SUD je napisao/la: ↑uto okt 15, 2019 3:30 pm
Bosanac1993 je napisao/la: ↑uto okt 15, 2019 3:22 pm
SUD je napisao/la: ↑uto okt 15, 2019 1:29 pm
zato sto nije htio sa Misketom ti znas da nece sa sposobnim ljudima

vrijeme ce Vam pokazati abd vrlo brzo
Evo vrijeme pokazuje a vi idolopoklonici samo najavljujete te sposobne ljude..da nece opet la Mujo La Niha, La Francuzi da budu ti sposobni s kojima je IDOL spreman da radi?
Smijesni ste, krecis uzalud
neki dan je kvalitet nesto napisao i ta recenica mi se toliko svidjela pa cu je opet postaviti
Možete vi optuživati nas neke da ne gledamo Željin interes, ali je zapravo suprotno. Vama je Amar trn u oku i neki od vas jedva čekaju njegov (a to je u ovom trenutku Željin) kiks kako biste krenuli sa... Neki od vas cijepaju godišnje, ne dolaze na utakmice itd. S druge strane, "mi" objektivni i neutralni poštujemo Senada (i cijelu njegovu ekipu), zahvalni smo za sve što su uradili, išli smo na utakmice, navijali itd. Samo što smo "mi" nastavili to da radimo, za razliku od "vas". Ja vidim tu podjelu, nijednu drugu.
Svaki Zeljovac ,imao on misljenje ovakvo ili onakvo ,Amaru je zahvalan na trenerskom poslu kojeg je obavljao i obavlja najbolje u drzavi.
No,medjutim ono sto ti namjerno ne shvatas i manipulises,cinjenica je da nije problem kao TRENERA Amara pa mu ljudi spore ,vec onaj njegov ljudski karakter i radnje koje radi klubu,a bile su na stetu prije a i danas su. Samo sto su danas stvari mnogo jasnije u kojem sve pravcu ide, nego sto je to bilo prije..jasno je ljudima bilo sve kada je u decembru dosao ,sve je bilo jasno iz nacina na koji je dosao ,pa sve do danas sto se izdesavalo loseg preko Zeljinih ledja a sve je zasluga COVJEKA koji je doveo skupinu ljudi a on se vjerovao ti ili ne zove AMAR OSIM.
Nisi ti objektivan,ti si zlonamjeran.