Bošnji je uvijek je tuđi bolji. A da ovaj (ne daj Bože) igra kod nas i ne postigne gol u 6 prvih kola, što je bio slučaj s Ahmetovićem, mi bi ga objesili.Brkoo je napisao/la: ↑sub nov 02, 2019 6:32 pmSta znaci dobar napadac poput Ahmetovica. I kad nije u formi ucestvuje u igri, otvara prostor saigracima, ima i finu tehniku za ovu ligu itd dok mi imamo napadaca koji je prvi strijelac lige ali lik toliko gusi nasu igru da to nije normalno, kakav paradoks..
Krpic je za Ahmetovica Ibrahimovic!Brkoo je napisao/la:Sta znaci dobar napadac poput Ahmetovica. I kad nije u formi ucestvuje u igri, otvara prostor saigracima, ima i finu tehniku za ovu ligu itd dok mi imamo napadaca koji je prvi strijelac lige ali lik toliko gusi nasu igru da to nije normalno, kakav paradoks..
Procitaj ponovo sta sam napisao. Ahmetovic i kad ne postize golove otvara prostor saigracima, aktivno ucestvuje u igri, uvijek je opasnost za protivnika. Jednostavno nikad nije igrac manje na terenu. Koliko Krpic ucestvuje u igri? Koliko on otvara prostor saigracima? Kakvu tehniku ima? Prosle sezone najbolji strijelac lige pa ga niko nije htio kupiti, valjda i to nesto govori. Covjek nije kvalitet za prvih 11 ekipe koja zeli titulu, a nisu ni neki drugi igraci..blueboy je napisao/la: ↑sub nov 02, 2019 6:34 pmBošnji je uvijek je tuđi bolji. A da ovaj (ne daj Bože) igra kod nas i ne postigne gol u 6 prvih kola, što je bio slučaj s Ahmetovićem, mi bi ga objesili.Brkoo je napisao/la: ↑sub nov 02, 2019 6:32 pmSta znaci dobar napadac poput Ahmetovica. I kad nije u formi ucestvuje u igri, otvara prostor saigracima, ima i finu tehniku za ovu ligu itd dok mi imamo napadaca koji je prvi strijelac lige ali lik toliko gusi nasu igru da to nije normalno, kakav paradoks..
Fakat ti se divimBrkoo je napisao/la: ↑sub nov 02, 2019 6:44 pmProcitaj ponovo sta sam napisao. Ahmetovic i kad ne postize golove otvara prostor saigracima, aktivno ucestvuje u igri, uvijek je opasnost za protivnika. Jednostavno nikad nije igrac manje na terenu. Koliko Krpic ucestvuje u igri? Koliko on otvara prostor saigracima? Kakvu tehniku ima? Prosle sezone najbolji strijelac lige pa ga niko nije htio kupiti, valjda i to nesto govori. Covjek nije kvalitet za prvih 11 ekipe koja zeli titulu, a nisu ni neki drugi igraci..blueboy je napisao/la: ↑sub nov 02, 2019 6:34 pmBošnji je uvijek je tuđi bolji. A da ovaj (ne daj Bože) igra kod nas i ne postigne gol u 6 prvih kola, što je bio slučaj s Ahmetovićem, mi bi ga objesili.Brkoo je napisao/la: ↑sub nov 02, 2019 6:32 pmSta znaci dobar napadac poput Ahmetovica. I kad nije u formi ucestvuje u igri, otvara prostor saigracima, ima i finu tehniku za ovu ligu itd dok mi imamo napadaca koji je prvi strijelac lige ali lik toliko gusi nasu igru da to nije normalno, kakav paradoks..
Pročitao detaljno šta si napisao i to je bar peti put za Krpića da pišeš. Njih dvojica su sva različita tipa napadača, nekom se više sviđaju jedan, nekom drugi. Ali ne možeš konstantno podcjenjivati Krpićev učinak na terenu, da imamo još barem jednog igrača koji postiže golova kao on mi bi sad imali 7-8 bodova prednosti nad drugoplasiranim.Brkoo je napisao/la: ↑sub nov 02, 2019 6:44 pmProcitaj ponovo sta sam napisao. Ahmetovic i kad ne postize golove otvara prostor saigracima, aktivno ucestvuje u igri, uvijek je opasnost za protivnika. Jednostavno nikad nije igrac manje na terenu. Koliko Krpic ucestvuje u igri? Koliko on otvara prostor saigracima? Kakvu tehniku ima? Prosle sezone najbolji strijelac lige pa ga niko nije htio kupiti, valjda i to nesto govori. Covjek nije kvalitet za prvih 11 ekipe koja zeli titulu, a nisu ni neki drugi igraci..blueboy je napisao/la: ↑sub nov 02, 2019 6:34 pmBošnji je uvijek je tuđi bolji. A da ovaj (ne daj Bože) igra kod nas i ne postigne gol u 6 prvih kola, što je bio slučaj s Ahmetovićem, mi bi ga objesili.Brkoo je napisao/la: ↑sub nov 02, 2019 6:32 pmSta znaci dobar napadac poput Ahmetovica. I kad nije u formi ucestvuje u igri, otvara prostor saigracima, ima i finu tehniku za ovu ligu itd dok mi imamo napadaca koji je prvi strijelac lige ali lik toliko gusi nasu igru da to nije normalno, kakav paradoks..
Manje je bitno dal je Ahmetović za Krpića doktor ili nije, mnogo je bitnije da Pitari trenutno autoritativnije djeluju na terenu od nas. Protivnici ih se više plaše nego nas. To moramo i mi povratiti.