboravlja još uvijek, koliko on samo voli Želju!!![]()
Gk:Guso
Davno ja rekoh da nece biti u nivou sjevera
Pa i Stilic je premalo igrao. Ja to nekako gledam po zaslugama vise nego po kvaliteti, i tu bi mi svakako ispred Stilica bio Zeba pa cak i Bekric.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑sub dec 28, 2019 6:15 pmGk:Guso
Lb:Kvesic Cb:Graovac Cb:Kosoric Rb:Colic
Lm:Zakaric* Cm:Svraka Cm:Nyema Rm: MIRSAD BESLIJA
CAM:Stilic ST:Lendric.
Klupa: Antolovic, Vasilic, A Hodzic, M.Stevanovic, Zeba, Zolotic, Krpic, Visca.
Zakaric na lijevo jer moze igrati tu, Zec je to po vokaciji ali malo utakmica, Veseli je levat
Hvala za divan novogodisji poklon ujko
🤍
🤍
🤍
Iskreno vj si upravu, ali nekako mi ipak pripada tu,Minjore je napisao/la: ↑sub dec 28, 2019 6:36 pmPa i Stilic je premalo igrao. Ja to nekako gledam po zaslugama vise nego po kvaliteti, i tu bi mi svakako ispred Stilica bio Zeba pa cak i Bekric.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑sub dec 28, 2019 6:15 pmGk:Guso
Lb:Kvesic Cb:Graovac Cb:Kosoric Rb:Colic
Lm:Zakaric* Cm:Svraka Cm:Nyema Rm: MIRSAD BESLIJA
CAM:Stilic ST:Lendric.
Klupa: Antolovic, Vasilic, A Hodzic, M.Stevanovic, Zeba, Zolotic, Krpic, Visca.
Zakaric na lijevo jer moze igrati tu, Zec je to po vokaciji ali malo utakmica, Veseli je levat