Pa zar nije futbol najvazniji,a ne nekakvi tereni i njive.
Steta poraza i loseg niza, ekipa ne izgleda dobro uopce.
Ja nisam vidio tako utakmicu. Prvo poluvrijeme je bilo odron u kojem je Zrinjski bio bolji i zasluženo vodio. Kasnije je Stanić napravio penal koji sudija nije svirao (tako mi neko potvrdi). Imali smo stativu Štilića i šansu Krpića, ali su i oni pored dva postignuta gola imali prilike preko lendrića i još nekoga. Slika mi je stalno štopala, pa sam često morao na refresh.
Braća Zec dvojica najvećih folera i ubleha koji su igrali u Želji od osnivanjaCharlie Sheen je napisao/la: ↑sub okt 26, 2019 8:20 pmSad stigoh iz Mostara,Ermine nosi se u sto picki materina zajedno sa svojim bratom ma gonite se svi od reda u pizdu materinu, mrtvi Zrinsjki bez pola ekipe nas dobije a oni bez ikakve nabrijanosti i motivacije.
Pusite ga klosari, vidim li vas ja da cuclate ona govna licno cu vam u supak vam gurati.
Ako nismo bili bolji bili smo bara bara.Imali smo konkretnije šanse .avlami97 je napisao/la: ↑sub okt 26, 2019 8:31 pmJa nisam vidio tako utakmicu. Prvo poluvrijeme je bilo odron u kojem je Zrinjski bio bolji i zasluženo vodio. Kasnije je Stanić napravio penal koji sudija nije svirao (tako mi neko potvrdi). Imali smo stativu Štilića i šansu Krpića, ali su i oni pored dva postignuta gola imali prilike preko lendrića i još nekoga. Slika mi je stalno štopala, pa sam često morao na refresh.
Amarova izjava poslije utakmice je jedino gora stvar od postavke i igre koju smo prikazali u Mostaru.
Ama jasno kao dan. Ali Bosnjo obicno kasno skonta...ZeljinManijak je napisao/la: ↑sub okt 26, 2019 8:00 pmDobar ulagac je jedini spas da Zeljo opet bude prvo ime bh lige,prosla su vremena kada se moglo ovako krpiti.fcz je napisao/la: ↑sub okt 26, 2019 5:28 pmNije vise ovdje stvar ni u Dzuburu ni Amaru ni Misimovicu ni Siljku ni Zuji... Mi se vrtimo u krug a niko od njih nije dovoljno jak da nas vrati na vrh.
Prilike su se promijenile, pite i svinje su nas PRERASLI! Nadmasili su nas i sa Misimovicem, nadmasuju nas i dalje a mi jos zivimo u proslim vremenima.
Imamo dva izbora - dobar ulagac (puno veca zvjerka od svih dosadasnjih) ili kraj Zelje kakvog znamo. Znajuci nasu pamet blizi smo ovom drugom.
za_zivot_cijeli je napisao/la: ↑sub okt 26, 2019 8:50 pmpo običaju se opet pretjeruje... žalosno je da postoje oni koji jedva čekaju poraz za neke obračune... tuga je to. koliko su mi se gadili oni gadovi koji su to radili za vrijeme Senada, toliko mi se gade ovi danas koji to zbog Amara i cijele te priče.
sve dok grupe i pojedinci tako budu djelovali, Zeljo neće naprijed. zna se kako se to radi na jedan kulturan, dostojanstven, primjeren način... a ovo što imamo danas, odnosno što smo imali do 'jucer', je sve samo ne to i ne donosi dobro Klubu.
ne volim ni ja ovu Upravu, ne svđa mi se uopšte ta cijela priča, ali brate ne čekam svaki poraz ko rođendan... iritantno je sve to....
biće Skupština, biće prilika... neće ni njihovo dovijeka.
što se tiče današnje utakmice, i ovaj put smo ušli sa puno respekta prema suparniku a istovremeno nedovoljno motivisani, samouvjereni... to moramo promjeniti hitno... ovako nam se stalno ponavlja i prelazi nam u naviku.
hajde da podržimo ekipu, ne Amara, Upravu, Senada petog desetog... hajde da podržimo igrače. kakvi su da su, naši su i valja nam ih ninati dok ne dođu bolji.
što se tiče terena Amaru vjerujem i ne sumnjam ni trenutak da će sklopiti ekipu kako nam i dolikuje. pitanje je samo vremena...
nekad dobiješ a nekad izgubiš. to je fudbal i zbog toga je zanimljiv, zbog toga ga volimo i pratimo...
jebat ga, idemo dalje
![]()
Druze moj, bez ikakve uvrede, ali gdje ti zivis?za_zivot_cijeli je napisao/la: ↑sub okt 26, 2019 8:50 pmpo običaju se opet pretjeruje... žalosno je da postoje oni koji jedva čekaju poraz za neke obračune... tuga je to. koliko su mi se gadili oni gadovi koji su to radili za vrijeme Senada, toliko mi se gade ovi danas koji to zbog Amara i cijele te priče.
sve dok grupe i pojedinci tako budu djelovali, Zeljo neće naprijed. zna se kako se to radi na jedan kulturan, dostojanstven, primjeren način... a ovo što imamo danas, odnosno što smo imali do 'jucer', je sve samo ne to i ne donosi dobro Klubu.
ne volim ni ja ovu Upravu, ne svđa mi se uopšte ta cijela priča, ali brate ne čekam svaki poraz ko rođendan... iritantno je sve to....
biće Skupština, biće prilika... neće ni njihovo dovijeka.
što se tiče današnje utakmice, i ovaj put smo ušli sa puno respekta prema suparniku a istovremeno nedovoljno motivisani, samouvjereni... to moramo promjeniti hitno... ovako nam se stalno ponavlja i prelazi nam u naviku.
hajde da podržimo ekipu, ne Amara, Upravu, Senada petog desetog... hajde da podržimo igrače. kakvi su da su, naši su i valja nam ih ninati dok ne dođu bolji.
što se tiče terena Amaru vjerujem i ne sumnjam ni trenutak da će sklopiti ekipu kako nam i dolikuje. pitanje je samo vremena...
nekad dobiješ a nekad izgubiš. to je fudbal i zbog toga je zanimljiv, zbog toga ga volimo i pratimo...
jebat ga, idemo dalje
![]()
Upravo zbog ovog sto si stavio pod navodnike mi je zao sto prosla Uprava to nije ucinila,a imala je osnova.Obilo im se o glavu konstantno ponavljanje da rezultat nece trpiti,a morao je trpiti po svakoj logici,s obzirom na to cemu su se podredili.Izlija je napisao/la: ↑sub okt 26, 2019 10:03 pmProblem je što svi imaju jedan plan i kada im stane sa realizacijom tog plana umjesto da adaptiraju plan i prilagode ga novonastalim situacijama oni se slijepo drže inicijalnog plana koji ih sve dalje odvode od cilja. Pretežno preovladava i mišljenje da osvajanjem titule se dobija instant jak klub i ta titula se koristi kao validacija dobrog plana sve dok ih druga strana te medalje ne otjera iz kluba. Ja sam mišljenja da će klub krenuti naprijed tek kada u klub dođe neko sa dovoljno pameti i muda da izađe pred navijače i kaže "zaboravite na titulu dok se klub ne stabilizuje, klub se mora iz temelja reorganizovati i posložiti na temeljima koji će osigurati buduće napredovanje na svim poljima, neće svaki segment rasti isti tempom ali isto tako neće jedan drugom biti omča oko vrata već oslonac u napretku."