Svi su oni igrali prije tog Bajića tako da su bolji od njega.MrkiMedo je napisao/la: ↑pet okt 11, 2019 2:26 pmRuku na srce imamo mi jos uvijek u timu igrace u rangu Bajica. Sinisa, Pavic, Bogi, stanic.Leon_Professional je napisao/la: ↑pet okt 11, 2019 11:09 amJakako, Ferari s motorom Fiata jer za bolje ne mogu namaći novac ovi "inženjeri".sahmat je napisao/la: ↑pet okt 11, 2019 6:59 amMožda bi imali stadion, ali bi nas vodili Jagodić, Dudić ili Dogan jer nam je bivša uprava veliki poznavalac fudbala i možda bi još imali onog javašluka od igrača Elsner, Zahirović, Mailson i ostali talenti iz ere S.M.
Ne znam zašto hoćete da vratite FIAT, a imaš Ferarija u garaži!
A kad već pominješ igrače, ja kad se sjetim Bajića i ovi nabrojani izgledaju igrači za njega. Najgori igrač u zadnje vrijeme. Fin je i Klepač bio.
Da je bas moglo drugačije, ali predstavljati jedan period toliko bolji od drugog nema smisla, jer nije tako. Da li će ovaj Ferari s motorom Fiata i sa dobrim vozačem prvi proći kroz cilj, ćemo vidjeti ali eto trenutno nije na polpoziciji i gledajući prošlu godinu nije napredovao. Nekad nije dovoljan samo vozač, treba još faktora.
Nema smisla porediti ove koliko god imali mana sa ovim momkom koji i ne liči na fudbalera tj. ne zna ni trčati.