Jbg ja godinama sanjam Yoshidu,Ticu,Selimovica farica,peraka,kovacevica,ganceva, markovicanikolica,,spahica,cutuka,stanceakog,drakula,smajica,pehilja,....i desetine njih jos.....shzna je napisao/la: ↑sri dec 11, 2019 9:08 pmJa svaku noc sanjam Toskasa, Bevaba, Husica, Pozdera, Musu, Elsnera, Radinovica, Secerovica i još desetine njih. Zapravo, ne znam je li san ili paraliza sna, samo umjesto demona mi se pojavljuju ovi likovi.
PratimsamoPlave je napisao/la: ↑sri dec 11, 2019 9:07 pmSad za puno manje para sve zbog Amara.Qooler je napisao/la: ↑sri dec 11, 2019 8:59 pmMa ja Vojo bio skup, a sada mokre snove imate na njega u Želji. Samo polako to ovo je sitnica, gdje Željo finansijski ide. Bit ćemo mi sretni za tri godine ako skupimo da platimo da nas iz lige ne izbace....PratimsamoPlave je napisao/la: ↑sri dec 11, 2019 5:59 pmStavi pod navodnike "igraca", jer 35% njih i nisu fudbaleri.
Ti "fudbaleri" su ga i doveli da Zeljo udje u 2019-tu sa dugom od tri plate. Neka hvala financijski izvjestaj je sve rekao, poslovanje sa 20.000 u plusu. Duzan plate, a poslovao u plusu, strasno!
Sta je ovo?Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑čet dec 12, 2019 7:50 amPratimsamoPlave je napisao/la: ↑sri dec 11, 2019 9:07 pmSad za puno manje para sve zbog Amara.
Ti "fudbaleri" su ga i doveli da Zeljo udje u 2019-tu sa dugom od tri plate. Neka hvala financijski izvjestaj je sve rekao, poslovanje sa 20.000 u plusu. Duzan plate, a poslovao u plusu, strasno!
Hajmo malo o ovome....
A mozemo i o ovome....![]()
To bi bilo u uređenom klubu normalno. Iako je nerealno da se vrati taj iznos od radnika, bilo bi poželjno rasčistiti stvari....ali mi od decembra 2018 uopšte ne težimo uređenom klubu.fcz je napisao/la: ↑čet dec 12, 2019 12:33 amZasto klub nije tuzio odgovorno lice za fijasko oko uplatnice Samprasu i zatrazio nadoknadu stete? Pored hotimicne/namjerne greske, u zakonu postoji institucija "krajnje nepaznje" (koju je u ovom slucaju jako lako dokazati) koja poslodavcu omogucava da tuzi radnika i zatrazi nadoknadu stete. Zasto to kod nas nije uradjeno? Cija to guzica vrijedi izgubljenih milion i kusur maraka??
Kakav bratshzna je napisao/la: ↑sri dec 11, 2019 8:16 pmJOJQooler je napisao/la: ↑sri dec 11, 2019 5:21 pmMala šala:
Pita amarovac, zašto je Misimović kupovao autobuse skupih igrača?
A misketovac mu odgovara :
Zato jer je mogao tj. imao pare i znao zaradit pare!!!
Najbolje što opisuje trenutnu situaciju u Želji:
a) Sirotinjo i Bogu si teška....
b) Nesposobnim je svako kriv...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vidim da konstantno pišeš kao da imaš izvor u Klubu, pa te molim da mi kažeš na koji način ćemo stati na noge, ustvari da ti preformulišem pitanje (jer ćeš vjerovatno izvrnuti), kakav je plan za stabilizaciju i napredak Kluba i ko ga je prezentovao?zeljeznicka21 je napisao/la: ↑čet dec 12, 2019 1:33 amA neki ovdje nam prali mozgove kako pada posjeta na stadionu jer je raja protiv Amara, yebem ti forum, situacija medju navijacima na stadionu nije ni blizu onoj koja je bila ovdje, u zadnje vrijeme su se napokon koliko toliko smirili, a tek ce se u rupe kad malo stanemo na noge
Tacno je, uplacene su im plate a znas li ko je uplatio?AdmirA je napisao/la: ↑čet dec 12, 2019 9:16 amUvjeravam vas da se situacija što se tice finansija dosta stabilizovala, dosta je težak period iza nas, na Skupštini ulaze ljudi sa novcem, a to ce nas jos ucvrstiti. Trafo stanica za grijace je uplacena, i izgradnja krova na istoku ide prema planu. Molim vas da pratite zvanicne informacije kluba, i da ne nasjedate na mahlske i kvazi novinarske Price, clanke. Mnogo je bolje, i optimisticnije nego sto neki Zele da predstave.
Hajde da mi budemo još bolji u nastavku, kao navijači.
Plata ne plate....posudjene pare ..Charlie Sheen je napisao/la: ↑čet dec 12, 2019 9:44 amTacno je, uplacene su im plate a znas li ko je uplatio?AdmirA je napisao/la: ↑čet dec 12, 2019 9:16 amUvjeravam vas da se situacija što se tice finansija dosta stabilizovala, dosta je težak period iza nas, na Skupštini ulaze ljudi sa novcem, a to ce nas jos ucvrstiti. Trafo stanica za grijace je uplacena, i izgradnja krova na istoku ide prema planu. Molim vas da pratite zvanicne informacije kluba, i da ne nasjedate na mahlske i kvazi novinarske Price, clanke. Mnogo je bolje, i optimisticnije nego sto neki Zele da predstave.
Hajde da mi budemo još bolji u nastavku, kao navijači.
Ovo je za svaki respekt. Bravo . Biti posjećeniji od jedne Steaue ili kako se već sada zove, Galate, Bešiktaša, Olimpijakosa, PAOa, AEKa... nekih klubova ex Yu četvorke..., te ostalih klubova iz Rumunije, Bugarske, Grčke, Albanije, evropskog dijela Turske je vrijedno pažnje. U ovakvoj konkurenciji biti u TOP 15 je više nego odlično, a mi drugi najposjećeniji.
Pa kako te nije stid, bar godina, a tako lazes? Onaj dolazi nicim izazvan i lafo neke sale pise koje veze s vezom nemaju.Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑čet dec 12, 2019 7:56 amSituacija se tamam malo unormali i onda se pojave likovi koji kao brane nesto i nekoga,pricaju o stvarima o kojima veze nemaju.
I onda se cude quleru i ostalim...
Ignorises ga jednistavno.Sta je tu problem.shzna je napisao/la: ↑čet dec 12, 2019 9:52 amPa kako te nije stid, bar godina, a tako lazes? Onaj dolazi nicim izazvan i lafo neke sale pise koje veze s vezom nemaju.Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑čet dec 12, 2019 7:56 amSituacija se tamam malo unormali i onda se pojave likovi koji kao brane nesto i nekoga,pricaju o stvarima o kojima veze nemaju.
I onda se cude quleru i ostalim...