Mi ba veze nemamo, to je jedina istina. Palamudimo, možda neko nekad slučajno nešto ubode i to je sve. Zato Amara volim, što ga boli k... šta će reći većina navijača. Propustili smo mi solidnih i dobrih igrača prethodnih godina zbog navijača, foruma (množina), mahalskih itd.
Znači od sutra na pauzu od pola godine...storm_raider je napisao/la: ↑pet nov 29, 2019 9:13 pmDa ne zaboravim napisati: protiv Veleza u subotu, 16h. Ali, prvo idemo malene zgaziti!
shzna je napisao/la: ↑pet nov 29, 2019 9:40 pmZnači od sutra na pauzu od pola godine...storm_raider je napisao/la: ↑pet nov 29, 2019 9:13 pmDa ne zaboravim napisati: protiv Veleza u subotu, 16h. Ali, prvo idemo malene zgaziti!![]()
A kod nas bi mogao Kjosevski biti na golu.
Meni je redni broj 1240, a kupio sam oko 17:00. Ne mora značiti da su karte poredane po rednim brojevima.Southboy je napisao/la: ↑pet nov 29, 2019 10:02 pmDanas sam kupio kartu u 17.30 i broj mi je 1765...iskreno slabo,ocekivao sam vise
Iza mene samo jedna zena starija udje i kupi kartu vratila se,bila prije mene pa joj valjda nisu dali bez licne da kupi (mislim da je kupovala sinu).
Derby iz godine u godinu prati sve manje ljudi,to je sustina nazalost![]()